Прав ли е Мадански да се сърди?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Прав ли е Мадански да се сърди?

Мнениеот Кировец » 18 ное 2013 15:22

"- Истината е, че БФС не е поставяло цел класиране, а по-скоро изграждане на състезатели за първия отбор. Аз съм човек, който съм класирал отбор на Европейско първенство. Аз нямам амбиции да се доказвам като велик треньор, аз искам да помагам на играчите да израстват."

След като няма поставени цели какво пречи да не играят в нац.отбор за младежи? Той ги правел много подготвени за първия отбор...Глупости, та глупости. Събира 3 пъти в годината някакви младоци и ги правел национали, та дрънкат. В клубните отбори е тяхното училище, не в двудневни лагери за тоя що духа. Клубовете са основните инвеститори в тези деца и ще взимат решения както сметнат за добре.

Какво смятате вие?

Parmalat

Re: Прав ли е Мадански да се сърди?

Мнениеот Parmalat » 18 ное 2013 15:25

Аз смятам че е крайно време добър треньор да поеме младежите до 21 години.Мадански само се оправдава заради неговата некадърност.Вижте треньора при 19 годишните.За втори път подред класира националния отбор на елитен кръг в последните четири години откакто е треньор.Мадански какво е направил?Аз се сещам само разгоромни и срамни загуби от кой ли не...
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 18 ное 2013 15:28

Parmalat написа:Аз смятам че е крайно време добър треньор да поеме младежите до 21 години.Мадански само се оправдава заради неговата некадърност.Вижте треньора при 19 годишните.За втори път подред класира националния отбор на елитен кръг в последните четири години откакто е треньор.Мадански какво е направил?Аз се сещам само разгоромни и срамни загуби от кой ли не...

И все пак,има право да се сърди.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 18 ное 2013 15:30

Черният козел написа:
Parmalat написа:Аз смятам че е крайно време добър треньор да поеме младежите до 21 години.Мадански само се оправдава заради неговата некадърност.Вижте треньора при 19 годишните.За втори път подред класира националния отбор на елитен кръг в последните четири години откакто е треньор.Мадански какво е направил?Аз се сещам само разгоромни и срамни загуби от кой ли не...

На какво основание?

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 18 ное 2013 15:31

Г-Н Мадански само се възползва от това че отбора няма голям обществен интерес и няма никакъв натиск.Само стои да си взима заплатата, която със сигурност е тлъстичка.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 18 ное 2013 15:31

Прав е да се сърди човека - Цска, Берое и Лудогорец предадоха България !

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 18 ное 2013 15:34

Кировец написа:"- Истината е, че БФС не е поставяло цел класиране, а по-скоро изграждане на състезатели за първия отбор. Аз съм човек, който съм класирал отбор на Европейско първенство. Аз нямам амбиции да се доказвам като велик треньор, аз искам да помагам на играчите да израстват."

След като няма поставени цели какво пречи да не играят в нац.отбор за младежи? Той ги правел много подготвени за първия отбор...Глупости, та глупости. Събира 3 пъти в годината някакви младоци и ги правел национали, та дрънкат. В клубните отбори е тяхното училище, не в двудневни лагери за тоя що духа. Клубовете са основните инвеститори в тези деца и ще взимат решения както сметнат за добре.

Какво смятате вие?

Според мен е прав.Въпросът е принципен.Утре по тази логика няма да си пуснат футболистите и за първия отбор.
То първият отбор какви толкова успехи има?

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 18 ное 2013 15:36

Кировец написа:
Черният козел написа:

На какво основание?

Ами, не сме Бразилия да имаме по 2-3ма играчи на даден пост.Един,двама да не играят и гориме.
Последна промяна от Черният козел на 18 ное 2013 15:41, променено общо 1 път.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 18 ное 2013 15:37

Аз се чудя тоя плаща ли си да е мениджър ?!?! толкова провали и пак никой не го пипа.... кръгла нула е като мениджър ;)

e_cvetcov
Контакти:

Мнениеот e_cvetcov » 18 ное 2013 15:38

Естествено че има има право да се сърди. Аз лично Мадански не мога да го понасям, защото смятам че не става за треньор, но това са официални дати за международни мачове. Клубовете нямат право да спират състезателите си. Още повече че имахме шансове за класиране. За сефте от много време имаше шанс да се съберат всички У21 и да идат на голям форум. Отделно на това е шанс и за самите играчи да ги видят големите отбори.

Върни се в “Футбол - България”