Колко национални селекционери съвместяват две длъжности?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Колко национални селекционери съвместяват две длъжности?
Аз съм твърдо против, сериозен национален отбор няма право да има треньор съвместяващ две длъжности, абсолютна глупост идваща от Перуката, пак ни излага пред целия футболен свят, ясно е че става дума за много пари, които ще получи Пенев от Цветан Василев, далеч съм от мисълта и че Перуката няма да се облажи от тая цяла работа, но за мен това е аболютно смехотворно, което го направиха и ще е от абсолютна вреда за националния ни отбор, бих приел да води клубен отбор, но от друга страна, а не от България, тъй като както сами се досещата - Цветан Василев ти плаща пари, а ти остава и да не му викаш футболистите, а и други български футболисти ще ги е страх да откажат на Пенев, за да не забравят и за националния...
Re: Колко национални селекционери съвместяват две длъжности?
Аз също съм против, като Любо е избрал парите на ЦКБ, нека напусне националния отбор по футбол! До месец септември, БФС ще има предостатъчно време да назначи нов треньор!
Българският народ е мъдър и поговорката за мишницата и дините е много точна.
Определено в този случай ФК Ботевъ попречи на националния отбор!
Българският народ е мъдър и поговорката за мишницата и дините е много точна.
Определено в този случай ФК Ботевъ попречи на националния отбор!
Има и други въпроси...
Колко от тези селекционери имат положителни резултати докато са на двете длъжности?
Дали едно слабо представяне на клубния отбор и голямото напрежение покрай това няма да повлияе в представянето на националния отбор?
За мен това решение на Пенев и БФС е грешно, и не защото отива в Ботев, а заради националния отбор! Като му се ходи в Ботев да беше оставил националния на човек, който ще се занимава само с него, без странични занимания, нерви и фенове очакващи много...
Колко от тези селекционери имат положителни резултати докато са на двете длъжности?
Дали едно слабо представяне на клубния отбор и голямото напрежение покрай това няма да повлияе в представянето на националния отбор?
За мен това решение на Пенев и БФС е грешно, и не защото отива в Ботев, а заради националния отбор! Като му се ходи в Ботев да беше оставил националния на човек, който ще се занимава само с него, без странични занимания, нерви и фенове очакващи много...

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]
Не знам колко съвместяват , но важното е ,че не е прецедент в българския футбол .
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
pumpo написа:Определено в този случай ФК Ботевъ попречи на националния отбор!
"Ботев" може да попречи само на останалите претенденти за титлата догодина. Всеки сам си оценява възможностите и потенциала. Щом Любо е решил, че може да се справи и на двата фронта, щом шефовете в БФС вярват същото, не виждам как пречим ние на националния отбор. Това е лично решение и лична отговорност.

- bilyaletdinov
- Контакти:
Koй ще поеме вината при евентуален провал в Европейските квалификации?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
bilyaletdinov написа:Koй ще поеме вината при евентуален провал в Европейските квалификации?
за световните кой я пое? ми пак ще е същия
Ботевъ Пловдивски написа:pumpo написа:Определено в този случай ФК Ботевъ попречи на националния отбор!
"Ботев" може да попречи само на останалите претенденти за титлата догодина. Всеки сам си оценява възможностите и потенциала. Щом Любо е решил, че може да се справи и на двата фронта, щом шефовете в БФС вярват същото, не виждам как пречим ние на националния отбор. Това е лично решение и лична отговорност.
На теб това нормално ли ти се струва, хем национален селекционер, хем клубен???
pumpo написа:Ботевъ Пловдивски написа:pumpo написа:Определено в този случай ФК Ботевъ попречи на националния отбор!
На теб това нормално ли ти се струва, хем национален селекционер, хем клубен???
не е за пръв път, нали
- bilyaletdinov
- Контакти:
bnboris0v написа:за световните кой я пое? ми пак ще е същия
Хич не си прав. Ако в този цикъл не класираме националите на Европейско освен Любо трябва да хвърчи и целият Изпълком. Дано не се стига до там разбира се.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
Върни се в “Футбол - България”