Гонзо VS Георги Илиев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Гонзо VS Георги Илиев

Мнениеот Red Warrior » 06 ное 2013 14:02

Ето цитат от интервюто на Гонзо пред Гонг: "Учудва и наказанието на Станислав Тодоров, след като и дузпата и фаулът са редовни и това го вижда и цяла България". Явно според инженера "цяла" България го вижда, но главният участник в събитието Георги Илиев не го е видял, след като си призна, че е нямало фаул срещу него. Колко нагло и тъпо същество трябва да си за да заставаш дори срещу мъжкото признание на собствения си състезател?

а) да си от породата сиво искърско говедо

б) да си учил до 8-ми клас

в) да нямаш страх от Бога и срам от хората
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Гонзо VS Геирги Илиев

Мнениеот modor » 06 ное 2013 14:04

Георги Илиев: „...не мисля, че точно този фаул е главно проблемът, както нямаше фаул при това положение, нямаше такъв и при още 10 положения в полза на ЦСКА...Аз излъгах рефера един път, а отборът на ЦСКА го излъга 10 пъти...”.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 06 ное 2013 14:06

modor написа:Георги Илиев: „...не мисля, че точно този фаул е главно проблемът, както нямаше фаул при това положение, нямаше такъв и при още 10 положения в полза на ЦСКА...Аз излъгах рефера един път, а отборът на ЦСКА го излъга 10 пъти...”.

Според инженера е имало фаул и цяла България е видяла това!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Гонзо VS Георги Илиев

Мнениеот crap » 06 ное 2013 14:08

Според мен също имаше нарушение, заради високо вдигнатият крак на Менди, НО в такъв случай то трябваше да бъде отсъден НЕпряк свободен удар! Гола е нередовен!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 ное 2013 14:10

modor написа:Георги Илиев: „...не мисля, че точно този фаул е главно проблемът, както нямаше фаул при това положение, нямаше такъв и при още 10 положения в полза на ЦСКА...Аз излъгах рефера един път, а отборът на ЦСКА го излъга 10 пъти...”.

Това е някаква тъпотия, все едно да кажеш на някого : " Аз е*ах жена ти, ама комшията я е*а 10 пъти и аз не съм виновен" :mrgreen: Инженера няма смисъл да го коментираме - като погледнеш 2-та пръста чело и ти става ясно за какво става въпрос ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 06 ное 2013 14:10

Red Warrior написа:Ето цитат от интервюто на Гонзо пред Гонг: "Учудва и наказанието на Станислав Тодоров, след като и дузпата и фаулът са редовни и това го вижда и цяла България". Явно според инженера "цяла" България го вижда, но главният участник в събитието Георги Илиев не го е видял, след като си призна, че е нямало фаул срещу него. Колко нагло и тъпо същество трябва да си за да заставаш дори срещу мъжкото признание на собствения си състезател?

а) да си от породата сиво искърско говедо

б) да си учил до 8-ми клас

в) да нямаш страх от Бога и срам от хората

Стига рева бе :lol: . паднахте и толкова . Сега и Лудогорец ще ви бие и Левски за Купата и всичко ще си дойде по-местата и за Нова година Тройчо ще си тръгне и пак ще ви осъди .

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 06 ное 2013 14:12

фаул може да се отсъди,но непряк свободен,за дузпата според мен по-скоро има .Отмененият гол е 50:50 ,като че ли с малко червеният играч е в засада,от камерата която гледахме повторенията,иначе си мисля че имаше дузпа за ЦСКА първото полувреме срещу СИДИБЕ мисля в ъгъла на наказателното поле беше съборен
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 ное 2013 14:14

Няма как Гонзо да говори по друг начин след като съдиите му спечелиха победата.За това ги защитава като Матросов на амбразурата и се прави на луд пред медиите.Иначе главния съдия трябва да бъде разследван за да се разбере защо е свирил по този начин.Ако е заради подкуп или черно тото,чернодрешкото трябва да влезе в затвора!Там му е мястото.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 06 ное 2013 14:18

Бах м..му,20 теми отворихте вече.....Всъщност ЦСКА не е на мястото,което му се полага като игра.По-нагоре е.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 06 ное 2013 14:18

Toзи пък, чак и бог тръгнал да намесва...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”