ФК ХАСКОВО 2009
Димчо Ненов - старши треньор: "Докарахме го до един финал. Трябва да си свършим работата на "Свети Петър" и да решим шампионата. Устройва ни само победа. Не искаме да сме зависими от останалите. Сами се докарахме дотук. Изтървахме много шансове да се класираме. Може би съдбата е решила да стигнем до А група по трудния път. През сезона Банско показа много стойностни игри, затова трябва да сме агресивни и да се борим за това, което искаме. Време е да направим силен мач и навън през тази пролет".
"И аз, и футболистите, както и ръководството имаме желание да стигнем до А група. Реално погледнато, има доста неща, които трябва да променим. Не мога категорично да кажа дали имаме финансов ресурс за А група. Това, което знам, е, че могат да се получат нещата. Първо трябва да свършим работата си на терена, а след това ръководството, хората от бизнеса в града и общината ще видят какво ще се прави. Надявам се да вземем лиценз за А група. За мен обаче няма отбор в Б група, който да е готов за елита. Има много какво да се желае от спортно-техническа гледна точка. Hиe не се открояваме с нещо от останалите по качество. Само Марек успя донякъде да запази постоянство през сезона и затова се класира по-рано. При всички други имаше аномалии"
ПФК ДОБРУДЖА 1919
Светослав Тодоров - старши треньор: „За мен този мач не е по-специален от предишните. Това се опитвам да предам и на момчетата. Играем, както досега - от първата до последната минута за победа. А вече какво ще се случи ще стане ясно в събота вечер. Кой каквото е заслужил , това място ще му приляга в крайното класиране. Аз благодаря и на всички футболисти, защото дори и да не можем да влезе в „А“ група, те промениха своя манталитет и стил на игра в положителна насока.Това аз разбирам като футбол, другото е имитация"
Станимир Андонов, играч на Добруджа: "Ние най-много заслужаваме да влезем в А група"
ПФК МОНТАНА 1921
Златко Живков - кмет на Монтана: "Яд ме е, че направихме подаръци на толкова много отбори. Но ние сами сме си виновни за това и никой друг не обвиняваме. Въпреки това смятам, че за футбола е по-добре ''Монтана'' да влезе, защото клубът е финансово обезпечен и разполага с необходимата материална база. Но който и от трите други отбора да заеме второто място в крайното класиране, аз му пожелавам успех!", заяви кметът на Монтана. Живков обаче гледа реално на нещата и признава, че монтанци са с най-малките шансове от другите три претендента за елита - Хасково, Добруджа и Банско.
"Предстои ни още един мач - с Марек, който искам да спечелим и да завършим сезона с победа", каза още монтанският градоначалник. За бъдещето на старши треньора Николай Митов на този етап той не пожела да каже нищо. Според запознати обаче вероятността бившият наставник на Левски да остане е малка.
Настроенията на 4-те кандидати за елита
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Настроенията на 4-те кандидати за елита
Последна промяна от FCH на 16 май 2014 10:49, променено общо 1 път.
Re: Наглост!!! Кметът: "За футбола е по-добре Монтана да влезе"
Кое му е наглото след като и другите отбори изгубиха леко точки и създадоха впечатление , че нямат сили за а група 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Кметът наистина ли е казал "предстой"? Дори и само заради това такъв човек не заслужава нито да е кмет, нито собственик на клуб в професионалния ни футбол.
deladog написа:Кметът наистина ли е казал "предстой"? Дори и само заради това такъв човек не заслужава нито да е кмет, нито собственик на клуб в професионалния ни футбол.
Разбира се, че няма да го е казал а някой си така го е написал

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Кмета на Монтана е един от малкото , да не кажа единствен , които в толкова бедна община успява да подържа професионални спортни клубове.Той е едни от малкото политици , които имат право да говорят за спорт въобще в България.
Ако другите кметове в страната са поне на 1/4 запалени по спорта като него , сега републиканските ни шампионати по отборните спортове щяха да са далеч по оспорвани , масови и интересни.
Ако другите кметове в страната са поне на 1/4 запалени по спорта като него , сега републиканските ни шампионати по отборните спортове щяха да са далеч по оспорвани , масови и интересни.
deladog написа:Кметът наистина ли е казал "предстой"? Дори и само заради това такъв човек не заслужава нито да е кмет, нито собственик на клуб в професионалния ни футбол.
Направо ви се чудя?! На тебе deladog, а и на автора на темата! Какво лошо видя бе пич, в думичката "предстои"???!!! Или не разбираш български език или ни правиш на кукумицини всичките тука?! Еми предстои разбира се, мача е на 17.05, това е след 2 дни и разбира се, че.... предстои.

П.с. Докато си четях поста и... изведнъж се стреснах, че и аз съм използвал думичката "предстоящо" и... ме хвана страх. да не би сега пък и мене да изкарате нещо "неправилен"

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
E, че звучи малко като изхвърляне, че едва ли не футбола се нуждае от Монтана (отбора) - да. Но чак пък да е наглост за която да му се нахвърлят.. прекалено е.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Никой няма нужда от още едни подлоги, скачат на едни, а полягват на други.
Ако играят честно и бойко примерно като Берое да заповядат.
Ако играят честно и бойко примерно като Берое да заповядат.
Iceberg, според теб има ли разлика между буквите "и" и "й"? Даваш ли ороци по български език?
anker1878 написа:Кмета на Монтана е един от малкото , да не кажа единствен , които в толкова бедна община успява да подържа професионални спортни клубове.Той е едни от малкото политици , които имат право да говорят за спорт въобще в България.
+1
Върни се в “Футбол - България”