Стоичков: Никой не може да ме спре за шеф на БФС

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
smo
Контакти:

Стоичков: Никой не може да ме спре за шеф на БФС

Мнениеот smo » 28 ное 2013 15:51

Хайде Нафта!

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Стоичков: Никой не може да ме спре за шеф на БФС

Мнениеот Балкански Орел » 28 ное 2013 15:54

Супер, всичко е по-добре от сегашното положение, най много мразя безразличността, а Бобито е точно такъв.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 28 ное 2013 16:09

Levskar_90 написа:Никой не може да спре Естойкофф да бъде и простак 8-) Шеф на БФС може и да бъде в сънищата си, най много може да го изберат за кмет на циганската махала в Харманли 8-) :lol:

Несретнико...гладът и мизерията са замъглили съзнанието ти!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 28 ное 2013 16:10

Стоичков: Никой не може да ме спре за шеф на БФС ............ само да не ме надушат психиатрите ! Никога няма да ме пуснат да изляза от ............ :) :) :) дома за хора с ментални увреждания !!! :) :) :)
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 28 ное 2013 16:19

Yoda написа:Стоичков: Никой не може да ме спре за шеф на БФС ............ само да не ме надушат психиатрите ! Никога няма да ме пуснат да изляза от ............ :) :) :) дома за хора с ментални увреждания !!! :) :) :)

Най-лесно е анонимници да плюят успели хора.Нищо, че изглеждат глупаво в очите на хората. :roll:

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 28 ное 2013 16:26

Дано, простак или не, точно това му трябва да българския футбол, а не кючекчии като перуката. :evil:
[center]Съединението прави силата![/center]

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 28 ное 2013 16:27

Качествата на Стоичков като футболист са неоспорими, но като ръководител е пълен минус. Същия далавераджия като перуката, само че Преславеца има поне повече връзки и е приятелче с другия боклук Платини.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 ное 2013 16:29

"Боби Михайлов и Платини са едно и също…..Не случайно се опасяваха какво ще бъде във Франция. Много отбори са се парили от това. Французите не заслужават да бъдат хулени, но Мишел Платини го заслужава. Какво е направил? Нищо ново под слънцето. Силните отбори командват, малките продължават да чакат. Кога наш тим ще играе директно в групите на Шампионска лига? Ние се радваме, че чуваме химна на Лига Европа", заяви той…"

http://www.dnevnik.bg/sport/2013/11/21/ ... _i_sushto/

Преди време Стоичков наплю по подобен начин и Ленарт Йохансон, после трябваше да му се извинява. Заради стоичковите простотии от БФС написаха извинително писмо до Сеп Блатер. Интересно ми е, ако този завършен простак стане шеф на БФС (в нашата държава всичко е възможно), с какви очи ще гледа Мишел Платини и какво би могъл да направи, ако примерно казусът N3 BUL вземе, че се повтори догодина!?... :roll:
Но както е казал поетът: "Не сме народ, а мърша...". Изобщо не се учудвам, че индивиди като човека Стоичков (не футболиста Стоичков) намират признание и одобрение у някои хора в този форум. Прост народ - слаба държава, това е положението... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 28 ное 2013 16:32

Е след Боби ( който пак ще спечели) , Стоичков ще дойде в повече , за и без друго изпадналия в клинична смърт БГ футбол!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Black&White1926
Контакти:

Мнениеот Black&White1926 » 28 ное 2013 16:32

Никой не може да спре Стоичков за БеФеСе ! :mrgreen:
Офтопик:
[center][wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/news/soccer/2008/5/22/newswide12114061450.jpg[/wrapimg][/center]

Офтопик:
[wrapimg=]http://www.awooga.org/images/cii8ik5fl1svb9qh69a.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://i27.tinypic.com/2vaxyc0.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://31.cdn.bit2host.eu/wp-content/uploads/2010/10/JT-crying.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”