Националът Николай Михайлов направи първи голям мач в Турция. Благодарение на българския вратар “Мерсин” взе точка при гостуването на “Бурса” в първи мач от груповата фаза в турнира за купата на южната ни комшийка,пише "24 часа".
Българинът бе избран за играч на мача.
http://pik.bg/%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B8- ... 60392.html
Един много оплюван играч тръгва отново към добрата си форма. Чочев даде тон за добри игри... чакаме следващите.
За Славчев в Спортинг почти нищо не се чува. Тодор Неделев пък е изхвърлен в трета лига и втория отбор на Майнц.Затова нека ценим успехите, макар и на не дотам обичани национали.
Ники Михайлов герой и играч на мача.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ники Михайлов герой и играч на мача.
За да се окачестви като класен даден играч според мен трябва да има постоянство в изявите му. Превъзнасяният тук "голям вратар" е непредсказуем и винаги може да се очаква слаб мач от него. Още повече, че въпросният мач е "гледан по радиото" от автора на темата. Дори и да е направил добър мач това не означава нищо... То и на Рики Ламбърт може да му се е случвало, но това не го прави по-малко объркал професията си човек.
Tony_CSKA написа:За да се окачестви като класен даден играч според мен трябва да има постоянство в изявите му. Превъзнасяният тук "голям вратар" е непредсказуем и винаги може да се очаква слаб мач от него. Още повече, че въпросният мач е "гледан по радиото" от автора на темата. Дори и да е направил добър мач това не означава нищо... То и на Рики Ламбърт може да му се е случвало, но това не го прави по-малко объркал професията си човек.
Аз не съм му фен, но положението във футбола ни е в крайно тежко положение и е редно да ценим и малкото.
Виждаме така нареченият супер талант Неделев къде е в момента, във В група на Германия. Славчев също няма развитие, трябва да понижим критериите си.
mark1926 написа:Tony_CSKA написа:За да се окачестви като класен даден играч според мен трябва да има постоянство в изявите му. Превъзнасяният тук "голям вратар" е непредсказуем и винаги може да се очаква слаб мач от него. Още повече, че въпросният мач е "гледан по радиото" от автора на темата. Дори и да е направил добър мач това не означава нищо... То и на Рики Ламбърт може да му се е случвало, но това не го прави по-малко объркал професията си човек.
Аз не съм му фен, но положението във футбола ни е в крайно тежко положение и е редно да ценим и малкото.
Виждаме така нареченият супер талант Неделев къде е в момента, във В група на Германия. Славчев също няма развитие, трябва да понижим критериите си.
Със занижаване на критерии се достига само до по-ниско качество, което в крайна сметка постигнахме. На дъното на футбола в Европа сме и да възхваляваме всеки проблясък (по-скоро мъждукане) на футболистите, които са на потресаващо ниско ниво е погрешно, защото това би довело само до задоволяване със сегашните им резултати в този момент.
Сравняваш Николай Михайлов с Тодор Неделев и Симеон Славчев, които дори не играят... Да, сигурен съм, че нашите футболисти биха се справили по-добре от хора в инвалидни колички, съмнение няма!!! Замисли се дали това е повод да се пускат възхваляващи теми в тяхна чест.
Сравни въпросният вратар с тези, които са на топ ниво в Европа и света и ще разбереш къде на футболната карта бихме се намерили ние с него и подобни като класа футболисти за обкръжение.
П.П. С героят на мача Мерсин - Бурса никога няма да постигнем сериозни и дълготрайни успехи. Гарантирам.
Неприятното е че скоро може да се радваме на голове във В група на Германия, пък и това не е сигурно- Тошко Неделев има един гол за 100 мача 

- vg_vasilev
- Контакти:
mark1926 написа:Неприятното е че скоро може да се радваме на голове във В група на Германия, пък и това не е сигурно- Тошко Неделев има един гол за 100 мача
Е как един гол. Той в 3-та дивизия да не играе защитник ?
Разбрахме за Неделев, няма нужда да го повтаряш още веднъж, а темата е безсмислена...
vg_vasilev написа:mark1926 написа:Неприятното е че скоро може да се радваме на голове във В група на Германия, пък и това не е сигурно- Тошко Неделев има един гол за 100 мача
Интересно тълкувание и гледна точка, определено не знам на какъв пост Неделев играе в трета лига- има и една асистенция за гол.
Tony_CSKA написа:mark1926 написа:Tony_CSKA написа:За да се окачестви като класен даден играч според мен трябва да има постоянство в изявите му. Превъзнасяният тук "голям вратар" е непредсказуем и винаги може да се очаква слаб мач от него. Още повече, че въпросният мач е "гледан по радиото" от автора на темата. Дори и да е направил добър мач това не означава нищо... То и на Рики Ламбърт може да му се е случвало, но това не го прави по-малко объркал професията си човек.
Със занижаване на критерии се достига само до по-ниско качество, което в крайна сметка постигнахме. На дъното на футбола в Европа сме и да възхваляваме всеки проблясък (по-скоро мъждукане) на футболистите, които са на потресаващо ниско ниво е погрешно, защото това би довело само до задоволяване със сегашните им резултати в този момент.
Сравняваш Николай Михайлов с Тодор Неделев и Симеон Славчев, които дори не играят... Да, сигурен съм, че нашите футболисти биха се справили по-добре от хора в инвалидни колички, съмнение няма!!! Замисли се дали това е повод да се пускат възхваляващи теми в тяхна чест.
Сравни въпросният вратар с тези, които са на топ ниво в Европа и света и ще разбереш къде на футболната карта бихме се намерили ние с него и подобни като класа футболисти за обкръжение.
П.П. С героят на мача Мерсин - Бурса никога няма да постигнем сериозни и дълготрайни успехи. Гарантирам.
Сравненията с играчи на топ ниво не са чак толкова невъзможни особено за вратарския пост в България, тъй като Владислав Стоянов беше обявен за най-добър вратар на груповата фаза на Шамионска лига и Лига европа, което ако не го прави играч от топ ниво здраве му кажи!
Въпреки, че съобразно фактите разликата в класите на двамата следва да е колосална, господин Любо го предпочете за титулярен вратар в някои от двубоите!
Изводът е или че Никито е "огромен" или някой е много прост и нагъл.
mark1926 написа:vg_vasilev написа:mark1926 написа:Неприятното е че скоро може да се радваме на голове във В група на Германия, пък и това не е сигурно- Тошко Неделев има един гол за 100 мача
Интересно тълкувание и гледна точка, определено не знам на какъв пост Неделев играе в трета лига- има и една асистенция за гол.
Играе да подпира пейката .
Върни се в “Футбол - България”