Мнениеот bobo_13 » 24 ное 2014 10:07
Трябва да се спре в БГ това хулене по съдиите. Всеки треньор след загуба се оправдава със съдията. Неговият отбор за цял мач не е отправил удар към противниковата врата, после съдията му виновен. Пълен смях.
Не съм чул в белите държави толкова да се обсъждат съдиите. Ето дои и уикенда глдеах 2 мача от Чемпиъншип, 1 от Серия А и 1 от Бундеслигата. Е във всеки от тези мачове имаше меко казано странни отсъждания, да не говорим, че в единия мач пуснаха и 3-метрова засада и отсъдиха дузпа за мега лястовичка...но след края на мача никой от 2-мата треньора не коментира съдиийството, нито се оправда с него.
За мен конкретно за случая Съдийската комисия сгафи жестоко. Имаха 3 варинат пред себе си
- тихомълком махаш Тодоров и Ники Йорданов от нарядите за А група и назначаваш няко съдия
- пълен жребий(не от 3 съдии) за мача в присъствието на представители на 2-та отбора
- заставаш плътно зад Тодоров и казваш той ще е, той е най-добрия ни съдия и т.н.
Сега всички отбори могат да скочат и аз очаквам циркове още тази седмица за съдийските назначения. След като се съгласиш на 2 пъти да сменяш съдията заради прищявките на 1 отбор, сега няма как да пренебрегнеш другите.
А и след този цирк, съдиите ще се чувстват още по-ннезащитени от БФС. На запад не смеят реплика по време на мач да кажат на съдията....
За мен буди недоумение как може Дяков и Сънди цял мач да спорят със съдията, да ритат, да правят фаул след фаул и никой от тях двамата да няма картон???
Последна промяна от
bobo_13 на 24 ное 2014 10:13, променено общо 1 път.