Гонг.бг да изкара статистиките

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Гонг.бг да изкара статистиките

Мнениеот tzvetan_tee » 19 фев 2015 21:45

Защо Гонг.бг провежда тази анкета "Кой отбор гледате по телевизията?". Абсолютна безсмислица, която може да има само подвеждащ характер, защото всеки просто ще си цъкне своя отбор. Аз като левскар, признавам, че гледам някои мачове на ЦСКА, както вярвам има и обратния случай, но това няма как да бъде отразено в анкетата. Дербито Локо - Ботев също предизвиква интерес у фенове на други отбори и би дигнало техния процент. Или Нова да изкарат статистиките и принципа на формирането им за телевизионното излъчване, или просто ГОНГ.БГ да изкара процентното съотношение на импресиите за своя сайт, спрямо отборите от "А" група. Така поне ще е една идея по-интересно...
Тази статистика ще ми е любопитно да видя.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: Гонг.бг да изкара статистиките

Мнениеот bobo_13 » 19 фев 2015 22:02

МИ така е, аз гледам всички мачове о А група, които се дават по телевизията когато имам време. Дори и за по 20-ина минути пак си е гледане на мач. Няма такъв отговор "Всички".
Това ми прилича на анкетата на Ман Ю, когато си броиха феновете и там имаше опции да се попълнят повече от 1 отговор. И после се бият в гърдите, че имали 600 млн. фена.....ама почти всички гласували посочили повече от 1 отговор :)
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 19 фев 2015 22:04

tzvetan_tee написа:или просто ГОНГ.БГ да изкара процентното съотношение на импресиите за своя сайт, спрямо отборите от "А" група. Така поне ще е една идея по-интересно...

Както казва един от персонажите в "Жега" - тази статистика си се носи във въздуха. Имаш раздели на отбори, теми, отговори, преглеждания... Иди и виж.

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 19 фев 2015 22:07

Groucho написа:
tzvetan_tee написа:или просто ГОНГ.БГ да изкара процентното съотношение на импресиите за своя сайт, спрямо отборите от "А" група. Така поне ще е една идея по-интересно...

Както казва един от персонажите в "Жега" - тази статистика си се носи във въздуха. Имаш раздели на отбори, теми, отговори, преглеждания... Иди и виж.

Но само за форума.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 19 фев 2015 22:11

bobo_13 написа:МИ така е, аз гледам всички мачове о А група, които се дават по телевизията когато имам време. Дори и за по 20-ина минути пак си е гледане на мач. Няма такъв отговор "Всички".
Това ми прилича на анкетата на Ман Ю, когато си броиха феновете и там имаше опции да се попълнят повече от 1 отговор. И после се бият в гърдите, че имали 600 млн. фена.....ама почти всички гласували посочили повече от 1 отговор :)

Значи според теб човек няма право да симпатизира на два отбора едновременно, както много български любители на футбола симпатизират на един български и на един чуждестранен отбор (примерно твоят "любимец" Ники Александров - на ЦСКА и Ливърпул)!? :roll: Я помисли пак... ;) И още нещо, дори да не са 600, 60 милиона да са, това е повече от населението на Англия... 8-)
П.П. Иначе аз не съм мазохист като теб, за да гледам всички мачове от "майсторската" "А" група, които се предават по ТВ. Гледам само мачовете на "Левски" и то когато имам време, останалите не бих гледал дори и ако играят на улицата под прозорците ми... 8-)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 19 фев 2015 22:22

Adrian Monk написа:
bobo_13 написа:МИ така е, аз гледам всички мачове о А група, които се дават по телевизията когато имам време. Дори и за по 20-ина минути пак си е гледане на мач. Няма такъв отговор "Всички".

Значи според теб човек няма право да симпатизира на два отбора едновременно, както много български любители на футбола симпатизират на един български и на един чуждестранен отбор (примерно твоят "любимец" Ники Александров - на ЦСКА и Ливърпул)!? :roll: Я помисли пак... ;) И още нещо, дори да не са 600, 60 милиона да са, това е повече от населението на Англия... 8-)

Въпросът на анкетата е "КОй отбор предпочитате да гледате".....моят отбор е във В група. Казах ти, че обичам да гледам мачове и гледам почти всички мачове по телевизията(когато съм си у нас). Според теб кой отговор трябва да посоча след като ми е все едно дали играе Левски или Хасково, аз гледам този мач.....в анкетата няма отговор ВСИЧКИ или поне да ми дават право да посоча 2 отбора, които предпочитам да гледам. Защо ме ограничават само до 1? Тогава въпросът трябва да е на кой отбор сте фен? Пак се опитват левскарите в тоя сайт да се преброят

Колкото до Ман Ю, от тези 659 мнл фена примерно около 50 са от Англия, 150 от Азия и останалото Китай и Индия. Само че в анкетата се питаше "На кой отбор сте фен"...и изброени всички отбори от ВЛ...и имаш право да посочиш 2 отговора. Добре де как ще си фен на 2 отбора от една страна и то от една дивизия? Как примерно ще симпатизираш на 2 отбора от А група?
Последна промяна от bobo_13 на 19 фев 2015 22:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 19 фев 2015 22:27

bobo_13 написа:
Adrian Monk написа:

Въпросът на анкетата е "КОй отбор предпочитате да гледате".....моят отбор е във В група. Казах ти, че обичам да гледам мачове и гледам почти всички мачове по телевизията(когато съм си у нас). Според теб кой отговор трябва да посоча след като ми е все едно дали играе Левски или Хасково, аз гледам този мач.....в анкетата няма отговор ВСИЧКИ или поне да ми дават право да посоча 2 отбора, които предпочитам да гледам. Защо ме ограничават само до 1? Тогава въпросът трябва да е на кой отбор сте фен? Пак се опитват левскарите в тоя сайт да се преброят

Колкото до Ман Ю, от тези 659 мнл фена примерно около 50 са от Англия, 150 от Азия и останалото Китай и Индия. Само че в анкетата се питаше "На кой отбор сте фен"...и изброени всички отбори от ВЛ. Добре де как ще си фен на 2 отбора от една страна и то от една дивизия? Как примерно ще симпатизираш на 2 отбора от А група?

Всъщност въпросът е: Мачовете на кой отбор гледате най-много по телевизията?

И е посочено за какво става дума в края на статията: Напомняме, че става въпрос да двубоите на българските отбори в родната А група!

;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 19 фев 2015 22:36

zlato1234 написа:
Всъщност въпросът е: Мачовете на кой отбор гледате най-много по телевизията?

И е посочено за какво става дума в края на статията: Напомняме, че става въпрос да двубоите на българските отбори в родната А група!

;)

И? Аз пак питам: Като обичам да гледам и гледам почти всички отбори и техните мачове без значени дали е Левски- ЦСКА или Хасково-Марек....кой отбор трябва да посоча?

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 19 фев 2015 22:39

Гонг да изкарали статистиката на Нова, автора ме утрепа с това искане, това че са собственост на един и същ консорциум не ги прави едно цяло, а всяка една е независима от другата медии.

Нещата са ясни и без пийпълметрия.

Ето ти три мача:
Левски - Хасково
ЦСКА - Хасково
Лудогорец - Хасково

Кой/кои мачове ще съберат най-голям зрителски интерес?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 19 фев 2015 22:40

tzvetan_tee написа:Но само за форума.

[rimg]http://www.img-share.eu/f/images/59/ter0Ifavtq.jpg[/rimg]
Това би трябвало да са преглежданията на новините. Статистика за сайта не се различава от тази на форума.

Днес ме е обхванала графоманията :roll:

Върни се в “Футбол - България”