Не минава седмица без скандали с ултраси на някой мач

Без значение на кой отбор са привърженици

Явлението "ултрас" отдавна е демоде в цивилизованите страни , още от онзи мач на Хейзъл . Трябва ли и у нас да има масово измрели българи , за да прогледнем

Ясно се вижда , че полицията толерира внасянето на бомби и ракети на стадионите , иначе е необяснимо защо не се прекъсва този процес .
Властта , разбирай полицията има абсолютно целия ресурс да прочисти секторите от ултраси и лумпени

Защо не го прави не знам , явно на управляващите , които държат полицията в джоба си не им изнася по стадионите да се събират нормални хора ... На тях им е по - изгодно ултрасите да хвърлят бомби и да правят всеки мач подобен на една мини война , а не събитие , което да е от развлекателен характер .
Толкова ли е трудно , ако намерят в някой бомба на влизане в стадиона директно да го съдят по бързата процедура

Да видим тогава колко души ще се престрашат дори и да си помислят да държат някаква "пиротехника" в себе си , която преспокойно насочена срещу някой човек може да го убие или най - малкото да го осакати за цял живот . След едно такова осакатяване такъв един човек умира , живеейки във всевъзможни житейски мъки . Това разбират ли го управляващите или им е все тая
Та въпроса ми е защо управленците на родината ни не оправят този проблем за не повече от месец , едва ли ще им отнеме повече време

Моля модераторите да не сливат темата ми с някоя друга , а ако решат , че е неуместна по - скоро да я изтрият