Какво ми е нужно за картотека в Англия

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

mortengamst
Контакти:

Какво ми е нужно за картотека в Англия

Мнениеот mortengamst » 24 окт 2014 18:10

Здравейте. От няколко дни съм в Лондон и вчера започнах тренировки с един непритенциозен отбор. Добра тренировка беше, харесаха ме и искат да ме картотекират, казаха ми , че аз (или те) трябва да се свържат с бфс(не разбрах) за някакви документи, също ми поискаха бележка от отбора в който съм играл в България. Но отборът на когото съм юноша и в който играех впоследствие ,беше закрит и вече не съществува. Знаете ли в такъв случей трябва ли ми бележка и някой като цяло знаели цялата ситуация с картотеките на вън каква е? Ще съм благодарен ако някой ме просветли

Tatone
Контакти:

Re: Какво ми е нужно за картотека в Англия

Мнениеот Tatone » 24 окт 2014 18:23

mortengamst написа:Здравейте. От няколко дни съм в Лондон и вчера започнах тренировки с един непритенциозен отбор. Добра тренировка беше, харесаха ме и искат да ме картотекират, казаха ми , че аз (или те) трябва да се свържат с бфс(не разбрах) за някакви документи, също ми поискаха бележка от отбора в който съм играл в България. Но отборът на когото съм юноша и в който играех впоследствие ,беше закрит и вече не съществува. Знаете ли в такъв случей трябва ли ми бележка и някой като цяло знаели цялата ситуация с картотеките на вън каква е? Ще съм благодарен ако някой ме просветли

Ми дано ти помогне някой, но на първо четене ми идва наум да им кажеш, че си аматьор. Да те картотекират като аматьор, предполагам нивото е 6-7 и по-надолу. Но... това е само някакво предположение иначе успех в кариерата и не забравяй, че много футболисти са тръгнали от най-ниските нива на острова. Ако си и под и до 21 направо имаш голям шанс да се докоснеш до истинският футбол.

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 24 окт 2014 18:25

Ако не те е срам, когато те запишат може да кажеш кой е отбора за да го следя. Много ще ми е интересно а и ще ти стискам палци.

Потребителски аватар
Велислав Вуцов

Мнениеот Велислав Вуцов » 24 окт 2014 18:50

mortengamst написа:Но отборът на когото съм юноша и в който играех впоследствие ,беше закрит и вече не съществува.

Жалко за бившият ти отбор, на който си бил юноша. Имаха може би най-многобройната публика в България. Защо не се прехвърли на "Лаута" или в новият мики-маус клуб Ботевъ ?

mortengamst
Контакти:

Мнениеот mortengamst » 24 окт 2014 19:18

Нека не спекулираме излишно с имената на рандом отбори. Отбпрът на които бях юнаша беше от б група и не е интересен за никого, така че няма да го споменавам

Към татоне
Няма от какво да мее срам, ще ти пиша на лично за да не го натрапвам излишно

получих отговор,темата може да се затвори :)

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 24 окт 2014 19:26

Не трябва ли да имаш мачове в нац. отбор бе приятел :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
embaro
Контакти:

Мнениеот embaro » 24 окт 2014 20:40

Ако не се лъжа в Англия трябва да имаш 75% от мачовете на национален или младежки отбор за профисионален договор.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 24 окт 2014 20:49

embaro написа:Ако не се лъжа в Англия трябва да имаш 75% от мачовете на национален или младежки отбор за профисионален договор.

Ако си от държава извън ЕС, да, ама ние сме. ;)

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 24 окт 2014 21:51

mortengamst написа:Нека не спекулираме излишно с имената на рандом отбори. Отбпрът на които бях юнаша беше от б група и не е интересен за никого, така че няма да го споменавам

Към татоне
Няма от какво да мее срам, ще ти пиша на лично за да не го натрапвам излишно

получих отговор,темата може да се затвори :)

Може ли да ми кажеш и на мен името на отбора ?

Aramous
Контакти:

Мнениеот Aramous » 24 окт 2014 23:08

Бих искал и аз да узная за името на отбора ти..УСПЕХ! Искам те някой ден във Висшата Лига! ;)

Върни се в “Футбол - България”