Всъщност,ако трябва да съм честен ме дразни факта,че не се следи Черноморец-Славия. Верно двата отбора имат общо 30 фена,ама и надупването на Ботев си е за друг часови пояс.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
shotgun blues написа:Ботев Враца се надупва на трикратният шампион на България,участник в Шампионската лига ????Ти сериозен ли си ,омразата ти към Лудогорец ти идва в повече
ЕМИЛ написа:Явно Ботев Вр и Лудогорец е било заложено предварително в програмата и затова го дават .Все пак Ботев се водят домакини .
subzero написа:shotgun blues написа:Ботев Враца се надупва на трикратният шампион на България,участник в Шампионската лига ????Ти сериозен ли си ,омразата ти към Лудогорец ти идва в повече
Не си ме разбрал.
Лудогорец щеше да спечели при всички положения.
Поне можеше да не е в Разград.
subzero написа:shotgun blues написа:Ботев Враца се надупва на трикратният шампион на България,участник в Шампионската лига ????Ти сериозен ли си ,омразата ти към Лудогорец ти идва в повече
Не си ме разбрал.
Лудогорец щеше да спечели при всички положения.
Поне можеше да не е в Разград.
Бай Иван написа:Много ясно, че ще дават мача на "Лудогорец"! Все пак има повече интерес, отколкото останалите изветрели кафета...
Бай Иван написа:Много ясно, че ще дават мача на "Лудогорец"! Все пак има повече интерес, отколкото останалите изветрели кафета...
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта