Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
deladog написа:Не са само "Лудогорец" и "Ботев"! Имам подозрения, че постепенното маргинализиране на "Славия" и "Локомотив" София е в пряка връзка с възхода първо на "Литекс", а в последно време и на "Берое". Някой здраво работи против софийския футбол! Остане ли така работата, в най-скоро време столицата ни няма да има отбори не само при майсторите, а и в по-долните групи. Нужно е оповестяване на явлението и крути мерки за неговото пресичане!
viroglav написа:deladog написа:Не са само "Лудогорец" и "Ботев"! Имам подозрения, че постепенното маргинализиране на "Славия" и "Локомотив" София е в пряка връзка с възхода първо на "Литекс", а в последно време и на "Берое". Някой здраво работи против софийския футбол! Остане ли така работата, в най-скоро време столицата ни няма да има отбори не само при майсторите, а и в по-долните групи. Нужно е оповестяване на явлението и крути мерки за неговото пресичане!
Точно това беше първия ми замисъл за конспирация , а ЦСКА и Левски бяха следващите
Red Warrior написа:ЦСКА и Левски бяха източвани дълги години, с което натрупаха и огромни дългове. Като прибавим това, че хора като Домусчиев и Ганчев искат да им спокойно на село, а не да ги псуват в София, мисля, че става ясно защо ЦСКА и Левски са на това дередже. При Славия и Локо Сф. е същата история.
Не са само "Лудогорец" и "Ботев"! Имам подозрения, че постепенното маргинализиране на "Славия" и "Локомотив" София е в пряка връзка с възхода първо на "Литекс", а в последно време и на "Берое". Някой здраво работи против софийския футбол! Остане ли така работата, в най-скоро време столицата ни няма да има отбори не само при майсторите, а и в по-долните групи. Нужно е оповестяване на явлението и крути мерки за неговото пресичане!
Red Warrior написа:viroglav написа:deladog написа:Не са само "Лудогорец" и "Ботев"! Имам подозрения, че постепенното маргинализиране на "Славия" и "Локомотив" София е в пряка връзка с възхода първо на "Литекс", а в последно време и на "Берое". Някой здраво работи против софийския футбол! Остане ли така работата, в най-скоро време столицата ни няма да има отбори не само при майсторите, а и в по-долните групи. Нужно е оповестяване на явлението и крути мерки за неговото пресичане!
Точно това беше първия ми замисъл за конспирация , а ЦСКА и Левски бяха следващите
ЦСКА и Левски бяха източвани дълги години, с което натрупаха и огромни дългове. Като прибавим това, че хора като Домусчиев и Ганчев искат да им спокойно на село, а не да ги псуват в София, мисля, че става ясно защо ЦСКА и Левски са на това дередже. При Славия и Локо Сф. е същата история.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта