Първо искам да кажа, че съм фен на Левски и не искам с мнението си да обиждам или да се заяждам с никой, защото не деля българите според отборните им пристрастия!Сега по темата, като българин ми е изключително неприятно, че бълг. отбор "Х"(ще наричам отборите с буквени означения, за да не се създават конфликти) днес падна от словашки тим, макар и в приятелски мач, това пак е оронване на престижа на отбора "Х", а респективно и на българския футбол.Сега е момента да се обърна към феновете на отбора "Х"(защото преди година един друг български отбор "У" загуби от същия клуб) и да ги попитам, защо бяха тези злобни шегички към отбора "У" ,след като днес се видя и нивото на техния клуб(за което говори и резултата)?! Надявам занапред, когато български отбор(независимо кой) загуби не да се "оплюваме" взаимно, а да бъдем съпричастни, защото става дума за оронване престижа на България и по конкретно на бълг. футбол.
ДАНО ВСИЧКИ СИ ВЗЕМАТ ПОУКА!
Поука
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Поука
Точно така няма да се храним ама се пак ... то бяха шеги , убиди ... лошото е че се почват извинения от сорта ама то приятелски мач .. 

- Lord VOODOO
Пич нали правиш разлика м/у контрола и официален мач? А и за една година много неща могат да се променят... Един отбор да стане много по-силен или да стане плачевно слаб. А и все пак това беше първи мач на отбора "Х" за сезона.
Нека всичките ни отбори изиграят по няколко мача, за да влязат играчите им в час, да се уточнят титулярите, да се направят трансферите и тогава ще говорим.
И най-важното нека отборите ни ако ще падат да падат сега по време на контролите, но когато дойде време за ЕКТ всичките ни отбори да бият и да стигнат възможно най-напред!
П.П. Лично според мен не е срамно да загубиш в контрола от който и да е, стига да не е с плачевен резултат. В крайна сметка нали затова са контролите - да се видят грешките, евентуално да се поправят и после в официалните мачове загубите да са далеч по-малко.
Нека всичките ни отбори изиграят по няколко мача, за да влязат играчите им в час, да се уточнят титулярите, да се направят трансферите и тогава ще говорим.

И най-важното нека отборите ни ако ще падат да падат сега по време на контролите, но когато дойде време за ЕКТ всичките ни отбори да бият и да стигнат възможно най-напред!

П.П. Лично според мен не е срамно да загубиш в контрола от който и да е, стига да не е с плачевен резултат. В крайна сметка нали затова са контролите - да се видят грешките, евентуално да се поправят и после в официалните мачове загубите да са далеч по-малко.

Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Браво за темата ! Мисля,че е доста добра постъпка,вместо да се смеем на отбора "Х",да си кажем истината в очите ! Факт е,че и двата отбора са зле и ще се види много скоро...за пореден път !
П.П. Все пак,не може да не се направи едно приятелско подхвърляне отностно Жиленето
Lord Voodoo,в тази тема никой не напада отбора Х,за да ги обесняваш тези неща 
П.П. Все пак,не може да не се направи едно приятелско подхвърляне отностно Жиленето

Пич нали правиш разлика м/у контрола и официален мач? А и за една година много неща могат да се променят... Един отбор да стане много по-силен или да стане плачевно слаб. А и все пак това беше първи мач на отбора "Х" за сезона.
Започна се

http://cdn.makeagif.com/media/12-03-2014/5vg9WV.gif
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
Злобни шегички между тези два отбора е имало,има и ще има.Но все пак да не забравяме,че отборът X игра приятелска среща с напълно необигран състав в началото на подготовката,а отборът Y игра сто пъти по-важен мач в ЕКТ.
"X" и "Y" да си наляган парцалите, че есента идва и не ми се гледат резили от страна на българските отбори за пореден път!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Blue_Lion написа:Браво за темата ! Мисля,че е доста добра постъпка,вместо да се смеем на отбора "Х",да си кажем истината в очите ! Факт е,че и двата отбора са зле и ще се види много скоро...за пореден път !
П.П. Все пак,не може да не се направи едно приятелско подхвърляне отностно ЖиленетоLord Voodoo,в тази тема никой не напада отбора Х,за да ги обесняваш тези неща
Дано да не се види,колко са слаби.......

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
Blue_Lion написа:Браво за темата ! Мисля,че е доста добра постъпка,вместо да се смеем на отбора "Х",да си кажем истината в очите ! Факт е,че и двата отбора са зле и ще се види много скоро...за пореден път !
Едно е да те ужилят в пряк двубой за кошера с меда, друго е леко приятелско жилване ей така, за тренировка и преценка на новите жила

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Върни се в “Футбол - България”