черно-море -сант хулия
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
черно-море -сант хулия
ЧЕРНО-МОРЕ ЩЕ ГИ ДАВАТ ЛИ ПО НЯКОЯ ТЕЛЕВИЗИЯ 

Re: черно-море -сант хулия
vakuum написа:ЧЕРНО-МОРЕ ЩЕ ГИ ДАВАТ ЛИ ПО НЯКОЯ ТЕЛЕВИЗИЯ
DUED забрави.Няма начин то4но този мач да дават по ТВ.Изходът на мача е решен а и кой ще изкара пари за този мач.Но пожелавам на вси4ки отбори да не петнят името и да се представаят достойно във Евротурнирите

По ТВ,едвали но по Дарик 6те го дават поне така си мисля.Само 4ерно море дано да бием пак с разлика.
Евала на момчетата при решен мач и бият 5:0. Само така моряци трупаите коефициент за България и успех на всички бг отбори освен онзи слубежния за него както обясних немога да съм
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
Зависи от противниците на Левски.Ако е силен вси4ки БГ отбори 6те си играят в Уефа.Дано жребия утре да е благосклонен за вси4ки
Да им се падне Ливърпул Първи мач 6-0 в софия след тва Ливърпул Рез - Уефски 4-0
P.S:ама кат няма значение втория мач пак ще го дават

P.S:ама кат няма значение втория мач пак ще го дават
ЛОКО ПЛОВДИВ ГОРДОСТА НА БЪЛГАРИЯ[url][/url][/size]
- to6kata1912
Днеска пожелавам на левски да им се падне съперника от Андерлехт/БАТЕ Борисов !Никога не съм уважавал този отбор, но когато се играе из европа винаги трябва да се подкрепяме!!!А при едно влизане в групите, коеф. на българия ще скочи още!Късмет и на другите БГ отбори, макар че съперниците там са лесни, и който и да се падне ще е добре!
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!
Върни се в “Футбол - България”