Порточанов тотално разг*зи Боби и ко. пред Гонг!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Порточанов тотално разг*зи Боби и ко. пред Гонг!

Мнениеот eelche » 31 яну 2014 18:00

Христо Порточанов тотално обруга Изпълкома и в частност Боби Михайлов с директни обвинения за корупция,тото резултати,среща с Коце Маца в Сингапур с Лъчо Танев и в това,че прибира пари в джоба си от тв-правата!

Битката ще е до край,а май на Боби му е изпята песента...
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Порточанов тотално разг*зи Боби и ко. пред Гонг!

Мнениеот ЕМИЛ » 31 яну 2014 18:04

Дано го сменят Боби , но Портос ми се струва , че няма шанс .

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 31 яну 2014 18:06

И Порточанов не е по-различен 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 31 яну 2014 18:08

ЕМИЛ написа:Дано го сменят Боби , но Портос ми се струва , че няма шанс .

На мен ми е по-интересно какви са мотивите на Порточанов за тази смяна? Какво е пречупило толкова взаимоотношенията между тях,при положение,че самият Порточанов беше част от Изпълкома на БФС?!

За Боби Танцьора всичко е ясно-отдавна се е дискредитирал,а най-големият майтап е,че големите клубове са против махането му защото искат да си правят каквото си поискат и да запазят статуквото.

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 31 яну 2014 18:19

eelche написа:
На мен ми е по-интересно какви са мотивите на Порточанов за тази смяна? Какво е пречупило толкова взаимоотношенията между тях,при положение,че самият Порточанов беше част от Изпълкома на БФС?!

За Боби Танцьора всичко е ясно-отдавна се е дискредитирал,а най-големият майтап е,че големите клубове са против махането му защото искат да си правят каквото си поискат и да запазят статуквото.

Moтивът е, че вече не е част от масата на Боби...Да не мислиш, че този го интересува развитието на футбола в България?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 31 яну 2014 18:20

Аман от комсомолски секретари!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 31 яну 2014 18:23

bilyaletdinov написа:
eelche написа:

Moтивът е, че вече не е част от масата на Боби...Да не мислиш, че този го интересува развитието на футбола в България?

Според мен има хора около Стоичков и Порточанов включая и футболния МЕРИНДЖЕЙ Градев,които не искат да бъдат афиширани и искат сваляне на тотално дискредитираната власт в момента...Не знам дали са по-добри или по-лоши,но определено ще бъде интересно защото Изпълкома към днешна дата няма вярно решение(поне според думите на Порточанов)...

sin_fen
Контакти:

Мнениеот sin_fen » 31 яну 2014 18:27

eelche написа:Христо Порточанов тотално обруга Изпълкома и в частност Боби Михайлов с директни обвинения за корупция,тото резултати,среща с Коце Маца в Сингапур с Лъчо Танев и в това,че прибира пари в джоба си от тв-правата!

И това го казва човек, който заплашваше съдии с пистолет.................

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 31 яну 2014 18:34

sin_fen написа:
eelche написа:Христо Порточанов тотално обруга Изпълкома и в частност Боби Михайлов с директни обвинения за корупция,тото резултати,среща с Коце Маца в Сингапур с Лъчо Танев и в това,че прибира пари в джоба си от тв-правата!

И това го казва човек, който заплашваше съдии с пистолет.................

Братле,не знам колко си голям,но понеже си колега левскар ще припомня,че тогава в Бургас ВСИЧКИ грандове изпитваха сериозни трудности (меко казано) срещу Нефтохимик (истинския!),който тогава бъркаше сметките на всички...

Относно случката с пистолета(чувал съм го и съм чел по сайтове като ***) всеки човек търпи развитие,но ако са му пратили продажни съдии като мистър Чики-рики,Шуменския или Сватбаря,не с пистолет ами и с Калашников им е малко...

Върни се в “Футбол - България”