Изявление по отношение на спекулациите около ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Изявление по отношение на спекулациите около ЦСКА

Мнениеот boabbb » 29 яну 2014 10:41

Изявлението е на агента на Ивайло Чочев, Петьо Костадинов - Полковника.

"Още в понеделник ме информираха, че един сплескан и един полусплескан мозък се опитват да пласират дивотията, която както успях да забележа някои са стартирали, а в сряда очаквам всичко да бъде разработка с пълен блясък. Авторите не ме интересуват. Добре, ЦСКА ще добави още мъничко доказателствен матирал към едно дело. Мен драскачите не ме интересуват. Вече се уморих да приканвам за някаква хигиена в професията. Но за последен път ще предупредя автора на тази неграмотност, който видимо е преодолял земното притегляне и се изживява на медиен манипулатор. Казвам му: ЗАДРЪЖ ТОПКАТА! ВИДИМО ГУБИШ МАЧА. АКО ВЪРВИШ С ТОЗИ СТИЛ НА ИГРА, ТО ЩЕ ИЗПАДНЕШ И ОТ "А" ГРУПА. Знам, че казаното не е чисто и достатъчно ясно за читателите и привържениците на ЦСКА, но от морални съображение все още се опитвам да съхраня, този, който върти кретенизми и се опитва да даде последен бой. Е, това е положението. Няма фалит, ЦСКА ще вземе лиценз, Венци Христов ще бъде нападател на ЦСКА, публичната продажба на собственост на ЦСКА ще бъде стартирана и ще замълча. Но предупреждавам - не ми пука кой кум и кой сват! А на някои от по-младите колеги ще препоръчам да четат повече и да не допускат да ги превръщат в държанки. В противен случай никога няма да бъдат журналисти, а нискограмотни и напълно неподготвени драскачи. За личното щастие и пълната гуша на няколко медийни нарциса."

Кратко, точно и ясно :!:

Източник: [offtopic]http://www.prosport.bg/news/35215/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%95%D0%B4%D0%BD%D0%B8-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D0%B3%D1%83%D0%B1%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D1%87%D0%B0[/offtopic]
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: Изявление по отношение на спекулациите около ЦСКА

Мнениеот Заклет Левскар » 29 яну 2014 10:44

boabbb написа:Изявлението е на агента на Ивайло Чочев, Петьо Костадинов - Полковника.

"Още в понеделник ме информираха, че един сплескан и един полусплескан мозък се опитват да пласират дивотията, която както успях да забележа някои са стартирали, а в сряда очаквам всичко да бъде разработка с пълен блясък. Авторите не ме интересуват. Добре, ЦСКА ще добави още мъничко доказателствен матирал към едно дело. Мен драскачите не ме интересуват. Вече се уморих да приканвам за някаква хигиена в професията. Но за последен път ще предупредя автора на тази неграмотност, който видимо е преодолял земното притегляне и се изживява на медиен манипулатор. Казвам му: ЗАДРЪЖ ТОПКАТА! ВИДИМО ГУБИШ МАЧА. АКО ВЪРВИШ С ТОЗИ СТИЛ НА ИГРА, ТО ЩЕ ИЗПАДНЕШ И ОТ "А" ГРУПА. Знам, че казаното не е чисто и достатъчно ясно за читателите и привържениците на ЦСКА, но от морални съображение все още се опитвам да съхраня, този, който върти кретенизми и се опитва да даде последен бой. Е, това е положението. Няма фалит, ЦСКА ще вземе лиценз, Венци Христов ще бъде нападател на ЦСКА, публичната продажба на собственост на ЦСКА ще бъде стартирана и ще замълча. Но предупреждавам - не ми пука кой кум и кой сват! А на някои от по-младите колеги ще препоръчам да четат повече и да не допускат да ги превръщат в държанки. В противен случай никога няма да бъдат журналисти, а нискограмотни и напълно неподготвени драскачи. За личното щастие и пълната гуша на няколко медийни нарциса."

Кратко, точно и ясно :!:

Източник: [offtopic]http://www.prosport.bg/news/35215/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%95%D0%B4%D0%BD%D0%B8-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D0%B3%D1%83%D0%B1%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D1%87%D0%B0[/offtopic]

Кажи за какво иде реч, че съм пропуснал този конфликт.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 яну 2014 10:58

Ами, нали всеки ден гледаш, я при Крум, я в Бидон-а, ЕКСЛУЗИВНИ :mrgreen: заглавия как ЦСКА ще бъде закрит до 2-3 дни, как играчи и какви ли не търсят стотици хиляди ... такива работи, та на човека явно му е писнало :lol:

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 29 яну 2014 11:01

Ясно де, ама май става въпрос за конкретен човек или вестник, отбор, сайт..... има предвид някой . За това питам. Знае ли се кого визира човека?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 яну 2014 11:14

А този с изявлението, какъв се явява в ръководството на ЦСКА :?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 яну 2014 11:18

Заклет Левскар написа:Ясно де, ама май става въпрос за конкретен човек или вестник, отбор, сайт..... има предвид някой . За това питам. Знае ли се кого визира човека?

"7 дни обор" предимно :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 яну 2014 11:27

CTAHKO написа:А този с изявлението, какъв се явява в ръководството на ЦСКА :?

Консултант-менажер явно. :mrgreen:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 яну 2014 11:37

CTAHKO написа:А този с изявлението, какъв се явява в ръководството на ЦСКА :?

Питаш какъв е този? :shock: Това е Полковника! :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 29 яну 2014 11:48

И какъв е тоя полковника? :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 29 яну 2014 11:49

rsk написа:И какъв е тоя полковника? :lol:

Фалирал генерал. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”