Първо искам да уточня, че живея в чужбина и макар,че с много зор от тук от там успявах до сега да гледам по някой друг мач от българската А група, до днес това беше по скоро на късмет и многоооо ровене по раните му там руски и всякакви легални и нелегални сайтове. Преди някой да ми каже "ами нали те тв7 си имат сайт и предаваха лайв?" отговорът ми е - да имат и предаваха лайв само за територията на България. От днес благодарение на сътрудничеството между НоваТВ и Гонг, вече мога да гледам нормално всички мачове от А група. Няма значение колко слаба е тя, колко зле играе любимият ми Левски София, просто друго си е да имаш възможността да ги гледаш
Едно голямо благодаря на всички, които са направили това възможно.
Бонусът към цялата тази ситуация, е че най-сетне се отървахме от некомпетентният коментар на "специалистите" от ТВ7. Колко много ме дразнеха тия не е истина. Всеки мач настройваха здаво против някои - съдията, треньора, футболиста.Както и да е, това е в миналото. Аз лично симпатизирам много на екипа на Диема и харесвам коментарите им. Интересно ми е как ще се справят с А група. Пожелавам им успех. Ами това е, приятно гледане