Оставка на Михайлов след резила в ев. турнирите и нац отбор
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Оставка на Михайлов след резила в ев. турнирите и нац отбор
Мисля че е време за оставка на Мийаилов стига вече до кога само си падаме от всеки и клубни отбори за националния да не говорим!До кога там едни и същи махаите се вече...
Re: Оставка на Михайлов след резила в ев. турнирите и нац от
Михайлов кво го интересуват националния и клубните ?.. Човека е над тия подробности ! Живей си живота и хайде да не гледаме в канчето на другите. 
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bthmBqittl4[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bthmBqittl4[/youtube]
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

че Михайлов кво е виновен?
Прави им първенстовото от юли, че да са у форма и пак не става, щот мислат за морето, сините вълни и са пияни кат свине.
Пък и да се махне от БФС - отива у УЕФА! Кат гоуем кариерист е шеф на футзала за светъ! ИМА СИ ТОПЛО МЕСТЕНЦЕ, МНОООГО ДОБРЕ ПЛАТЕНО. Е, уеко ше закъсат поричките на централанта у бг-то.
МИХАЙЛОВ ШЕФЧЕ ФОРЕВЪР.
БИЙ ПО ФУТБАЛЕРИТЕ, РЕЖИ ПАРИ, УВОЛНЯВАЙ, КЪСАЙ ДОГОВОРИ, НАВЪНКА.
Прави им първенстовото от юли, че да са у форма и пак не става, щот мислат за морето, сините вълни и са пияни кат свине.
Пък и да се махне от БФС - отива у УЕФА! Кат гоуем кариерист е шеф на футзала за светъ! ИМА СИ ТОПЛО МЕСТЕНЦЕ, МНОООГО ДОБРЕ ПЛАТЕНО. Е, уеко ше закъсат поричките на централанта у бг-то.
МИХАЙЛОВ ШЕФЧЕ ФОРЕВЪР.
БИЙ ПО ФУТБАЛЕРИТЕ, РЕЖИ ПАРИ, УВОЛНЯВАЙ, КЪСАЙ ДОГОВОРИ, НАВЪНКА.
Непоклатим е с 9 живота та и повече е перуката така е какво го интересува...ние си падаме от всеки и по всяко време а тойси се гуши и това е//////
е Михайлов па кво е виновен за Лудогорец? нито им е купувал играчите, нито им е сменял треньора, нито е ритал вместо тях?
иначе - когато и да си подаде оставката - все ще е късно (аз съм ЗА)
иначе - когато и да си подаде оставката - все ще е късно (аз съм ЗА)

fenomen33 написа:Непоклатим е с 9 живота та и повече е перуката така е какво го интересува...ние си падаме от всеки и по всяко време а тойси се гуши и това е//////
Перуката ли трябва да назначи треньори на Лудогорец и Литекс, и да им проведе подготовката? И като я подаде, кого предлагаш да бъде избран: Стоичков, Чичовото, Балъков, Лечков, Порточанов, Вальо Дузпата, Венци Стефанов, Батков, Томов..кажи кой да е !
Побъркали сте с тези оставки след всеки неуспех!
ПП- Има едно видео в което Михайлов чупи пръсти и кърши снага, и сега при всяка тема за него, все това ще ни показвате, сякаш вие не кършите снаги под чалгата!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
забавно ми е че все още има хора които смятат че Михайлов има каквато и да е власт в българския футбол и какво ще се промени ако сменят една кукла на конци с друга ?
- green_silence
Вън Перуката и България на 3 морета. 

Офтопик:
- damyanov1963
Ей големи комплексари има тука! Няма измиване на срама, който донесохте на България, не го ли разбрахте вече!? Стига сте търсили под вола теле! Сега пък Михайлов им виновен, че ръководствата на техните отбори не знаят кво правят и нямат пари за свестни спонсори и трансфери. Когато Левски и ЦСКА падаха са Ероидиоти, когато ви дадоха път да се осе**те и вие, понеже много ревахте, Михайлов ви е виновен!
Капка достойнство нямате, за това най-големите ви успехи ще си останат "достойните" отпадания от отборчета - абонати на Левски!
Капка достойнство нямате, за това най-големите ви успехи ще си останат "достойните" отпадания от отборчета - абонати на Левски!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч