Дискусия: груба игра!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Дискусия: груба игра!

Мнениеот ogrizko » 07 май 2014 19:43

Провокира ме безумното влизане на Пламен Димов в краката на нашия Бакари .....за мен това е дузпа и червен картон :evil: По-безумно влизане не бях виждал скоро ....верно, докосна топката ...ама кво от това като чупиш краката на противника :evil: И това в мач без голямо значение да го направиш..... после всички продължават да дрънкат някакви малоумщини от които ми писна, че ние сме били грубия отбор ....като от доста време насам винаги противниците ни играят по-грубо :!: Но както и да е, мисълта ми е ...трябва ли да се поощрява такава игра, или е редно да се наказва и то строго ....щото за мен това влизане беше дузпа + червен картон за нас ...както и играча на Левски поне с 3 мача наказание за това, че дефакто чупи краката на противника :!: Много ме дразнят тия неща, щото обикновено някакви дървари чупят краката на по-технични играчи дето правят играта красива и приятна за гледане .....и като ги изкарат за по няколко месеца после трябва да гледам само ръчкания и борби и груби влизания!!!!
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Дискусия: груба игра!

Мнениеот shotgun blues » 07 май 2014 19:49

Черно море да се оплаква от груба игра :shock:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 май 2014 19:58

shotgun blues написа:Черно море да се оплаква от груба игра :shock:

В днешният брой на "Меридиан мач" има класиране по брой картони. Виж кой е на последно място!
Класацията е с обратен знак-последен е този, който има най-много наказателни точки.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 07 май 2014 20:02

Това наистина си беше дузпа и червен картон. Още повече ,че според правилата това влизане застрашава здравето на играча, който беше изнесен на носилка. Даже според мен имаше още една дузпа на края срещу вратаря Китанов, който отиде да скача на корнер.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 07 май 2014 20:06

Дузпата беше, но това не е толкова важно. В Англия за такива нарушения, които застрашават здравето на играч ги наказват за минимум 3 мача. А в Англия футбола е доста твърд. В България не знам защо се толерира такъв футбол. Някак си много криво разбиране имаме за "Мъжка игра".

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 07 май 2014 20:08

Дузпа и червен картон! Пламен Димов е много просто момче и благодарение на жепееца е още в Левски.
Да го пита някой Сватбата защо не я даде тази дузпа? На кого помага по този начин? За мен си е неможач, който хал хабер си няма от тая работа. Миналата година на същия стадион Жоао Силва беше туширан в 90 мин. и пак мълчание, зачете гол от засада...еми малко са им наказанията на нашите баламурници.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 май 2014 20:28

Момчето си игра за топката, Ч. Море още не са станали шампиони, за да им се прави шпалир, още повече в нак. поле. Преди това този Бакари грубо блъсна и събори един от Левски в гръб, но реакция - нито от съдята, нито от коментатора!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 07 май 2014 20:37

damyanov1963 написа:Момчето си игра за топката, Ч. Море още не са станали шампиони, за да им се прави шпалир, още повече в нак. поле. Преди това този Бакари грубо блъсна и събори един от Левски в гръб, но реакция - нито от съдята, нито от коментатора!

Абе охльо , като играе за топката не значи че му е позволено да убие някой :shock: Това е брутално влизане и единственото което може да се даде е дузпа и червен картон ! Аз просто съм в шок , как и какво свирят нашите съдии :o тоя ако свири на запад това щеше да му е последния мач в кариерата

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 май 2014 20:42

Може да се свири нарушение и да се покаже червен картон за спиране на очевидна голова възможност. Но е смешно да се говори за червен картон заради сериозността на нарушението. Димов играе с топката и посоката на краката му не е такава, че да се приеме, че застрашава здравето на противника.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 май 2014 20:43

za nas e toj religiq написа:
damyanov1963 написа:Момчето си игра за топката, Ч. Море още не са станали шампиони, за да им се прави шпалир, още повече в нак. поле. Преди това този Бакари грубо блъсна и събори един от Левски в гръб, но реакция - нито от съдята, нито от коментатора!

Абе охльо , като играе за топката не значи че му е позволено да убие някой :shock: Това е брутално влизане и единственото което може да се даде е дузпа и червен картон ! Аз просто съм в шок , как и какво свирят нашите съдии :o тоя ако свири на запад това щеше да му е последния мач в кариерата

Охльо викай на сина ти, ако имаш такъв, ако не на баща ти! Ако е искал, щеше да го убие, бъди сигурен. Нали всички казват, че футбола е мъжка игра, а се правят на умиращия лебед, като ги докосне някой. Ти видя ли преди това нарушението на Бакари в гръб срещу Левскар. Що не го коментираш него?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Футбол - България”