За кого е създадена тази игра-футбола, не е ли за феновете ? За тези, които искат да отидат на стадиона, за тези които искат да гледат и да се наслаждават на играта ? А за кой ще се играе този мач Ботев Пд-Локо Пд, може би за полицията ? Полицията има изисквания, претенции, забрани, кога, как и къде да се играе мача, да се купуват билетите, къде да седят хората или по-точно къде да не седят. ЗАЩО ? Те ли са тези, които трябва да казват как да се провеждат мачовете, тяхната работа не е ли само да охраняват футболните срещи и не взимат ли достатъчно държавни пари за това нещо ? Те не са единствените виновници, ръководството на Ботев Пд също постъпва изключително некоректно спрямо всички онези, които искат да гледат мача, а няма да могат, поради нелепата бройка билети, дори и за собствените си фенове.
Тогава за какво изобщо ще се играе този мач ? Само защото го има по програма и трябва да се отчете някакъв резултат ? Ами да пишат служебен резултат и да се приключва с тази половинчата работа, след като ЗАБРАНЯВАТ на хората да са на стадиона !
Искаме да гледаме футбол !
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Искаме да гледаме футбол !
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
Левски е моят идеал !
Re: Искаме да гледаме футбол !
Като се мятат бутилки, така ще е!
- kanara1978
- Контакти:
А Левски и Цска прават супер мачове
по добре опера да гледам

- Raoul_Duke
sostenere написа:Полицията има изисквания, претенции, забрани, кога, как и къде да се играе мача, да се купуват билетите, къде да седят хората или по-точно къде да не седят. ЗАЩО ?
Гледат да си улеснят работата, защото ще е доста рисковано да се пуснат четирите агитки на един и същ стадион в един и същ момент.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]

Абе радвайте се, че не го назначиха във вторник от 14:00 часа мача.
А това пък да е в София е няма такова малоумие.
А това пък да е в София е няма такова малоумие.

Raoul_Duke написа:sostenere написа:Полицията има изисквания, претенции, забрани, кога, как и къде да се играе мача, да се купуват билетите, къде да седят хората или по-точно къде да не седят. ЗАЩО ?
Гледат да си улеснят работата, защото ще е доста рисковано да се пуснат четирите агитки на един и същ стадион в един и същ момент.
Как така ще си улесняват работата ? Нали взимат пари, това им е задължение, а не доброволческа работа. Те са длъжни да охраняват всички, които искат да отидат на стадиона, където между другото е много по-лесно да се охранява. Ако левскари и цскари искат да правят някакви размирици ще ги направят и извън стадиона, там как ще ги спрат да дойдат?
И В КРАЙНА СМЕТКА ТЕМАТА Е ЗА ТОВА, ЧЕ ФЕНОВЕТЕ НА ИГРАТА ИСКАМЕ ДА ГЛЕДАМЕ ФУТБОЛ НА СТАДИОНА, А НЕ НЯКОЙ ДА ОГРАНИЧАВА ПРАВАТА НИ.
Животът ми без Левски е безмислен
Левски е моят идеал !
Левски е моят идеал !
И аз искам ЦСКА-Левски да се играе на клубните стадиони, ама МВР не иска да служи на обществото и в частност футболните привърженици на тези два отбора, като ги предпазва от злонамерени лумпени. Не, че като е на националния стадион това е пречка за лумпените да се изявяват преди или след мача.
- Captain Stottlemeyer
Неотдавна гледах по телевизията от „Борусия парк” от едно от дербитата на Северен Рейн - Вестфалия между „Борусия” – Мьонхенгладбах и техния съименник от Дортмунд. Както винаги „секторът за гости” (доколкото това понятие важи за германските стадиони) беше тесен за многобройната гостуваща агитка от Дортмунд и много привърженици на „жълто-черните” бяха насядали в други сектори. След втория гол за Гладбах (мачът завърши 2:0 за домакините) малко преди края на срещата, камерата на режисьора на предаването показа интересна и поучителна (за нас) картина: ликуващите привърженици на домакините и както се казва „на една ръка разстояние” до тях - унилите физиономии на гостуващите фенове. Без размяна на обидни викове и крясъци, без хвърлени предмети, без бутилки, без бомбички и ракети… културно, европейско поведение.
Когато това някога стане възможно и по нашите стадиони (а дълбоко се съмнявам, че ще бъде скоро), тогава и стадионите ще бъдат пълни, без ограничения за публиката. А сега, заради шепа олигофрени, ще страдат всички. Покрай сухото, гори и суровото...
Когато това някога стане възможно и по нашите стадиони (а дълбоко се съмнявам, че ще бъде скоро), тогава и стадионите ще бъдат пълни, без ограничения за публиката. А сега, заради шепа олигофрени, ще страдат всички. Покрай сухото, гори и суровото...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:Неотдавна гледах по телевизията от „Борусия парк” ...
Обстановката на "Борусия парк" по време на мач е страхотна! А жителите на Мьонхенгладбах наистина обичат и подкрепят отбора по неповторим начин. Градът е изпълнен със знамена и символи на "Борусия". Почти всяка кола е "оборудвана" с флагче или знаме на покрива. Мачовете с "Байерн" са много оспорвани. Всички си спомнят дербито от седемдесетте години. В града има и бронзови фигури на Берти Фогст, Гюнтер Нетцер и Райнер Бонхоф, разположени на една стойка...
Разбира се написаното не се отнася само за "Борусия" Мьонхенгладбах. Виждаме, че стадионите в Германия са винаги пълни...
Унесох се. Извинявам се, ако съм станал досаден!
-
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:Неотдавна гледах по телевизията от „Борусия парк” от едно от дербитата на Северен Рейн - Вестфалия между „Борусия” – Мьонхенгладбах и техния съименник от Дортмунд. Както винаги „секторът за гости” (доколкото това понятие важи за германските стадиони) беше тесен за многобройната гостуваща агитка от Дортмунд и много привърженици на „жълто-черните” бяха насядали в други сектори. След втория гол за Гладбах (мачът завърши 2:0 за домакините) малко преди края на срещата, камерата на режисьора на предаването показа интересна и поучителна (за нас) картина: ликуващите привърженици на домакините и както се казва „на една ръка разстояние” до тях - унилите физиономии на гостуващите фенове. Без размяна на обидни викове и крясъци, без хвърлени предмети, без бутилки, без бомбички и ракети… културно, европейско поведение.
Ебати тъпото.
Върни се в “Футбол - България”