Не позволиха на фен на Локо Пд да си купи билет за мача с Ботев
Запалянкото на Локомотив (Пловдив) Б.С. се оплака от нередност покрай пускането в продажба на билетите за мача с Ботев. Човекът живее в София и разгневен от неправдата. Вижте какво се жалва останалия без билет фен пред Спортал:
Искам да сигнализирам за своеволието, което проявяват някои от феновете на Локомотив (Пловдив) в момента. Днес стартира продажбата на билетите за дербито в неделя между Локомотив и Ботев. Аз живея в София и изпратих приятелката ми да купи два билета за трибуна Спортклуб. На нея, обаче, ѝ е било отказано, защото нямала членска карта на фенклуба на Локомотив или някоя от фен групировките. Днес, а вероятно и утре, нямало да се продават билети за фенове без въпросните карти. Това, очевидно, се прави с цел да не бъдат продадени билети на фенове на Ботев от квотата за фенове на Локомотив.
Това е в грубо нарушение, защото никъде не е упоменато подобно условие за продажба. Билетите би трябвало да се продават напълно свободно за всеки, който желае да си закупи. Аз съм локомотивец откакто се помня, по-рано тази година уредих дарение от 400 топки за ДЮШ на Локомотив Пловдив, а в момента шайка самозванци ми казват, че не мога да си закупя билет за дербито. Моля да напишете материал по темата и да съдействате, защото не е редно 50 човека да се разпореждат кой може да купи билет и кой не.
Представете си колко обидна е тази ситуация за по-възрастните фенове на 55-65 години. Благодаря предварително. Б. С.
http://plovdivnews.net/index.php?option ... Itemid=124
Не позволиха на фен на Локо Пд да си купи билет
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Себастиан Фетел
- Контакти:
Re: Не позволиха на фен на Локо Пд да си купи билет
И какво от това?
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
Много жАлта мъка!Никой локомотивец,който ИСКА да бъде на мача няма да бъде върнат.Днес си купих билет,а не членувам никъде,не е толкова трудно да докажеш любовта към отбора.Има контрол разбира се и така трябва заради малкия капацитет на стадиона,пак ще кажа,който ИСКА ще бъде на Спортклуб в неделя.
Себастиан Фетел написа:И какво от това?
как какво.отиваш до касата,губиш си времето като си мислиш ,че любовта не се изразява само с притежание на карта която не ти трябва за да обичаш отбора си.и там самозванци ти казват ,че си излишен защото така са решили.както и да го погледнеш си е криминална проява.ограничават се права на хора.
mavri написа:Себастиан Фетел написа:И какво от това?
как какво.отиваш до касата,губиш си времето като си мислиш ,че любовта не се изразява само с притежание на карта която не ти трябва за да обичаш отбора си.и там самозванци ти казват ,че си излишен защото така са решили.както и да го погледнеш си е криминална проява.ограничават се права на хора.
Никой на никой няма да каже,че е излишен.Не лъжи!
dzhambov написа:Много жАлта мъка!Никой локомотивец,който ИСКА да бъде на мача няма да бъде върнат.Днес си купих билет,а не членувам никъде,не е толкова трудно да докажеш любовта към отбора.Има контрол разбира се и така трябва заради малкия капацитет на стадиона,пак ще кажа,който ИСКА ще бъде на Спортклуб в неделя.
както виждаш върнали сте локомотивец а причината не е била малкия капацитет на стадиона.излагате се по между си
mavri написа:dzhambov написа:Много жАлта мъка!Никой локомотивец,който ИСКА да бъде на мача няма да бъде върнат.Днес си купих билет,а не членувам никъде,не е толкова трудно да докажеш любовта към отбора.Има контрол разбира се и така трябва заради малкия капацитет на стадиона,пак ще кажа,който ИСКА ще бъде на Спортклуб в неделя.
както виждаш върнали сте локомотивец а причината не е била малкия капацитет на стадиона.излагате се по между си
А теб какво те бърка???И къде го виждам това???
dzhambov написа:mavri написа:dzhambov написа:Много жАлта мъка!Никой локомотивец,който ИСКА да бъде на мача няма да бъде върнат.Днес си купих билет,а не членувам никъде,не е толкова трудно да докажеш любовта към отбора.Има контрол разбира се и така трябва заради малкия капацитет на стадиона,пак ще кажа,който ИСКА ще бъде на Спортклуб в неделя.
явно ти си човека измъдрил това унижение и не осъзнаваш че така любов с пести и хора няма как да докажеш
mavri написа:dzhambov написа:mavri написа:dzhambov написа:Много жАлта мъка!Никой локомотивец,който ИСКА да бъде на мача няма да бъде върнат.Днес си купих билет,а не членувам никъде,не е толкова трудно да докажеш любовта към отбора.Има контрол разбира се и така трябва заради малкия капацитет на стадиона,пак ще кажа,който ИСКА ще бъде на Спортклуб в неделя.
явно ти си човека измъдрил това унижение и не осъзнаваш че така любов с пести и хора няма как да докажеш
Не,не съм аз,но мисля,че е правилно.За втори път,а теб какво те бърка?
Добре, че имаше междинен кръг, защото иначе тази сага щеше да започне още в неделя вечерта. Хайде някой да пуска темата за пустото дерби и да си начешем крастата на воля.
Върни се в “Футбол - България”