http://gong.bg/view_article.php?article_id=383705
Георги Йорданов ще бъде съдия на дербито от 17-тия кръг на А група между ЦСКА и Лудогорец, което ще се играе в неделя от 17.30 часа.
Другият интересен мач в кръга Берое – Левски, който е в събота от 15.15 часа, е поверен на Георги Димитров.
Вижте всички съдийски назначения за 17-тия кръг:
Славия - Нефтохимик - 09.11.2013г. /събота/ 14.30ч.
Николай Йорданов Мартин Маргаритов Дениз Соколов,
4-ти Георги Георгиев дас Калин Людмилов Мартин Александров
Литекс - Пирин Гоце Делчев - 09.11.2013г. /събота/ 14.30ч.
Мартин Стоименов Веселин Мишев Младен Маринов,
4-ти Станимир Илков дас Стефан Павлов Валентин Железов
Берое - Левски - 09.11.2013г. /събота/ 15.15ч.
Георги Димитров Николай Стайков Николай Кънчев,
4-Ти Димитър Добромиров Дас Вихрен Манев Ангел Ангелов
Черноморец Бургас - Локомотив /Сф/ - 09.11.2013г. /събота/ 18.00ч.
Радослав Станев Милен Станев Светослав Динев,
4-ти Димитър Димитров дас Цветан Кръстев Иван Кирилов
Любимец - Ботев - 10.11.2013г. /неделя/ 14.30ч.
Христо Ристосков Николай Марков Павлин Михайлов,
4-ти Димитър Стоилов дас Димитър Андреев Стефан Апостолов
ЦСКА - Лудогорец - 10.11.2013г. /неделя/ 17.30ч.
Георги Йорданов Иво Колев Георги Славов,
4-ти Крум Стоилов дас Никола Попов Александър Костадинов
Локомотив /Пд/ -Черно Море /Вн/ - 11.11.2013г. /понеделник/ 18.00ч.
Таско Тасков Цветан Трифонов Георги Караколев ,
4-ти Пламен дас Георгиев Станислав Ставров Стоян Денев
СК при БФС си запазва правото на промени в съдийските назначения.
Извинявам се, ако вече има пусната такава тема, примерно с изказване на Стойчо Младенов, в който заявява нещо за следващия съдия.
"Болдвам" съдиите и за мача на Левски, за да не бъда обвинен в "син" провокатор.
Моля потребителите тук да нареждат съдиите преди мачовете. След тях нека ги плюят в собствени теми. И ако може да не са повече от по две на потребител за всеки кръг.
п.с. Би трябвало заглавието да бъде "ще реже главите на червените на 10 ноември", но все пак не трябва в дълбокоуважавания форум на Гонг.бг да има подобно заглавие
п.п.с. тъй като съм почти "новобранец", извинявам се и ако съм объркал начина за пускане на новини. Малко преправих "цитираната новина", като я направих по-малко редове, тъй като най-много второто мнение, ще е цитат на цялата тема и максимум две думи, така че следващите желаещи по-малко да скролират. Но пък съм сигурен, че не съм нарушил точката за носене на важна информация за потребителите. Тъй като съдиите много ни интересуват (нас почитателите на футбола и по-специално нещото наречено български футбол).