Нападнаха Владимир Зарков!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Нападнаха Владимир Зарков!

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 28 мар 2014 09:23

Инцидентът се разиграл на ъгъла на улиците "Шипченски проход" и "Александър Жендов", близо до зала "Универсиада".
Зарков тъкмо си тръгвал от работа, когато бил издебнат в гръб и нападнат от бандита. Извергът изстрелял лютивата консистенция към главата му и изчезнал в мрака.

За щастие минути след инцидента на мястото пристигнала линейка, която откарала колегата ни в "Исул". За момента той не вижда, но медиците полагат усилия да върнат зрението му.

Полицаи от Първо РУ се заеха с разследването на престъплението.
ПИК се свърза с главният редактор на "7 дни спорт" Юлий Москов, за да разбере подробности за случая.

"Информацията Ви е вярна. Случаят е ясен. От известно време от два футболни клуба върху мен се оказва натиск да уволня Владимир Зарков от вестника. От единия клуб в прав текст ме питат колко пари искам, за да го махна. С мен такива разговори не могат да се водят. Няма да оставя нещата така. Вече съм се свързал с хора от чужбина, които ще ми помогнат за решаването на този случай. Това, което се е е случило е недопустимо. Владимир Зарков е най-добрият футболен журналист в България. Стоя изцяло зад него и се надявам да се възстанови", коментира пред ПИК Москов.

Не че злорадствам, но дежурната медийна подлога на Домуса, а преди това на Гриша Ганчев, определено си го търсеше!

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Re: Нападнаха Владимир Зарков!

Мнениеот nicromanser » 28 мар 2014 09:35

я тоя москов да каже кои са тия два клуба вместо да шикалкави.
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 28 мар 2014 09:38

Ако полицията не си свърши работата, това ще е сигнал за нови разпраи.
Иначе - заради този "най-добър футболен журналист" спрях преди години да отварям вестника на г-н Москов. Не виждам какво го отличава от Га-га ...

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 28 мар 2014 09:41

А Москов каква подлога и духач е... според мен са объркали човека в случая.
Изображение

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 28 мар 2014 09:41

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Инцидентът се разиграл на ъгъла на улиците "Шипченски проход" и "Александър Жендов", близо до зала "Универсиада".
Зарков тъкмо си тръгвал от работа, когато бил издебнат в гръб и нападнат от бандита. Извергът изстрелял лютивата консистенция към главата му и изчезнал в мрака.

За щастие минути след инцидента на мястото пристигнала линейка, която откарала колегата ни в "Исул". За момента той не вижда, но медиците полагат усилия да върнат зрението му.

Полицаи от Първо РУ се заеха с разследването на престъплението.
ПИК се свърза с главният редактор на "7 дни спорт" Юлий Москов, за да разбере подробности за случая.

"Информацията Ви е вярна. Случаят е ясен. От известно време от два футболни клуба върху мен се оказва натиск да уволня Владимир Зарков от вестника. От единия клуб в прав текст ме питат колко пари искам, за да го махна. С мен такива разговори не могат да се водят. Няма да оставя нещата така. Вече съм се свързал с хора от чужбина, които ще ми помогнат за решаването на този случай. Това, което се е е случило е недопустимо. Владимир Зарков е най-добрият футболен журналист в България. Стоя изцяло зад него и се надявам да се възстанови", коментира пред ПИК Москов.

Не че злорадствам, но дежурната медийна подлога на Домуса, а преди това на Гриша Ганчев, определено си го търсеше!

Това, че го плюеш, означава ли, че твоето оборче има нещо общо със случая, евентуално...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 мар 2014 10:04

Еее, момчето пострадало... :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 28 мар 2014 10:10

Парцалът "7 дни кетъринг" и в частност Зарков толкова помия изляха срещу ЦСКА, че явно на някой не са му издържали нервите. Саморазправата не е правилния начин за реакция, но много често и журналистите прекаляват! Все пак дано се оправи, но това ще му е като обица на ухото и ще има едно наум преди да почне отново да пише глупости.
Последна промяна от vayk на 28 мар 2014 14:20, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 28 мар 2014 10:20

Изключително информативна тема... да бяхте споменали и тоя човек къде пише... :roll:

Иначе е много тъжно, че в БГ се случват такива неща в 21-ви век... смисъл ако тоя е малоумник, това не означава, че утре някой от нас не може да си го отнесе по същия начин, щото еди-кой си ревнувал жена си или пък си мислел, че му пречиш на бизнеса...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 28 мар 2014 10:27

Ето какво намерих от него. Коментара е излишен. Не, че трябва да го бият разбира се, но ако човек не се интересува какво говори и пише този човек ще се чувства по добре.
http://vbox7.com/play:7b0347ad
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 мар 2014 10:33

СВОБОДЕН написа:Ето какво намерих от него. Коментара е излишен. Не, че трябва да го бият разбира се, но ако човек не се интересува какво говори и пише този човек ще се чувства по добре.
http://vbox7.com/play:7b0347ad

Ако го бяха били, щях да се зарадвам, ама май са го напръскали със спрей, което е кофти.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Футбол - България”