Венци Христов под наем в Металург Донецк до края на сезона.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Венци Христов под наем в Металург Донецк до края на сезона.
Нападателят на Берое Венци Христов е даден под наем до края на сезона на Металург Донецк.Сумата която Берое ще получи е около 100 000 лева.Има опция в договорът при която ако се представи добре Металург могат да го откупят.Хубаво е че Берое се отърва временно от абсолютно ненужен футболист,лошото е че не можаха окончателно да го разкарат от отбора.
Re: Венци Христов под наем в Металург Донецк до края на сезона.
Венци Христов ще му е адски трудно в Украйна,защото там футбола е много силов.По-скоро си мисля че ще ви го върнат в края на сезона.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- olympic teteven
- Контакти:
Украинското първенство е леко прехвалено според мен. Снощи окапаха като круши и четиримата им евроучастника - днипро, мипро и нам кви си там. Дано му потръгне. 
[offtopic]Сандокане, ЧРД! Сигурен ли си обаче, че 1974 година е била високосна, аз проверих - не е... Факт!
ПОЧЕРПИБЕ#[/offtopic]

[offtopic]Сандокане, ЧРД! Сигурен ли си обаче, че 1974 година е била високосна, аз проверих - не е... Факт!

olympic teteven написа:Украинското първенство е леко прехвалено според мен. Снощи окапаха като круши и четиримата им евроучастника - днипро, мипро и нам кви си там. Дано му потръгне.
[offtopic]Сандокане, ЧРД! Сигурен ли си обаче, че 1974 година е била високосна, аз проверих - не е... Факт!![]()
ПОЧЕРПИБЕ#[/offtopic]
Мерси.Koй е казал че съм роден през 1974?Взехме не лоши пари за свършили с Берое футбалери.Каядо-140 000,Крумов-60 000,сега и Венци.
-
- Контакти:
Добре, че напусна отбора. И не знам, но най добре е да не се връща. С Мартинс не могат да се гледат. Хайде да подкрепим българския отбор срещу Валенсия на 13.03. Иначе си е въздух под налягане Венцито.
ВДинев
vladomin_ написа:Добре, че напусна отбора. И не знам, но най добре е да не се връща. С Мартинс не могат да се гледат. Хайде да подкрепим българския отбор срещу Валенсия на 13.03. Иначе си е въздух под налягане Венцито.
Факт.
- shotgun blues
- Контакти:
И кво ще прави там,след като първенството им е отложено за неопределено време ,заради ситуацията в Украйна
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
shotgun blues написа:И кво ще прави там,след като първенството им е отложено за неопределено време ,заради ситуацията в Украйна
Само за да не го дадат на ЦСКА, са готови да му съсипят кариерата и го пращат в п-во, което е отложено.
Най-добрият според мен български нападател в А група я напусна. Успех на момчето !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Venko123 написа:shotgun blues написа:И кво ще прави там,след като първенството им е отложено за неопределено време ,заради ситуацията в Украйна
Само за да не го дадат на ЦСКА, са готови да му съсипят кариерата и го пращат в п-во, което е отложено.
За виртуални пари беше виртуално на "Армията".Факт.
Върни се в “Футбол - България”