Може ли да се свири такава дузпа ? 5 съдии и пак никой нищо ,всички видяха "ОЧЕВАДНАТА" ДУЗПА !!!!СРАМ !!!
Ама срещу 10к защо да не му я свирне !
Колко струваше тая дузпа на Домусчиев ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Колко струваше тая дузпа на Домусчиев ?
Последна промяна от percival на 31 май 2015 20:02, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
- Долно уйно
- Контакти:
Re: Колко струваше тая дузпа на Домусчиев ?
То си е за тяхна сметка, един ден всичко ще им се върне с лихвите.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
-
Не знам, ама на мен ми струваше 200 лв, обра ме мръсния съдия, само този мач ми избяга - играх победа за Берое...Смешна дузпа, никаква дузпа, такава дузпа не се дава и в махалата...
percival написа:Може ли да се свири такава дузпа ? 5 съдии и пак никой нищо ,всички видяха "ОЧЕВАДНАТА" ДУЗПА !!!!СРАМ !!!
Защо не беше толкова възмутен за дузпата ,която не беше дадена за Левски ?Колко им струва това на ТИМ ?
-
Val3ncia написа:percival написа:Може ли да се свири такава дузпа ? 5 съдии и пак никой нищо ,всички видяха "ОЧЕВАДНАТА" ДУЗПА !!!!СРАМ !!!
Защо не беше толкова възмутен за дузпата ,която не беше дадена за Левски ?Колко им струва това на ТИМ ?
Колкото неотсъденият червен картон на Стойчев и пресиленият втори жълт картон - оставил противника 90 минути с човек по-малко. И да я беше дал, Господ гледа, щяхте да я изпуснете.
Никаква дузпа.Факт.
GennaroGattuso написа:Val3ncia написа:percival написа:Може ли да се свири такава дузпа ? 5 съдии и пак никой нищо ,всички видяха "ОЧЕВАДНАТА" ДУЗПА !!!!СРАМ !!!
Колкото неотсъденият червен картон на Стойчев и пресиленият втори жълт картон - оставил противника 90 минути с човек по-малко. И да я беше дал, Господ гледа, щяхте да я изпуснете.
Не исках да се заяждам с някой ,а просто да покажа ,че не всяка грешка означава купен съдия.
Майната и на дузпата - Гошо си тръгва
Гошо отива в почивка 
Кво промени тая дузпа - Лудогорец ли им се промени кл- то на Берое ли ... че чак да плаща

Кво промени тая дузпа - Лудогорец ли им се промени кл- то на Берое ли ... че чак да плаща

Последна промяна от runnersa на 31 май 2015 20:13, променено общо 1 път.
Вместо по шампионски Лудогорец завърши сезона по селски,така уважение не се печели.
Чак па да е платил за тая дузпа.....няма никакъв смисъл. Кабака се натегна на публиката. Цяло второ полувреме искаха гол, скандираха, а завалийките на терена ги мързи, та дрънка и Кабака се смили и даде дузпа. ДОри Лц да вкараха 2-ри гол, щеше да бъде отменен. Единствената добра новина е, че Дерменджиев си отива. ПО-слаб Лц не съм виждал, от този през пролетта.
А сега остава и БФС да даде евролиценз на Локо Сф и Литекс да духа супата......
А сега остава и БФС да даде евролиценз на Локо Сф и Литекс да духа супата......
Последна промяна от bobo_13 на 31 май 2015 20:26, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника
Върни се в “Футбол - България”