Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
bez-nick написа:Как така веднага след края на първенсто, толкова бързо решиха маститите тюфлеци, че Хасково и Марек нямат право да играят в А група, цяла година тези хора са се трудили, за да са най-добри и да заслужат мястото си в елита, за разлика от отборчета на Славия и Локо Сф с общо 50 човека публика, които ако не си уреждаха мачовете, вече щяха да са членове на Б група, това за мен е абсолютно тенденциозно, защото просто искат 10 отбора, ако беше обратното щяха да им дадат срок, аз мисля че го заслужават, защото цяла година тези хора са положили труд, за да постигнат целите си, направо гнусна работа идваща, мирише на развалена риба, идваща от нейната глава - сър Перукан, да ходи там да гледа мачовете в Бразилия с акредитациите на Платини и да не се занимава повече с български футбол!Всички знаем колко негостоприемен стадион е Бончук и техните фенове, друго си е да си гост на Славия или Локо Сф с 10-те им фена...Хасково нямали стадион, стадиона на Любимец им е на половин час, няма какво да коментирам повече...
Garfildbg1929 написа:bez-nick написа:Как така веднага след края на първенсто, толкова бързо решиха маститите тюфлеци, че Хасково и Марек нямат право да играят в А група, цяла година тези хора са се трудили, за да са най-добри и да заслужат мястото си в елита, за разлика от отборчета на Славия и Локо Сф с общо 50 човека публика, които ако не си уреждаха мачовете, вече щяха да са членове на Б група, това за мен е абсолютно тенденциозно, защото просто искат 10 отбора, ако беше обратното щяха да им дадат срок, аз мисля че го заслужават, защото цяла година тези хора са положили труд, за да постигнат целите си, направо гнусна работа идваща, мирише на развалена риба, идваща от нейната глава - сър Перукан, да ходи там да гледа мачовете в Бразилия с акредитациите на Платини и да не се занимава повече с български футбол!Всички знаем колко негостоприемен стадион е Бончук и техните фенове, друго си е да си гост на Славия или Локо Сф с 10-те им фена...Хасково нямали стадион, стадиона на Любимец им е на половин час, няма какво да коментирам повече...
Със сигурност Локо сф и Славия имат повече победи над тъй наречените грандове отколкото селското ти отборче.
bez-nick написа:Garfildbg1929 написа:bez-nick написа:Как така веднага след края на първенсто, толкова бързо решиха маститите тюфлеци, че Хасково и Марек нямат право да играят в А група, цяла година тези хора са се трудили, за да са най-добри и да заслужат мястото си в елита, за разлика от отборчета на Славия и Локо Сф с общо 50 човека публика, които ако не си уреждаха мачовете, вече щяха да са членове на Б група, това за мен е абсолютно тенденциозно, защото просто искат 10 отбора, ако беше обратното щяха да им дадат срок, аз мисля че го заслужават, защото цяла година тези хора са положили труд, за да постигнат целите си, направо гнусна работа идваща, мирише на развалена риба, идваща от нейната глава - сър Перукан, да ходи там да гледа мачовете в Бразилия с акредитациите на Платини и да не се занимава повече с български футбол!Всички знаем колко негостоприемен стадион е Бончук и техните фенове, друго си е да си гост на Славия или Локо Сф с 10-те им фена...Хасково нямали стадион, стадиона на Любимец им е на половин час, няма какво да коментирам повече...
Със сигурност Локо сф и Славия имат повече победи над тъй наречените грандове отколкото селското ти отборче.
Не съм им фен, те и Лудогорец нямаха успехи и бяха селско отборче, ама вече 6 трофея за 3 години, а за разлика от тях тези отбори имат фенове не от 2011, а от 100 години, така че млъквай, тук става въпрос за други неща, не може така да се подиграваш с труда на тези хора!
bez-nick написа:Garfildbg1929 написа:bez-nick написа:Как така веднага след края на първенсто, толкова бързо решиха маститите тюфлеци, че Хасково и Марек нямат право да играят в А група, цяла година тези хора са се трудили, за да са най-добри и да заслужат мястото си в елита, за разлика от отборчета на Славия и Локо Сф с общо 50 човека публика, които ако не си уреждаха мачовете, вече щяха да са членове на Б група, това за мен е абсолютно тенденциозно, защото просто искат 10 отбора, ако беше обратното щяха да им дадат срок, аз мисля че го заслужават, защото цяла година тези хора са положили труд, за да постигнат целите си, направо гнусна работа идваща, мирише на развалена риба, идваща от нейната глава - сър Перукан, да ходи там да гледа мачовете в Бразилия с акредитациите на Платини и да не се занимава повече с български футбол!Всички знаем колко негостоприемен стадион е Бончук и техните фенове, друго си е да си гост на Славия или Локо Сф с 10-те им фена...Хасково нямали стадион, стадиона на Любимец им е на половин час, няма какво да коментирам повече...
Не съм им фен, те и Лудогорец нямаха успехи и бяха селско отборче, ама вече 6 трофея за 3 години и нищо чудно да са шампиони и в следващите 10 години, а за разлика от тях тези отбори имат много фенов и не от 2011, а от 100 години, така че млъквай, тук става въпрос за други неща, не може така да се подиграваш с труда на тези хора!
MoNteSo написа:Лично на мен нещата ми изглеждат всякаш от БФС просто искат да си намалят групата на 10 още тоя сезон. Не ги ебе, че Марек и Хасково може да са по-качествени отбори от Локомотив София примерно.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост