Къде да е дербито?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Къде да е дербито?
Аз отдавна съм си казал моето мнение по този въпрос.Дербито трябва да е на клубните стадиони-другото е глупост.На националния не се получава същата атмосфера,акто на клубните,да не говорим,че половината е празен,а далеч по-малките клубни ще са пълни.

- JohnnieWalker
- Контакти:
Re: Къде да е дербито?
Клубните стадиони 

и аз мисля че трябва да се играят на клубните обаче мисля че е добре и на националния.
според мен се играят на националния защото винаги ще има изпочупени седалки на клубните независимо кои привържаници(цеска ще чупят на герена и левски на армията)
и за това най си е добре на националния там поне уж се замислят
според мен се играят на националния защото винаги ще има изпочупени седалки на клубните независимо кои привържаници(цеска ще чупят на герена и левски на армията)
На Клубните разбира се, то се вижда че на Националния по смъртно неможе да се напълни стадиона на Дербито.

gerganaa написа:и аз мисля че трябва да се играят на клубните обаче мисля че е добре и на националния.
Не, трябва да е на клубни им стадиони за да Ви видим, колко сте европейска публика.
Къде в Европа подобни дербита се играят на националните стадиони?

На националния разбира се. И двата клубни, особенно единия не стават. На националния пък винаги има повече хора. Факт е, че Левски има известно преимущество на националния, което е основанието да не искат от ръководството на цска, но пък е факт, че последните две дербите феновете на цска бяха повече в едното и колкото нас на другото, така че това отпада. Като сложим и съдбата на седалките, не виждам причина да е на клубните.
Атмосфера? да бе, заеби. Ако тъпченето из железа и рушащ се бетон е атмосфера, ако чупенето на седалка при докосването й е атмосфера... Не знам, не ги разбирам. Искам да мога да скачам, да пея, на гол да се спуснем всички на долу, и без да се притеснявам, че стадиона ще се срути.
Атмосфера? да бе, заеби. Ако тъпченето из железа и рушащ се бетон е атмосфера, ако чупенето на седалка при докосването й е атмосфера... Не знам, не ги разбирам. Искам да мога да скачам, да пея, на гол да се спуснем всички на долу, и без да се притеснявам, че стадиона ще се срути.
е как къде на клубните много ясно.невероятен кеф за мен е да отида на армията и да се разцепя от кеф от викане.и после факли ,бомби ,трошене на седалки и стадион ...............това е атмофера
-
Клубните - гласувам с две ръце
Индианец написа:,трошене на седалки и стадион ...............това е атмофера
Това е селения-не атмсофера!!!!!
tprodanov написа:На националния разбира се. И двата клубни, особенно единия не стават. На националния пък винаги има повече хора. Факт е, че Левски има известно преимущество на националния, което е основанието да не искат от ръководството на цска, но пък е факт, че последните две дербите феновете на цска бяха повече в едното и колкото нас на другото, така че това отпада. Като сложим и съдбата на седалките, не виждам причина да е на клубните.
Къде в Европа дерби се играе на националния стадион?
Има си клубни и там трябва да се играят мачовете-дайте всички мачове да ги играем на националния тогава!
Последна промяна от cska_90 на 19 юни 2009 14:04, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - България”