България все още има Евробоец по футбол

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
haripotyr11
Контакти:

България все още има Евробоец по футбол

Мнениеот haripotyr11 » 11 авг 2015 17:52

В момента Шампиона на България по футбол-жени, отборът на ФК "НСА" - София играе в групите на Шампионска лига в Северна Ирландия- в Белфаст.Нашите току що победиха Шампиона на Македония с 6:0. Следващите срещи са с Шампиона на Сев. Ирландия -Гленторан в четвъртък и с ПАОК Гърция в неделя. Продължава напред само първенеца в групата-за елиминации, в които се вкючват най-големите европейски отбори! Мисля, че тези момичета, които играят аматьорски футбол заслужават малко уважение за труда си. Обръщам ВИ внимание , че на мачовете на последното Световно първенство за жени в Канада имаше по 55 хил зрители среща!!! По принцип ФИФА и УЕФА обръщат голямо внимание на женския футбол, защото така се дава ново бъдеще на много момичета, да играят, да учат и да имат по-добро бъдеще!!!
Дано Гонг.бг им обърнат малко внимание.
Мачовете се следят в сайта на УЕФА - uefa.com. Там отдолу в раздел Жени- Шампионска лига вървят всички мачове на текст!!!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: България все още има Евробоец по футбол

Мнениеот Teo » 11 авг 2015 18:27

футбола е мъжки спорт! Да ме извиняват девойките, ама ме боли х* за тях и техния футбол! Повечето ги познавам де, има 2-3 готини от тех, другото е конски баджаци !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 авг 2015 18:54

Teo написа:футбола е мъжки спорт! Да ме извиняват девойките, ама ме боли х* за тях и техния футбол! Повечето ги познавам де, има 2-3 готини от тех, другото е конски баджаци !

Обаче сигурно ги сънуваш нощем, как ти правят шпагат и те повалят върху себе си :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 авг 2015 19:38

Кашчей написа:
Teo написа:футбола е мъжки спорт! Да ме извиняват девойките, ама ме боли х* за тях и техния футбол! Повечето ги познавам де, има 2-3 готини от тех, другото е конски баджаци !

Обаче сигурно ги сънуваш нощем, как ти правят шпагат и те повалят върху себе си :mrgreen:

Кашчей, предполагам никога не си бил близо до девойки дето са футболистки.. аз поне имам опит, така, че е редно да ме послушаш в мнението на човек които е навътре в нещата!
@ Тегави жени с характер и големи баджаци... не е за всеки! :lol:

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 11 авг 2015 22:02

haripotyr11 написа:В момента Шампиона на България по футбол-жени, отборът на ФК "НСА" - София играе в групите на Шампионска лига в Северна Ирландия- в Белфаст.Нашите току що победиха Шампиона на Македония с 6:0. Следващите срещи са с Шампиона на Сев. Ирландия -Гленторан в четвъртък и с ПАОК Гърция в неделя. Продължава напред само първенеца в групата-за елиминации, в които се вкючват най-големите европейски отбори! Мисля, че тези момичета, които играят аматьорски футбол заслужават малко уважение за труда си. Обръщам ВИ внимание , че на мачовете на последното Световно първенство за жени в Канада имаше по 55 хил зрители среща!!! По принцип ФИФА и УЕФА обръщат голямо внимание на женския футбол, защото така се дава ново бъдеще на много момичета, да играят, да учат и да имат по-добро бъдеще!!!
Дано Гонг.бг им обърнат малко внимание.
Мачовете се следят в сайта на УЕФА - uefa.com. Там отдолу в раздел Жени- Шампионска лига вървят всички мачове на текст!!!

ако ти наредя една до друга Лили Костова, Силвия Радойска и Вероника Минчева ще ги познаеш ли коя коя е, че си седнал да пишеш за женски футбол, а????

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 12 авг 2015 13:52

Кашчей написа:

Аз пък съм чукал такава, ехееее преди години - доволен съм, щото беше много стегната...там...отдолу ;)
Ама за друго...бе не съм "турчин" ;) ама...жените наистина си имат своята преопределеност ;) :lol:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 12 авг 2015 14:21

Българки евро и долароборкини има вцял свят :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 15 авг 2015 13:41

Аз пък съм гледал на живо квалификации за женското евро. Много мачове на нашите момичета съм гледал в различни възрастови групи. Наще бяха най-грозноватите от всички, както е писало отнова цесекарче по-горе. Просто УЖАС!!! Да кажем финландките всички бяха високи, стойни, имаш чувството, че ритат моделки. Шведките и германките също бяха много добри на външен вид. Както каза Касчей, напрово да искаш да ти правят шпагати и да падаш отгоре им :D Шотландките не бяха така имаше много яки мацки, но и грозновати. Единствено македонките бяха до една с конски моцуни и телосложение... също като нашите момичета :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”