Цветове на отбори
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Цветове на отбори
Само в България го има парадокса фенове мразещи се заради български отбори да са заедно заради чужди такива,това е феномен на който дори най-великите умове на света нямат отговор.Тези хора как се гледат в очите и седят на една маса след всички обиди и закани помежду си не ми е ясно,сигурно си крият един от друг българските си предпочитания.Аз никога няма да застана до човек мислеш ми най-лошото,а на живо да ми се смее в лицето и да се мазни като знаете какво.Всеки има право на личен избор,но си трябва и малко акъл да видиш дали е правилно така да постъпиш.Не искам да нападам никой,но съм убеден че повечето тук ще подкрепят чуждия любим отбор,ако играе срещу български.Аз винаги ще подкрепям родното,освен в един случай.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
Re: Цветове на отбори
Има логика в написаното от автора. Убеден съм, че повечето от най-младите ни колеги във форума ще стискат палци на чуждия си любим отбор, ако играе срещу българския им любим отбор.
Това пак се дължи на промиването на мозъци през последните 2 десетилетия и загубата на усещане за национална принадлежност на младото поколение.
Това пак се дължи на промиването на мозъци през последните 2 десетилетия и загубата на усещане за национална принадлежност на младото поколение.
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

COVINI написа:Само в България го има парадокса фенове мразещи се заради български отбори да са заедно заради чужди такива,това е феномен на който дори най-великите умове на света нямат отговор.Тези хора как се гледат в очите и седят на една маса след всички обиди и закани помежду си не ми е ясно,сигурно си крият един от друг българските си предпочитания.Аз никога няма да застана до човек мислеш ми най-лошото,а на живо да ми се смее в лицето и да се мазни като знаете какво.Всеки има право на личен избор,но си трябва и малко акъл да видиш дали е правилно така да постъпиш.Не искам да нападам никой,но съм убеден че повечето тук ще подкрепят чуждия любим отбор,ако играе срещу български.Аз винаги ще подкрепям родното,освен в един случай.
Много си зле .
Значи заклеймяваш нещо , но след това го прилажаш в един случай .....

- olympic teteven
- Контакти:
Иначе има известна доза логика в думите ти. Аз никога не съм обичал чуждопоклонничеството и винаги подкрепям родните отбори в евротурнирите, а чуждите не ме вълнуват, следя ги само за статистика. По принцип съм привърженик на Левски, но това не значи, че трябва да симпатизирам на Глазгоу Рейнджърс, Челси или Евертън примерно. Ако играят ЦСКА срещу някой от гореизброените отбори със сини екипи, разбира се, че ще подкрепям армейците. Все пак се състезават под български флаг. Също и в обратния случай. Имам познати, които са фенове на ЦСКА и викаха за Ливърпул или ЦСКА Москва, когато играха срещу Левски. Само заради цвета. Което е тъпо...
Фен съм на Левски, Ман Ютд и Барселона. Въпреки това ако ЦСКА или който и да е друг наш тим играе с Барса или Юнайтед, ще подкрепям българския отбор. За мен обратната позиция е родоотстъпническа и недостойна!
Преди години гледах мач на турски отбор срещу някой отбор от западна Европа.
Не помня дали беше Бешикташ, Галатасарай или Фенербахче, но имаше хора в агитката които подкрепяха Бешикташ примерно, но с фланелка на Галатасарай !
Това в чужбина - българи с фланелки на ЦСКА да подкрепят Левски.... е НЕВЪЗМОЖНО !
Не помня дали беше Бешикташ, Галатасарай или Фенербахче, но имаше хора в агитката които подкрепяха Бешикташ примерно, но с фланелка на Галатасарай !
Това в чужбина - българи с фланелки на ЦСКА да подкрепят Левски.... е НЕВЪЗМОЖНО !
ЦСКА да излезе срещу, който и да е отбор, ще съм за ЦСКА. За останалите български отбори грам не ме интересува, нито ги подкрепям, нито подкрепям съперниците им. За първи път стискам палци на лдгц, срещу лацио единствено заради говедата, които ще им правят свирки. 

Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....
Това са глупости. Фенове с екипи на Галатасарай в агитката на Бешикташ. Бля-бля-бля. Ако си българин подкрепяш националния отбор независимо в него дали играят сини и/или червени. Ако съм против Левски 364 дни в годината, няма как в един от тях да почна да ги подкрепям. Все пак не ми е приятно като отпадат от отбори от калибъра на Тампере, Жилина, БАТЕ, Дебрецен, Спартак Търнава, Сараево или Иртиш защото това говори, че в българския футбол е зле колкото са те, а все пак тази есен доказа, че макар да сме зле, не сме чак толкова. Но да идат да играят в групи разни и да съм за тях. Айде нема нужда.
П.С. И ми се струва, че автора съвсем друго иска да каже, което няма нищо общо с дискутираното от останалите. По-скоро той не разбира как аз примерно и един левскар ще седнем на една маса и заедно ще подкрепяме Ливърпул да кажем. Така аз го разбрах.
П.С. И ми се струва, че автора съвсем друго иска да каже, което няма нищо общо с дискутираното от останалите. По-скоро той не разбира как аз примерно и един левскар ще седнем на една маса и заедно ще подкрепяме Ливърпул да кажем. Така аз го разбрах.

- messi7
- Контакти:
mironi88 написа:Това са глупости. Фенове с екипи на Галатасарай в агитката на Бешикташ. Бля-бля-бля. Ако си българин подкрепяш националния отбор независимо в него дали играят сини и/или червени. Ако съм против Левски 364 дни в годината, няма как в един от тях да почна да ги подкрепям. Все пак не ми е приятно като отпадат от отбори от калибъра на Тампере, Жилина, БАТЕ, Дебрецен, Спартак Търнава, Сараево или Иртиш защото това говори, че в българския футбол е зле колкото са те, а все пак тази есен доказа, че макар да сме зле, не сме чак толкова. Но да идат да играят в групи разни и да съм за тях. Айде нема нужда.
Toчно така.
И за това съм се спорил с "ултраси" или "правоверни" фенове на Левски, които едва ли не ме наричат предател, че подкрепям Ливърпул, а не Челси/Евертън от Англия. Което ми е супер смешно, защото съм разговарял с по-възрастни левскари и през 8о-те болшинството фенове на Левски са подрепяли Пуул. А в днешно време всеки е свободен който си иска.( и има съотвено левскари фенове на Пуул, Арсенал, МЮ, а пък цесекари на Челси)...

Колкото до другото - ми и аз не подкрепям нито друг бг отбор в Европа. Само веднъж ходих на мач на Лудогорец тази есен в Лига Европа и повече няма да правя тази грешка. Просто исках да видя какво е(бяхме компания и настрани от техните фенове, но не ми хареса въобще).
Трябва да правиш нещо, което ти хареса, а не което уж ти казват за правилно.

Точно това иска да каже авторът, като демонстрира беузмното си мислене, че щом някой е от Левски, а друг от ЦСКА то задължително трябва да се мразят и да ги дели "Берлинската стена" за да не се избият. Глупости, омраза, пошлост и скотство. Типични за обществото ни в интерес на истината и идеални за крадците, които ни управляват[offtopic](нямам предвид конкретно и само сегашното правителство, да не ме нападнат разни окупатори и контраокупатори...как се контраокупира вече е друг въпрос)[/offtopic]. Без нормални човешки взаимоотношения, уважение, взаимопомощ или поне най-малкото да не мразиш някой, който дори не познаваш няма как да се оправим като държава/общество/нация.
В този ред на мисли: не виждам никакъв проблем хора от различни български отбори да са привърженици на еднакви чуждестранни, независимо от цветовете на екипите(титулярните, резервните, третите, тези за гостуване в ЛЕ или ШЛ и тн.).
В този ред на мисли: не виждам никакъв проблем хора от различни български отбори да са привърженици на еднакви чуждестранни, независимо от цветовете на екипите(титулярните, резервните, третите, тези за гостуване в ЛЕ или ШЛ и тн.).
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
Върни се в “Футбол - България”