Ще има ли врътки "титла за купа" този сезон?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

allez_les_blues
Контакти:

Ще има ли врътки "титла за купа" този сезон?

Мнениеот allez_les_blues » 13 мар 2014 15:19

Направо по темата. Литекс и Лудогорец се борят за шампионска титла, играят по между си и в 1/4 финал за Купата. Другите претенденти за Купата са Левски , Ботев ПД и Локо ПД. Та интересно ми е, дали победителите от сблъсъците между Литекс-Лудогорец и Левски-Ботев ПД, ще направят класическата "заменка" водеща началото си от 1999г., а именно: "на ти титла, дай ми купа"? Вие как мислите? Дали нещата са се променили в българския футбол, дали феърплеят не е достигнал до такова ниво, че подобни комбинаци вече да са немислими?
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Ще има ли врътки "титла за купа" този сезон?

Мнениеот PFC Litex » 13 мар 2014 15:22

Съвсем скоро ще се разбере, ако Ботев за първенство победи Левски и в двата мача, а за купата загуби съмненията ще се окажат верни.
Изображение

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 13 мар 2014 15:33

PFC Litex написа:Съвсем скоро ще се разбере, ако Ботев за първенство победи Левски и в двата мача, а за купата загуби съмненията ще се окажат верни.

Ха сега да ми обясниш, кой от двата отбора ще вземе титлата и кой купата? :lol:
Или просто избягваш другите два заподозрени ? :mrgreen:
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 13 мар 2014 15:38

Ти как виждаш Ботев и Левски с титлата, пък и още е 1/4 финал за купата. Ако те съмнява мача по между им, то най-вероятно става въпрос за евроквота, а не за титла. Само да ти кажа, че ако Левски с тоя отбор триумфира с купата, то тя е била уредена отдавна, просто не вярвам след тази олигофрения, която направиха сините на мача с Лацио, Лудогорец да ги пожали където и да е.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 13 мар 2014 15:39

Абе,.. между БОТЕВ и ЛЕВСКИ ще има любов, ама кой ще бъде отгоре ? :?
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 13 мар 2014 15:40

Левски ще победи Ботев защото треньор на Ботев пак ще бъде Мъри Стоилов.

Потребителски аватар
cskasofia1948
Контакти:

Мнениеот cskasofia1948 » 13 мар 2014 15:40

Не , купата е за тези , титлата за тези
Още от дете, запали моето сърце, винаги ще бъда верен, аз обичам ЦСКА

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 13 мар 2014 15:41

PFC Litex написа:Съвсем скоро ще се разбере, ако Ботев за първенство победи Левски и в двата мача, а за купата загуби съмненията ще се окажат верни.

още вчера ми мина подобна мисъл особено след като изгледах на запис мача ни с Ботев,но тук има много уговорки.
Първо не се знае дали ако Левски отстрани Ботев на полуфинал дали нема да се изправи срещу Лудогорец или Литекс.
След това двата Локомотива не са за подценяване,колкото до Разград аз все още твърдя че те,Литекс и Ботев имат най-класните отбори.
Според мен хватката е да го издуха Чорбата,като,а пък що да не се мисли и Левски да издухат,скоро ще се разбере другата сряда е реванша.
Въобще не е невъзможно Ботев да ни сложи една двойка-пак казвам много класен отбор имат.
Но че врътки ще има в това две мнения няма.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Klaus
Контакти:

Мнениеот Klaus » 13 мар 2014 15:44

Да, титлата ще е за ЦСКА, а купата за Левски. Догодина-обратното. Лудогорец няма да издържат битката на всички фронтове.
Любими отбори: Волфсбург, Рома, Уулвърхемптън, Левски, Ботев и ЦСКА
Любими футболисти: Луис Суарез и Пепе
Най обичам: Карълайн.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 мар 2014 15:44

Централен написа:

Ха сега да ми обясниш, кой от двата отбора ще вземе титлата и кой купата? :lol:
Или просто избягваш другите два заподозрени ? :mrgreen:

Много може да се изпише по тази тема, последната заменка беше когато хасковския ни беше треньор, Левски падна умишлено от Пирин с 1:0 за купата, а ние дадохме мача на Левски в Ловеч за първество с 1:2 за сините, този резултат стана до 15-тата минута и до края на мача играха балет и двата отбора, като целта беше една, никаква стрелба във вратата да не стане някоя беля. В същия сезон бихме ЦСКА в Ловеч с 1:0 и така направихме сините шампиони, щото пък те се насраха в къщи с Миньор.

Относно това което споделих за Ботев и Левски, Ботев искат Лига Европа и ЦВ днес отново го потвърди, а Левски търсят трофей за юбилея, Ботев не се пречка на Левски да си атакува целта, а Левски не се пречка на Ботев да атакува второто или трето място.

БГ футбола е пародия от гледна точна на тези заменки, но аз не мога да го променя.
Последна промяна от PFC Litex на 13 мар 2014 15:50, променено общо 2 пъти.
Изображение

Върни се в “Футбол - България”