Възстановявам вече затритата заради коментари на странични и незаинтересовани люде тема. Ето линк за старата: клик.
Аз лично смятам, че първият и 95% сигурен изпадащ е Марек. От прекия ни мач с тях, от нивото на организация при тях и всичко останало съм с много лошо мнение за тяхната работа. А играта им е потресаваща. В такъв смисъл, че са изключително слаби. Биха ни изцяло съдийски.
Вторият изпадащ, мисля, че ще е Черно море. Имам чувството, че бавното спиране на кранчето при тях е дошло до краен предел и тоя сезон ще глътнат вода.
Разбира се, имам сериозни надежди, че поне един софийски отбор ще изпадне(за предпочитане Левски, както са я подкарали), ама е ясно, че БФС няма да позволи на Локо ПД, Хасково, Марек или когото и да било да извърши подобно богоубийство.
"А" група - борба за спасение
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- kartacha_hs
- Контакти:
-
Re: "А" група - борба за спасение
Марек са сигурни. Другите са Черно море или Локо (Пд). Славия не може да изпадне, както и съгражданите им от Локо (Сф). Хасково не ги броя, защото имат Дончо Атанасов в състава си.
Марек и Хасково си мисля,че са сигурни за "Б"
Черно Море също не са в добро състояние в момента, а Локо Пловдив с това финансиране и тези футболисти нямам идея дали могат да направят нещо повече. Славия и Локо Сф изглеждат по-стабилно в сравнение с миналата година.

[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
Хасково е най-сигурният изпадащ към момента. Черно море са вторите абонати. Това ми е мнението. Пак казвам - към момента. Аз обаче предпочитам да изпаднат Славия или Локомотив (Сф.), което за съжаление е невъзможно. Това са двата най-безлични отбори в групата.
Последна промяна от matador1 на 22 авг 2014 12:38, променено общо 1 път.
Според мен е много рано още, за да се правят някакви заключения, но най-застрашени изглеждат Марек, Хасково, Локо Пд и Черно море.
- shotgun blues
- Контакти:
Марек,Хасково ,а Локо Пд и Черно море ще останат,след като другото лято някой няма да получи лиценз и така някой от тези два традиционни отбора ще се спаси. 
.......те изпадат 2 отбора само,еми Марек и Хасково

.......те изпадат 2 отбора само,еми Марек и Хасково
Последна промяна от shotgun blues на 22 авг 2014 12:40, променено общо 1 път.
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Прекалено рано е да се говори за борба за спасение. Само в плейофите ще се разиграват 30т. срещу преки съперници. Не се знае и кой как ще издържи финансово да края на годината. Черно море могат да изпадната само ако ТИМ решат така, което силно ме съмнява. Представете си, че новото правителство спре държавната хранилка на Берое. Все пак основната борба ще е между Марек,Хасково и Локо Пловдив(ако не се намерят стабилни спонсори скоро време).
- trokadero_
- Контакти:
Този път май няма да изгорят заподозрените

Как няма да е борба за оцеляване... примерно вие с заплати по 2000 хиляди лева... още се чудя как бихте Лудогорец... ама айде първи мач от много години в елитната група на майсторите ок, но след това? ... супер е сбъркано финансирането на родните клубове и просто някой нямат шанс за нищо... единственото спасение е да играят антифутбол с 11 бетоновоза отзад 

- Udoji90
- Контакти:
За мен най-вероятни изпадащи са си новаците "Марек" и "Хасково". До момента загатват, че могат да ме опровергаят, и няма да се разсърдя да го сторят, тъй като нямам нищо против тях. Както и да го погледна обаче, ми изглежда малко вероятно да изпаднат "Локо" Пд, "Локо" Сф или "Славия", а за "Черно море", които виждам, че споменавате, ми се струва направо абсурдно да се случи. (Разсъждавам изцяло от спортно-техническа гледна точка - ако някой отбор, различен от "Марек" и "Хасково", спре участие заради финансови проблеми, картинката се променя.)
Последна промяна от Udoji90 на 22 авг 2014 12:55, променено общо 4 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Върни се в “Футбол - България”