A група на живо по gong.bg

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Rage
Контакти:

A група на живо по gong.bg

Мнениеот Rage » 16 авг 2014 21:58

Първо искам да уточня, че живея в чужбина и макар,че с много зор от тук от там успявах до сега да гледам по някой друг мач от българската А група, до днес това беше по скоро на късмет и многоооо ровене по раните му там руски и всякакви легални и нелегални сайтове. Преди някой да ми каже "ами нали те тв7 си имат сайт и предаваха лайв?" отговорът ми е - да имат и предаваха лайв само за територията на България. От днес благодарение на сътрудничеството между НоваТВ и Гонг, вече мога да гледам нормално всички мачове от А група. Няма значение колко слаба е тя, колко зле играе любимият ми Левски София, просто друго си е да имаш възможността да ги гледаш :) Едно голямо благодаря на всички, които са направили това възможно.

Бонусът към цялата тази ситуация, е че най-сетне се отървахме от некомпетентният коментар на "специалистите" от ТВ7. Колко много ме дразнеха тия не е истина. Всеки мач настройваха здаво против някои - съдията, треньора, футболиста.Както и да е, това е в миналото. Аз лично симпатизирам много на екипа на Диема и харесвам коментарите им. Интересно ми е как ще се справят с А група. Пожелавам им успех. Ами това е, приятно гледане :)

Потребителски аватар
Бате Кольо
Контакти:

Re: A група на живо по gong.bg

Мнениеот Бате Кольо » 16 авг 2014 22:06

Е Боби като коментатор се е доказал,и този път го доказа,безпристрастно коментирване,без пренатрупване на зрителя с разни детайли
ImageImageImage

No One,Likes Us

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 16 авг 2014 22:08

Пак казвам,диема не е ефирна тв освен това много хора нямат интернет,така че хората по села и паланки остават на тъмно.Питам аз-това ли е решението?

Потребителски аватар
Бате Кольо
Контакти:

Мнениеот Бате Кольо » 16 авг 2014 22:10

Mitko-Levskar написа:Пак казвам,диема не е ефирна тв освен това много хора нямат интернет,така че хората по села и паланки остават на тъмно.Питам аз-това ли е решението?

Ами в селата си имат сателитни приемници,който няма да слуша радио Гонг,засега това е положението,да се радваме,че има някой който изобщо ги дава
ImageImageImage

No One,Likes Us

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 16 авг 2014 22:11

Чакайте и вие, бързате, първо че от вчера са взели правата, казаха че от следващия кръг ще се опитат да предават вече по 4 мача, предполагам и по Нова ще пускат най-интересните срещи от кръга и без това съчетаването с английските първенства ще се усложни ако дават А група само по Диема и Нова Спорт, тъй като часовете на мачове са сходни.

Потребителски аватар
Бате Кольо
Контакти:

Мнениеот Бате Кольо » 16 авг 2014 22:13

bez-nick написа:Чакайте и вие, бързате, първо че от вчера са взели правата, казаха че от следващия кръг ще се опитат да предават вече по 4 мача, предполагам и по Нова ще пускат най-интересните срещи от кръга и без това съчетаването с английските първенства ще се усложни ако дават А група само по Диема и Нова Спорт, тъй като часовете на мачове са сходни.

Честно казано по ефирната Нова не бих заложил ,че ще дават,там сега е пълно с предавания,да не говорим като почнат брадъри,екс фактори....
ImageImageImage

No One,Likes Us

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 16 авг 2014 22:19

Бате Кольо написа:
Mitko-Levskar написа:Пак казвам,диема не е ефирна тв освен това много хора нямат интернет,така че хората по села и паланки остават на тъмно.Питам аз-това ли е решението?

Ами в селата си имат сателитни приемници,който няма да слуша радио Гонг,засега това е положението,да се радваме,че има някой който изобщо ги дава

Имат,ама тези които могат да си го позволят с БГпенсията.Има населени места в които не можеш да хванеш развален Хоризонт камо ли Гонг-свидетел съм на това.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 16 авг 2014 22:20

На печелившите честито.

Потребителски аватар
Бате Кольо
Контакти:

Мнениеот Бате Кольо » 16 авг 2014 22:23

Mitko-Levskar написа:
Бате Кольо написа:

Имат,ама тези които могат да си го позволят с БГпенсията.Има населени места в които не можеш да хванеш развален Хоризонт камо ли Гонг-свидетел съм на това.

Еми това е,който може гледа,който не търси други източници,и аз искам да гледам мачове постоянно на Милоу ама няма,когато пуснат чат-пат линк....
ImageImageImage

No One,Likes Us

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 16 авг 2014 22:29

Бате Кольо написа:
Mitko-Levskar написа:
Бате Кольо написа:

Еми това е,който може гледа,който не търси други източници,и аз искам да гледам мачове постоянно на Милоу ама няма,когато пуснат чат-пат линк....

Прав си,но нали се сещаш за умрялото ни първенство колко хора ще се напънат да плащат за да го гледат......ю :?

Върни се в “Футбол - България”