В момента Шампиона на България по футбол-жени, отборът на ФК "НСА" - София играе в групите на Шампионска лига в Северна Ирландия- в Белфаст.Нашите току що победиха Шампиона на Македония с 6:0. Следващите срещи са с Шампиона на Сев. Ирландия -Гленторан в четвъртък и с ПАОК Гърция в неделя. Продължава напред само първенеца в групата-за елиминации, в които се вкючват най-големите европейски отбори! Мисля, че тези момичета, които играят аматьорски футбол заслужават малко уважение за труда си. Обръщам ВИ внимание , че на мачовете на последното Световно първенство за жени в Канада имаше по 55 хил зрители среща!!! По принцип ФИФА и УЕФА обръщат голямо внимание на женския футбол, защото така се дава ново бъдеще на много момичета, да играят, да учат и да имат по-добро бъдеще!!!
Дано Гонг.бг им обърнат малко внимание.
Мачовете се следят в сайта на УЕФА - uefa.com. Там отдолу в раздел Жени- Шампионска лига вървят всички мачове на текст!!!
България все още има Евробоец по футбол
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- haripotyr11
- Контакти:
Re: България все още има Евробоец по футбол
футбола е мъжки спорт! Да ме извиняват девойките, ама ме боли х* за тях и техния футбол! Повечето ги познавам де, има 2-3 готини от тех, другото е конски баджаци !
Teo написа:футбола е мъжки спорт! Да ме извиняват девойките, ама ме боли х* за тях и техния футбол! Повечето ги познавам де, има 2-3 готини от тех, другото е конски баджаци !
Обаче сигурно ги сънуваш нощем, как ти правят шпагат и те повалят върху себе си

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кашчей написа:Teo написа:футбола е мъжки спорт! Да ме извиняват девойките, ама ме боли х* за тях и техния футбол! Повечето ги познавам де, има 2-3 готини от тех, другото е конски баджаци !
Кашчей, предполагам никога не си бил близо до девойки дето са футболистки.. аз поне имам опит, така, че е редно да ме послушаш в мнението на човек които е навътре в нещата!
@ Тегави жени с характер и големи баджаци... не е за всеки!

haripotyr11 написа:В момента Шампиона на България по футбол-жени, отборът на ФК "НСА" - София играе в групите на Шампионска лига в Северна Ирландия- в Белфаст.Нашите току що победиха Шампиона на Македония с 6:0. Следващите срещи са с Шампиона на Сев. Ирландия -Гленторан в четвъртък и с ПАОК Гърция в неделя. Продължава напред само първенеца в групата-за елиминации, в които се вкючват най-големите европейски отбори! Мисля, че тези момичета, които играят аматьорски футбол заслужават малко уважение за труда си. Обръщам ВИ внимание , че на мачовете на последното Световно първенство за жени в Канада имаше по 55 хил зрители среща!!! По принцип ФИФА и УЕФА обръщат голямо внимание на женския футбол, защото така се дава ново бъдеще на много момичета, да играят, да учат и да имат по-добро бъдеще!!!
Дано Гонг.бг им обърнат малко внимание.
Мачовете се следят в сайта на УЕФА - uefa.com. Там отдолу в раздел Жени- Шампионска лига вървят всички мачове на текст!!!
ако ти наредя една до друга Лили Костова, Силвия Радойска и Вероника Минчева ще ги познаеш ли коя коя е, че си седнал да пишеш за женски футбол, а????
Кашчей написа:Teo написа:футбола е мъжки спорт! Да ме извиняват девойките, ама ме боли х* за тях и техния футбол! Повечето ги познавам де, има 2-3 готини от тех, другото е конски баджаци !
Аз пък съм чукал такава, ехееее преди години - доволен съм, щото беше много стегната...там...отдолу

Ама за друго...бе не съм "турчин"

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Българки евро и долароборкини има вцял свят 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Аз пък съм гледал на живо квалификации за женското евро. Много мачове на нашите момичета съм гледал в различни възрастови групи. Наще бяха най-грозноватите от всички, както е писало отнова цесекарче по-горе. Просто УЖАС!!! Да кажем финландките всички бяха високи, стойни, имаш чувството, че ритат моделки. Шведките и германките също бяха много добри на външен вид. Както каза Касчей, напрово да искаш да ти правят шпагати и да падаш отгоре им :D Шотландките не бяха така имаше много яки мацки, но и грозновати. Единствено македонките бяха до една с конски моцуни и телосложение... също като нашите момичета 

Върни се в “Футбол - България”