Боби Михайлов с интересни разкрития как е спасявал ЦСКА от изхвърляне във "В" група 14 януари 2014 | 14:43 9 Twitter Боби Михайлов с интересни разкрития как е спасявал ЦСКА от изхвърляне във "В" група
Президентът на БФС Борислав Михайлов направи интересни разкрития относно това дали е помагал на Левски и как е спасявал ЦСКА от изваждане във "В" група. Легендарният вратар призна още, че 90% от служителите на БФС са привърженици на "червените". Боби е категоричен, че футболната централа винаги е била в услуга на ЦСКА. "БФС винаги е бил само в услуга на ЦСКА. Помагали сме им повече отколкото на Левски. Спасявал съм на няколко пъти лиценза на червените пред УЕФА. До Швейцария съм ходил, за да им съдействам. Но в момента ЦСКА е под мониторинг и ако той се наруши, УЕФА директно ще го изхвърли", каза Боби пред "Блиц". "Помня случая от 2008 г., когато ме обвиниха, че аз и БФС сме отнели евролиценза на ЦСКА. Няма такова нещо. Те имаха над 4 милиона задължения. Ето тук съм стоял до 6 ч. вечерта, за да направя всичко, за да помогна. Томов пред мен говори с тогавашния шеф на НАП. Той искаше да получи документ със задна дата, но от НАП му отговориха, че това няма как да се случи, защото законите в държавата трябва да се спазват. И тогава събрах спешно Изпълкома, защото ЦСКА трябваше да бъде изпратен във "В" група. Но направихме така клубът да остане в нашия елит, въпреки че беше изваден от евротурнирите. Така ЦСКА бе спасен. После имаше още един случай по времето на "Титан". Направих всичко възможно и успях ЦСКА само да бъде глобен и клубът да попадне под мониторинг, но не и да бъде изваден отново от Европа", продължава членът на Изпълкома на УЕФА.
"В цялото БФС 90% от служителите са фенове на ЦСКА. Аз съм се женил два пъти, надявам се да не се женя трети път. На първия ми брак Джони Велинов ми беше кум, а на втория Емил Костадинов", добавя Михайлов.
Бронзовият медалист от САЩ'94 коментира и нападките по негов адрес от страна на някогашния му съотборник в националния отбор Христо Стоичков. "Аз Стоичков го обичам. Каквото и да е говорил, каквото и да е твърдял, аз го обичам! Преживели сме толкова неща заедно, че ако почна да ги разказвам, няма да ви стигне мястото, за да ги опишете! Той така е преценил, така е действал. Дали атаката му не беше под влиянието на някого? Със сигурност. Няма значение. Забравил съм всичко, не съм злопаметен".
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=467128
Колко пъти сме обяснявали на другарите,че ако не е БФС сега трябваше да играят на село със Скрита сила.
Боби Михайлов с интересни разкрития как е спасявал ЦСКА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Боби Михайлов с интересни разкрития как е спасявал ЦСКА
Последна промяна от caci на 14 яну 2014 15:08, променено общо 1 път.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
- Logical person
- Контакти:
Re: Боби Михайлов с интересни разкрития как е спасявал ЦСКА
Идва конгрес, какво друго да каже

-
- Контакти:
В Асурдистан всеки ден се открива топлата вода!
Репресираните пак ще кажат, че БФС е тъмно тъмно тъмно-синьо 

Нема нужда Перуката да ми се обяснява в театрална любов... подлец **********.
Април месец изхвърча от БФС и отива при роднините си от подуяне.
-
- Контакти:
Teo написа:Нема нужда Перуката да ми се обяснява в театрална любов... подлец **********.
Защо толкова късно.Нали конгресът е февруари.
petko.h.markov написа:Teo написа:Нема нужда Перуката да ми се обяснява в театрална любов... подлец **********.
Защо толкова късно.Нали конгресът е февруари.
Аз знам, че е за април тая година.. тоя е пътник не трябва да му се обръща внимание.. да се маха с всичките си пипала който е пуснал из целия футболен съюз.
- Балкански Орел
- Контакти:
То въобще има ли някакви други кандидати ? Защото доколкото знам за сега няма ! Това за ЦСКА, всеки уравновесен човек го знае, както и за много други отбори.И съм 100% сигурен, че ако Левски беше на мястото на ЦСКА и президент на БФС беше Стоичков, нямаше да си мръдне пръста.
[center]Levski & Lazio[/center]
една жена каза та и тоя така а доказателства никакви
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
kiko75 написа:една жена каза та и тоя така а доказателства никакви
Например, че върнаха Ботев в първи клас за няколко хиляди, а ЦСКА дължи милиони.
Върни се в “Футбол - България”