damyanov1963 написа:По коя скала го изчисли това 173 цяло и 8 в период най-вероятно?
Иначе по темата - ГАДЖЕВ!
А, щях да забравя и едно бразилско недураземине - Вагнер(че и национал го направиха на България). Всяко негово отиграване в половината на Левски вещаеше голова опасност за съперника. Няма да забравя и как пре*ака Ники Михайлов с онова левашко връщане на топката към него, която му тупна точно пред коляното, а после всичко отнесе младото вратарче, а тоя даже не посмя да се извини и признае грешката си.
Майтапя се за съотношението, но според мен разликата е факт. Не го казвам, защото съм цесекар, действително най-добрите български вратари, които съм гледал са левскари, и един от тях търкаше пейката за сметка на Иванков, който никога не е бил на това ниво. Отчайващо поведение при центрирания, тотално неадекватен при далечни удари, лошото беше, че провали и не един и два мача на националния, където също беше набутван "насила", при положение, че имахме Здравко Здравков по това време.
russia написа:Да, Брито за поста на който се подвизаваше си беше абсолютно ялов футболист.Нито голове правеше, нито паса му спореше, нито центриране като хората, а бе ...уж го гледаш, че се криви насам-натам, уж лъже съперник, а всъщност не създава никаква острота в атака.

Твърде рядко му се получаваха нещата, за да кажем, че е имал някакъв сериозен принос за упехите на отбора.
Помня как чаках да се умори, защото, слава Богу и това му беше проблем, за да влезе Ицо Янев и да имаме читаво крило... Ицо Янев по това време ако не си изкараше червен картон първите 5 минути, правеше добри мачове. Един сезон завърши с 4 или 5 червени картона