Разбира се, любимият стадион върви с тима на сърцето, нека не превръщаме темата в това кой от кой тим е, а да кажем предпочитанията си за стадиона на който се чувствате най-добре, след СВОЯ клубен стадион в сърцето.Нека разберем къде е най-хубаво по съвсем неутрален начин.
Аз съм Локомотивец и въпреки това любимият ми стадион(след на Локо), а и място за разходки е стадион Христо Ботев в Пловдив.Трябва да призная и че не винаги е било така, но от няколко седмици стана факт, вярвам че няма да доживея нов обрат в мнението си, а съм на Христова възраст.
Ще добавя и че най-лошо се гледа мач от гостуващия сектор на стадиона на Лудогорец- обиколил съм цяла България и да не видиш половината мач заради оградата, го има само в Разград, поне в БЪЛГАРИЯ!
Фенове, кой е любимият ви стадион в България?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Фенове, кой е любимият ви стадион в България?
Пил си младеж и се излагаш в форума ! По темата все пак обичам да си разкарвам кучето в гората на Лаута и да припикаваме тренировъчното игрище 
П.С. Питането ти е на кой стадион се чувстваме най - добре или около кой стадион да се разхождаме !

П.С. Питането ти е на кой стадион се чувстваме най - добре или около кой стадион да се разхождаме !
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?
bixxol написа:Пил си младеж и се излагаш в форума ! По темата все пак обичам да си разкарвам кучето в гората на Лаута и да припикаваме тренировъчното игрище
В? форума... това да не е поезия?
Казал съм си мнението, къде виждаш проблем?
Пишете по темата!!!

- anihilator
- Контакти:
Тича разбира се
Но и така зададен въпроса едва ли имал друг отговор
Иначе като гост най добре съм се чувствал на Лазур/там като домакини още по добре
/ и в Ловеч . Най зле в Стара загора и Разград няма такива клетки , няма такива огради 

Най-много ми харесва този на Горно Нанадолнище,мулето на съседите се наяжда до насита,много добра тревица има нивката а и говедата също намазват.Те това са нашите нивя какви стадиони те гонят бе пич.Стадиони има в Германия,Франция,Англия ало ти къде живееш.
Последна промяна от модерабе на 13 юли 2014 02:40, променено общо 1 път.
- anihilator
- Контакти:
Като цяло не бих определил който и да е стадион у нас като хубав и националният не ми харесва / за футбол / 

Хубавите спортни съоръжения струват хубави пари. България е бедна държава !
[quote="anihilator"]Като цяло не бих определил който и да е стадион у нас като хубав и националният не ми харесва / за футбол /
[/quote
Не на твоя отбор, а стадионът след него и не по хубост, а по ЧУВСТВО в сърце и душа.
Вложил съм известна ирония, но темата е смислена.
Къде е най-прекрасно да се гледа мач... и къде е най-зле??? От гледна точка на публика, стадион, детайли... бетон,кофраж, дупка... всеки с разбиранията си

Не на твоя отбор, а стадионът след него и не по хубост, а по ЧУВСТВО в сърце и душа.
Вложил съм известна ирония, но темата е смислена.
Къде е най-прекрасно да се гледа мач... и къде е най-зле??? От гледна точка на публика, стадион, детайли... бетон,кофраж, дупка... всеки с разбиранията си

Стадиона светиня " Георги Аспарухов " 

ЕМИЛ написа:Стадиона светиня " Георги Аспарухов "
Добро утро, Емиле

П.П. Що не мога да си изтрия едното мнение

Последна промяна от CTAHKO на 13 юли 2014 06:07, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Върни се в “Футбол - България”