До кога ще разчитаме на старите "кучета"
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- ivo_jm
- Контакти:
До кога ще разчитаме на старите "кучета"
Върнахме си Бардон,Топчо,до кога те ще крепят отбора?Искаме си Сашо Александров,вярно че е най-класният футболист в "А" група,но нека се даде път на младите!Защо не се даде повечко шанс за изява на таланти като Иван Цачев,Георги Чакъров,Георги Недялков....."Старите" в отбора ще поиграят още 2 години и после?...пак ще се гради нов отбор с чужденци на килограм,докато се уцели някой надежден играч...грешна политика и българския футбол замира все повече и повече. 

Идваме от север,идваме от юг,там където минем нищо не расте!!!
Re: До кога ще разчитаме на старите "кучета"
А ти какво искаш бе?! Левски/цска/литекс/черно море не е постигал успех от 2 години ..а д аи локо сф.. как искаш тук да идват класни играчи.. няма как да стане.. единственият начин е стари леко по-известни имена,както направиха в Гърция,а сега новата схема на ЦСКА ще видим до какво ще доведе.Иначе Ще я караме с тях докато не влезне в Лига Европа,или при евентуален провал не ги изгонят
САМО ЛЕВСКИ
Да, де, ама Топчо и Бардон не са Ривалдо на стари години. Стар Топчо, който не може да тича, е, например, нещо като Доган да рецитира любовна лирика. Имам чувството, че след като Батков една година разпродаваше отбора, една година го изкупуваше обратно, следващата пак ще се чуди как да се отърве от старците.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
това е един нормален кръговрат който съшествъва и в европейските отбори от средна класа.пробиви в европа не се правят с цачев недялков и тн.Левски не е отбор който прави юнуши който на по 18-19 години струват по няколко милиона евро.не се заблуждавайте като гледате европейските отбори.дори и реал мадрид миналия сезон показа че с гаго игуайн и разни подобни не могат да се постигнат много големи резултати.а според мен топчо винаги би имал място в Левски без значение на кой пост.трябва да се гордееме че имаме такива играчи които си дават сърцето на Левски....бъдете сигурни че топчо и бардон имат какво да покажат
- stefan_bg2
- Контакти:
До като започнем да разчитаме на "млади"
. Но да не забравяме, че футболисите, от които беше изграден отбора последния сезон бяха почти всички млади, изключвам Гонзо, Йовов и Вагнер

Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
Абе на вас май не може да ви се угоди,първо ми пускате петиции за връщане на Топчо после докога сме щели да разчитаме на стари звезди.Ами хайде първо разберете каво искате а !
mon_cool написа:Абе на вас май не може да ви се угоди,първо ми пускате петиции за връщане на Топчо после докога сме щели да разчитаме на стари звезди.Ами хайде първо разберете каво искате а !
съгласен съм! винаги има недоволни сред нас...

Това е пълна глупост.Да не сме Арсенал да имаме 5 6 юноши в А отбора.Левски дава предостачно шансове на младите и то по правилния начин-първо в Б отбора,после бавно,постепено да се интегрират в първия тим-така както Живко Миланов,Н.Димитров,Виктор Генев,Цачев,Лъчо Балтанов и прочие.Сърмов 2 години седя на резарвната скамейка.Така че това се прави постепено,а не като прасетата пуснат 6 залени наритат ги едно хубаво,стреснат се и после айде момчета нямате характер и възпитание и айде в Мездра.
Ами като не даваме пари за други, ще си връщаме старите, крие доста рискове но мисля, че е по-добре от чужденци средняци или псевдо звезди от "А" група.
Сърмов не игра, заради контузии, и заради това, че след онази операция не беше във форма.
В действителност, има доста изиграни мачове и тази година!
Гаджев си е направо титуляр...
А и други от младите момчета имаха възможност за изява не малко (и пак ще имат), но е ясно, че не могат да изнесат тижеста на квалификациите за евротурнирите без стари и опитни играчи!!
А и в отбора има доста млади (до 25 г.) играчи и юноши на Левски - това не е малко, но не можем да искаме 8-9 да са такива. Виктор Генев например съм го гледал при младежките национали и се вижда, че има доста трески за дялане, а същото важи и за другите мради момчета. И физически не са на нивото на по-старите!
Известно е, че издръжливостта е качество, което се развива с годините и за разлика от бързината нараства и след тридесетата година на човека! Като прибавим и големия опит - точно такива играчи ни трябват сега!!!
Пък младите покрай тях да трупат самочуствие и опит и един по един да влизат в отбора - както Живко Миланов, Владо Гаджев, Божката Митрев (които са готови вече за големите битки)!
В действителност, има доста изиграни мачове и тази година!
Гаджев си е направо титуляр...
А и други от младите момчета имаха възможност за изява не малко (и пак ще имат), но е ясно, че не могат да изнесат тижеста на квалификациите за евротурнирите без стари и опитни играчи!!
А и в отбора има доста млади (до 25 г.) играчи и юноши на Левски - това не е малко, но не можем да искаме 8-9 да са такива. Виктор Генев например съм го гледал при младежките национали и се вижда, че има доста трески за дялане, а същото важи и за другите мради момчета. И физически не са на нивото на по-старите!
Известно е, че издръжливостта е качество, което се развива с годините и за разлика от бързината нараства и след тридесетата година на човека! Като прибавим и големия опит - точно такива играчи ни трябват сега!!!
Пък младите покрай тях да трупат самочуствие и опит и един по един да влизат в отбора - както Живко Миланов, Владо Гаджев, Божката Митрев (които са готови вече за големите битки)!
Върни се в “Футбол - България”