Потресен съм от тренировките на треньор в ДЮШ на 7 годишните

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Parmalat

Потресен съм от тренировките на треньор в ДЮШ на 7 годишните

Мнениеот Parmalat » 14 мар 2014 22:24

Днес гледах за пръв път изцяло занимание на треньор в детско юношесата школа по футбол на Добруджа.Както знаете най-важни са първите седем години от изграждането на един човек.От това което видях треньора нито веднъж не показа комбинация в отбиграването на децата,двойни и извеждащи пасове,игра с двата крака или финтове.Пусна им топката и им каза да играят.Цял мач им се караше,но нито веднъж не им показа нещо.Имаше 2,3 момчета които показаха талант,но няма как да покажат пълния си потенциал ако няма кой да ги развие.Гледах видео на 7-годишните в Холандия и там пипат топката като професионални играчи.Няма как да искаме да имаме силни български футболисти като некадърници ги тренират.В България слагат най-слабите треньори в ДЮШ да си прибират заплатата,която не е никак малка тъй като почти всички школи се плаща такса от 30 лева нагоре.Знам че Литекс,Лудогорец и Ботев не се плаща сигурно има и други.
Така че исках да споделя с вас моето впечатление.Това навярно е и в повечето от другите школи.Тук поне Добруджа тренираха на добър терен,но в много школи той е неравен,сгурия и т.н.
Докато нещата не се оправят е логично да нямаме и силни български футболисти.Оттук трябва да започне всичко за да искаме да се класираме на европейско или световно отново някой ден.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: Потресен съм от тренировките на треньор в ДЮШ на 7 годишните

Мнениеот lisynger » 14 мар 2014 22:28

Е какво искаш да им покаже те са бебета още.Минават с топката покрай конуси и си ритат това им задържа интереса докато поотраснат
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 14 мар 2014 22:30

:lol:
а в друга тема обесняваше,как Добруджа може да ни отстранят,щото имали много добри млади футболист :(

След 0:3 бързо си обърнал палачинката :(
Последна промяна от kubik на 14 мар 2014 22:37, променено общо 1 път.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 14 мар 2014 22:33

kubik написа::lol:
а в друга тема обесняваше,как Доибруджа може да ни отстранят,щото имали много добри млади футболист :(

Гледах ги няколко пъти,но срещу отбори от Б група.Отборите от А група са на друго ниво.Има няколко добри таланти от Добруджа,но преминаха в школата на Лудогорец и Черно Море,които предлагат по-добри условия.

[offtopic]Поне пиши името на отбора правилно.Един от най-старите в България е![/offtopic]
Последна промяна от Parmalat на 14 мар 2014 22:36, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 14 мар 2014 22:40

Е какво очакваш от Добруджа?
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 14 мар 2014 22:41

Себастиан Фетел написа:Е какво очакваш от Добруджа?

Тук не е важно името на отбора,а че не се работи правилно!
[center]R.I.P[/center]

urkoto

Мнениеот urkoto » 14 мар 2014 22:43

Многократно съм обвинявал автора на темата във филмарщина, но тук няма как да не се съглася с него - което си е истина, истина си е! Дето се вика - факт!!!

Иначе Уреца многократно се е чудел дали пък да не стане най-накрая един треньор по футбол, белким научи бг ритнитопковците на тази толкова интересна но уви недостъпна за голяма част от споменатите безхаберници игричка футболчето. Ама като знам каква върховна простотия цари в нашия футбол, то направо да му се отиска и на най-добронамерения човек. И ако тук Уреца се полуебава, представете си някое младо, кадърно, интелигентно момче, на което му се занимава с футбол. Че то никога няма да тръгне да си троши нервите за оня дето духа - президентите шанаджии, условията плачевни, "индустрията" аматьорска, средния коефициент на интелигентност в бранша - двуцифрен. Че то трябва да не те слуша главата за да тръгнеш да се занимаваш с тая работа ако си млад, културен и интелигентен човек. Ако си ганьовец вече е друго - но то и затова футбола ни е на това дередже.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
М Камбуров
Контакти:

Мнениеот М Камбуров » 14 мар 2014 22:46

Parmalat написа:
kubik написа::lol:
а в друга тема обесняваше,как Доибруджа може да ни отстранят,щото имали много добри млади футболист :(

Гледах ги няколко пъти,но срещу отбори от Б група.Отборите от А група са на друго ниво.Има няколко добри таланти от Добруджа,но преминаха в школата на Лудогорец и Черно Море,които предлагат по-добри условия.

[offtopic]Поне пиши името на отбора правилно.Един от най-старите в България е![/offtopic]

точно тея ''таланти'' бяха безумно слаби срещу нас

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 14 мар 2014 22:52

От Добрич ли си Parmalat
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

urkoto

Мнениеот urkoto » 14 мар 2014 22:53

Камбур, не знам кого конкретно визираш, но е несериозно да се сравняват хора които имат по 200-300 мача в "А" група с такива без нито един, колкото и големи таланти да са. Таланта е едно, но мача го изкарва не само таланта, но основно рутината, опита и тарикатлъка, особено на старите кучета, които са видели и 2 и 200 във футбола.
Много рядко в "А" група може да се появи някой 18-19 годишен който да намачка хора с по 200 мача в "А" група само с талант. Такъв беше Георги Миланов, такъв е и Симеон Славчев, на останалите освен талант им трябва и опит за тая работа, защото старите пушки ако и да не са много талантливи тая игра толкова са я играли, че само с тарикатлъци могат да скрият шапката на "талантите".
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Върни се в “Футбол - България”