Как се става футболен съдия?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- bojo0o0o94
- Контакти:
Как се става футболен съдия?
Има ли някой запознат с въпроса. Надявам се да има някой рефер във форума да обясни. Мисля да се пробвам в занаята 

Re: Как се става футболен съдия?
bojo0o0o94 написа:Има ли някой запознат с въпроса. Надявам се да има някой рефер във форума да обясни. Мисля да се пробвам в занаята
Ако държиш на бой и бягаш бързо ти си точния човек .
Колега,трябва да отидеш до местното представителство на БФС в твоят град и да ги попиташ. Там ще са най-запознати по този въпрос. В Русе всяка зима има по един семинар,който набира нови кандидати,в другите градове не знам,какво е положението. Първо започваш да свириш ученически и университетски мачове,после ще почнеш да свириш на юношите и най-накрая започваш свирепата битка в "А" окръжна. Гарантирам ти,че там ще имаш доста неприятни моменти,но ако си търпелив и имаш силен характер и воля,може за 3-4 год. да се добереш до "Б" група ( естествено,ако имаш качества ), където е несравнимо по спокойно и приятно за свирене от колкото в долните групи 

Недей да се хващаш, послушай ме 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Моето мнение е, че ако няма кой да те побутне, т.е. нямаш дебели връзки - максимума е Б група,ако ще и Колина да си.
Иначе по темата, не е никак сложно до колкото знам се правят разни нормативи, изпити и почваш
някой по-запознат ще каже.
Иначе по темата, не е никак сложно до колкото знам се правят разни нормативи, изпити и почваш

Е сто процента и някаква теория се държи.. и като Болт да тичаш кво значение има като не разбираш от футбол ?
- Балкански Орел
- Контакти:
Както казаха колегите без връзки макс В група, а аз съм чувал от съдии по тези дивизии как са бити, заплашвани, играят на някакви поляни в някакви села, дето единствените българи са съдиите и си е направо страшно там.
[center]Levski & Lazio[/center]
Може да се пробие по честен начин,просто е доста трудно и се изисква търпение и много силна воля. Имам приятел,който свири в "Б" група и никога не си е позволявал да се ползва с някакви привилегии от който и да е било...
- Обичам Левски
- Контакти:
dunavfc написа:Може да се пробие по честен начин,просто е доста трудно и се изисква търпение и много силна воля. Имам приятел,който свири в "Б" група и никога не си е позволявал да се ползва с някакви привилегии от който и да е било...
За Занев ли става въпрос айде стига глупости

Върни се в “Футбол - България”