Долни лъжи и клевети

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Долни лъжи и клевети

Мнениеот bnborisov » 04 фев 2014 12:48

Шведското издание „Спортбладет“ съобщи, че контролната среща между ИФК Гьотеборг и Локомотив (Пловдив) (4:0) е съмнителна. Според информацията букмейкъри са спрели да приемат залози още в 34-ата минута, което е само три минути, след като „смърфовете“ получават втория гол във вратата си. Както е известно, „черно-белите“ допуснаха още два гола през втората част, а мачът не завърши заради сбиване между треньорите на двата тима.

Първа ставките за двубоя спира компанията „bet365“, която в специално съобщение до изданието коментират, че са усетили съмнително увеличение залози за определен краен резултат от двубоя. Няколко минути след това във форума на шведската медия читатели споделят, че и други букмейкърски компании са извадили срещата от тиражите си. „Нордикбет“ и „Унибет“ обаче не са усетили нищо съмнително и продължили да приемат залози.

Дори самите играчи на ИФК Гьотеборг са изразили съмнения за поведението на колегите си от българския отбор по време на мача. Това е било коментирано от резервите на шведския тим.

„Доста говорихме за това на пейката. Имаше период от пет минути, в които ни позволиха да създадем доста положения. Съперникът просто ни подаряваше топката“, заяви Маркус Сандберг.

„Мачът май беше манипулиран. Ако е така, българите трябваше да се прикриват по-умело. На моменти беше прекалено очевидно“, коментира вратарят Джон Алвбоге на профила си в „Туитър“.

„Нещо ми намирисваше. Или съперниците бяха прекалено уморени и не се стараеха, или има нещо друго. При много ситуации в мача езикът на тялото на играчите на Локомотив показваше: „Не ми пука от играта“. При защитниците и вратаря имаше някакво старание, но тимът не опитваше особено мотивирано да минава центъра“, допълва Алвбоге пред „Спортбладет“.

Това са провокации и долни лъжи. НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ :twisted:

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: Долни лъжи и клевети

Мнениеот Заклет Левскар » 04 фев 2014 12:51

Щото вие миналата зима хич не изкарахте някой евро от 6 ли 7 ли парцала гдето отнесохте в контрола.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 04 фев 2014 12:55

Не знам дали има нещо нередно в този мач, но снощи гледах репортаж и определено локото не знаеха къде се намират. Можеха да им вкарат 10 гола.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 04 фев 2014 12:55

Заклет Левскар написа:Щото вие миналата зима хич не изкарахте някой евро от 6 ли 7 ли парцала гдето отнесохте в контрола.

Ми добре, вие от Иртиш защо паднахте, даже Славия ги бият.

Обаче когато противника коментира по този начин мача, нещата са по-различни май, А?

Иначе аз невярвам де :twisted:
Последна промяна от bnborisov на 04 фев 2014 12:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 04 фев 2014 12:57

bnborisov написа:
Заклет Левскар написа:Щото вие миналата зима хич не изкарахте някой евро от 6 ли 7 ли парцала гдето отнесохте в контрола.

Нали намекваш за манипулиран мач с голям резултат. Тогава падат кинти, а не от мачове 2:0 или 2:1
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 04 фев 2014 12:59

Заклет Левскар написа:
bnborisov написа:

Нали намекваш за манипулиран мач с голям резултат. Тогава падат кинти, а не от мачове 2:0 или 2:1

За нищо не намеквам. Гледам кво пише шведското издание. Пак казвам ,за мен това са лъжи.

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Мнениеот kanara1978 » 04 фев 2014 13:00

кво искате бе как иначе ще си вдигнат трибуната Локуту.всички мачове им са такива да не е само този.Циганин да сте видели да играе за чест и слава :mrgreen:

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 04 фев 2014 13:03

bnborisov написа:
Заклет Левскар написа:
bnborisov написа:

За нищо не намеквам. Гледам кво пише шведското издание. Пак казвам ,за мен това са лъжи.

Не можеш да прикриеш иронията.
Павел Колев:

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Мнениеот kanara1978 » 04 фев 2014 13:05

коефицентите са по големи когато падаш 5-0 биеш Стяуа 2-1 и пак падаш 4-0 ;)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 фев 2014 13:05

Тото Динев в съмнителни мачове
Изображение

:mrgreen: :lol: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Футбол - България”