Николай Костов отстрани Амкар и е на 1/8 финал в Русия

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
parazit

Николай Костов отстрани Амкар и е на 1/8 финал в Русия

Мнениеот parazit » 25 сеп 2014 17:11

Изображение
Българският треньор Николай Костов начело на ФК Тосно отстрани отбора от Руската Премиер Лига Амкар след дузпи с 4-2.Така отбора се класира за 1/8 финалите за купата на Русия.ФК Тосно е създаден през 2013 година и носи името на града,който е с население от 39 101 души.Отборът е дебютант в Първа Дивизия.
ФК Тосно води в Руската Първа Дивизия след 11 кръга с 3 точки преди Криля Советов и Том Томск.Отборът гони промоция за Руската Висша Лига.
Николай Костов е много уважаван треньор в Украйна,а сега започна да се доказва и в Русия.Жалко,че в България и Левски бе недооценен.

Deluxe
Контакти:

Re: Николай Костов отстрани Амкар и е на 1/8 финал в Русия

Мнениеот Deluxe » 25 сеп 2014 17:48

Поздравления! Помня, че докато беше в Левски отборът играеше атакуващ футбол, но май го уволниха след 1-2 равни мача. Според мен резултатите му са 1000 пъти по-добри от тези на Гонзо например или на някой от другите треньори на Левски, които решиха да назначат и уволнят след 1-2 месеца.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 25 сеп 2014 18:07

Провалиха го келешите футболисти....Всеки един нов треньор които доиде и се опита да ги раздвижи малко повече тези мърди се стига до уволнението му.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 25 сеп 2014 18:09

Deluxe написа:Поздравления! Помня, че докато беше в Левски отборът играеше атакуващ футбол, но май го уволниха след 1-2 равни мача. Според мен резултатите му са 1000 пъти по-добри от тези на Гонзо например или на някой от другите треньори на Левски, които решиха да назначат и уволнят след 1-2 месеца.

Пълни глупости! Сам напусна, след онова 0-1 с Миньор насред Герена, като тогава определени футболист му скроиха шапката. А и не беше нещо особено като резултати. Отпадна и за Купата от Локо Пд, като загуби по нелеп начин спечелен мач.

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 25 сеп 2014 18:11

Единственият истински треньор в "Левски" през последните 5-6 години. Разбираше си от работата и не цепеше басма никому - например пусна резерва капитана тогава Йовов и след това го смени. Направи 9 поредни победи, но после нашите футболери го бойкотираха (играха симулативно 2 мача - загуба за първенство и отпадане за Купата от "Локо" Пд). Ръководството на клуба го убеждаваше да остане, но той си тръгна - пичът не понесе родната помиярщина. Желая му успех!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 сеп 2014 18:33

dromihait написа:Единственият истински треньор в "Левски" през последните 5-6 години. Разбираше си от работата и не цепеше басма никому - например пусна резерва капитана тогава Йовов и след това го смени. Направи 9 поредни победи, но после нашите футболери го бойкотираха (играха симулативно 2 мача - загуба за първенство и отпадане за Купата от "Локо" Пд). Ръководството на клуба го убеждаваше да остане, но той си тръгна - пичът не понесе родната помиярщина. Желая му успех!

Изображение

http://www.vbox7.com/play:04207a2c41
Последна промяна от metodito на 25 сеп 2014 18:36, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 25 сеп 2014 18:36

metodito написа:
dromihait написа:Единственият истински треньор в "Левски" през последните 5-6 години. Разбираше си от работата и не цепеше басма никому - например пусна резерва капитана тогава Йовов и след това го смени. Направи 9 поредни победи, но после нашите футболери го бойкотираха (играха симулативно 2 мача - загуба за първенство и отпадане за Купата от "Локо" Пд). Ръководството на клуба го убеждаваше да остане, но той си тръгна - пичът не понесе родната помиярщина. Желая му успех!

Изображение

Ами Мето, при положение, че през последните 5-6 години начело на отбора бяха Н.Митов, Гонзо 1,2,3 ненам си колко пъти, Сухия, Мокрия и тем подобни недоразумения, направо си е единствения истински треньор. ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 сеп 2014 18:40

terata написа:Ами Мето, при положение, че през последните 5-6 години начело на отбора бяха Н.Митов, Гонзо 1,2,3 ненам си колко пъти, Сухия, Мокрия и тем подобни недоразумения, направо си е единствения истински треньор. ;)

Ми не съм съгласен. Тоя пич не се възползва от Иван Цветков, не знаеше как да използва и Арш, и това с Велев беше върха на сладоледа. Последвалите го треньори и играта при тях показа, че футболистите просто толкова си могат. А Цветков се видя в Ботев какво правеше. Арш му обръща мач, той го държи резерва. Докара някакъв хипопотам, дето бил играл голям футбол някога си там. Харесваше Старокин. Защо не знам. Да, от тези, които изброяваш е по-добър.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 25 сеп 2014 18:44

metodito написа:
terata написа:Ами Мето, при положение, че през последните 5-6 години начело на отбора бяха Н.Митов, Гонзо 1,2,3 ненам си колко пъти, Сухия, Мокрия и тем подобни недоразумения, направо си е единствения истински треньор. ;)

Ми не съм съгласен. Тоя пич не се възползва от Иван Цветков, не знаеше как да използва и Арш, и това с Велев беше върха на сладоледа. Последвалите го треньори и играта при тях показа, че футболистите просто толкова си могат. А Цветков се видя в Ботев какво правеше. Арш му обръща мач, той го държи резерва. Докара някакъв хипопотам, дето бил играл голям футбол някога си там. Харесваше Старокин. Защо не знам. Да, от тези, които изброяваш е по-добър.

Арш не можеха да го използват доста треньори. Щуротията с Велев, няма да е коментирам, на всеки се случва да си изпусне нервите. Цветков не го махна той все пак, а Старокин си беше титуляр преди, по време и след него. Според мен е не лош треньор, но просто България не е за него.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 сеп 2014 18:49

Ми не знам. Имах може би прекалено големи очаквания към него, когато дойде и после...

Върни се в “Футбол - България”