Как може този малоумник да е още треньор на Левски - направо съм разочарован.
Велев и Боримиров не искат Сашо Александров на Герена! Ами как ще го искат това е голяма потенциална опастност за тях, защото той е човек лидер също като Гонзо, а такива в Левски явно не им трябва.
Моите уважения към Дарко, но дори и на 40 Кривия ще е по-добър от него
Това е футболист, който може да задържа топката, да атакува, да подава, да премине през един двама футболисти на противниковия отбор и има добър завършващ удар.
Ами Дарко какво има, че не мога да се сетя от тези качества на Сашо.
Дано Батков да поразмисли малко и да ги вразуми - тези самозабравили се треньорчета.
ВЕЛЕВ НЕ ИСКАЛ КРИВИЯ В ЛЕВСКИ!!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ВЕЛЕВ НЕ ИСКАЛ КРИВИЯ В ЛЕВСКИ!!!
Сигурно ще вземе по-добър играч от Алекс.Той си решата,и той ще си носи последствията.
Да ако тази година пак Батков и спортно техническия щаб сбъркат със селекцията ще е брутално ...
Откъде черпиш информация, че не го иска? Аз знам, че Велев беше накарал Гонзо да звъни на Кривия, като стари приятели и да го навива да се връща!
donchev написа:Как може този малоумник да е още треньор на Левски - направо съм разочарован.
Велев и Боримиров не искат Сашо Александров на Герена! Ами как ще го искат това е голяма потенциална опастност за тях, защото той е човек лидер също като Гонзо, а такива в Левски явно не им трябва.
Моите уважения към Дарко, но дори и на 40 Кривия ще е по-добър от него
Това е футболист, който може да задържа топката, да атакува, да подава, да премине през един двама футболисти на противниковия отбор и има добър завършващ удар.
Ами Дарко какво има, че не мога да се сетя от тези качества на Сашо.
Дано Батков да поразмисли малко и да ги вразуми - тези самозабравили се треньорчета.
Интригант такъв какво целиш ? Заради теб се регистрирах да ти теглим една ... Велев 1000 пъти каза че го иска а ти ни убеждаваш в противното ... Ако си Левскар жалко за теб че целиш да привлечеш злобата към треньора ни ... Ай аман от всезнайковци и балоновци... Ние не сме розовите ... - бг отбора с новите 7 чужденци

закво ти е кривия нали имаме дарко на пеиката ли да стои стига с тос алекс на 34 е тази година 100% още повече ще му падне формата
ФЕНОВЕТЕ НЕ ИСКАТ КОКАЛА В ЛЕВСКИ!!!
yasennn написа:закво ти е кривия нали имаме дарко на пеиката ли да стои стига с тос алекс на 34 е тази година 100% още повече ще му падне формата
абсолютно си прав! в момента изживява втора младост в Черно море, а и те ще играят в евротурнирите - идване в Левски означава свръхочаквания спрямо Кривия, евентуално нажежаване обстановката и алогичен завършек на кариерата му - да се сетим и за Боримиров!
и накрая:
ФЕНОВЕТЕ НЕ ИСКАТ КОКАЛА В ЛЕВСКИ!!!
Мойте уважения към Кривия(Алекс
), но да има такива индивиди които мислят че на 40 щял да е по-добър от Дарко значи нещо или сте психично болни или ама нищо не разбирате от футбол и не си спомням да е бил чак толкова добърр че сам да е решавал мачове а и на мен ми беше любимец ма чак толкова хвалби не бива щото заради него изгониха Цихмейструк ако някой си спомня които беше класи над него така че успех на Кривия дано да поиграе още 1-2 години но може и да не е в Левски

Значи дори наистина да си от Левски,нещо за което се съмнявам,това са изключително безпредметни коментари тип ДПС купи Левски.А колкото до Кривия и макето,като ти гледам коментарите ти мачове мн мн на двамата не си гледал.Дарко не само,че е по техничен,бърз и общо взето не отстъпва по абсоютно нищо на Кривия ами е по млад,перспективен и можем да се надяваме на развитие от негова страна-нещо което ни показа този сезон.И още нещо как да дадеш 500-600 хил. за играч,който спира с футбола след 1 година е добра сделка.Нямам нищо против Александров,но не мисля че ще е чак толкова добра сделка за клуба.А и на този пост,освен Тасевски,спокойно може да играе и Йовов,който също е много креативен играч(въпреки бруталните му пропуски).Така че айде по-скопокойно малко и спрете да коментирате всичко дето идва от медии като спорлайн спорт1 и тем подобни авторитетни медии.
- ВОЖД-УЧИТЕЛ
- Контакти:
Кривия във Черно море не можеше да играе повече от 60 минути на високо темпо, та какво остава ако го вземем в Левски. Футболист за едно полувреме !!!!! Не ни трябва ... Хайде ако ще сме голям клуб да вземаме пълноценни футболисти , а не постоянно да се правят компромиси .... Компромисите лъсват на терена ....
Върни се в “Футбол - България”