Разбиха наркогрупа в София, задържани са 10 души

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Разбиха наркогрупа в София, задържани са 10 души

Мнениеот POPCORN » 01 юни 2009 11:33

Претърсен е и един от фен клубовете на ФК "Левски" в столицата

Източник: БТА

Разбита е организирана престъпна група, занимаваща се основно със съхранение и разпространяване наркотични вещества, съобщиха от МВР.

Задържането е след полицейска операция, планирана с участието на Върховна касационна прокуратура. По време на акцията са претърсени над 10 адреса в София и други четири в страната.

Арестувани са 10 души, на които е наложена полицейска мярка задържане под стража за 24 часа. Иззети са наркотици - кокаин и марихуана, везни, мобилни телефони и фалшиви американски долари.

При обиска на един от адресите в София е оказана съпротива, което е наложило използването на физическа сила и помощни средства. Претърсен е и един от фен клубовете на ФК "Левски" в столицата, предполага се, че част от участниците в престъпната група са фенове на синия футболен отбор.

Вътрешният министър Михаил Миков потвърди за акцията. Той поясни, че единият от задържаните, който е окалза съпротива, е ранен, но е без опасност за живота.

Миков отказа да коментира дали е бил гост на рождения ден на бившия председател на Военно-апелативния съд Веселин Пенгезов. Министърът не отговори на въпроса и дали смята да подаде оставка заради това.

Взето от сайта на БТВ !Не се учудвам те софия запад са друсалки :) :) :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Разбиха наркогрупа в София, задържани са 10 души

Мнениеот POPCORN » 01 юни 2009 11:41

Еми така е и после защо стават простотиите.Те се надрусат там напият се и айде на мач.И после като гледаме и се чудиме кой е виновен са , че правят такива работи.Аз незнам полицията как ги пуска.или не може да различи наркоман от нормлане чоек или незнам :!:
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 01 юни 2009 11:44

Ето я и информацията от Дарик:
Задържаните са близки до сочения за наркобос Христофорос Аманатидис-Таки. Дарик научи, че част от задържаните са част от агитката на ФК „Левски". Миков посочи, че сред арестуваните има хора с известни прякори. По думите му по време на операцията един от задържаните е оказал съпротива на полицаите. В следствие на това той е ранен, но няма опасност за живота му.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Armeeca31
Контакти:

Мнениеот Armeeca31 » 01 юни 2009 11:46

Май Кокала,не е грешал за тях миналото лято на летището..................нали се сещате. :lol:
Изображение

mezdrata
Контакти:

Мнениеот mezdrata » 01 юни 2009 12:06

Аз още 2007 година се усъмних, когато лефскито ги млатиха като маче у дувар
в ШЛ ате горките се радваха че са играли.
То други на тоя свят нема дето да се радват когато ги бият.Явно още от тогава са си дрогирани.То и доста журналя са на същата доза.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 01 юни 2009 12:26

Абе и вчера "червените фенове" много превъзбудени ми се сториха. Чак не ги свърташе на едно място ;) Не знам кой фен-клуб трябва да претърсват.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 юни 2009 12:52

Armeeca31 написа:Май Кокала,не е грешал за тях миналото лято на летището..................нали се сещате. :lol:

:) :) :) :) :)
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 01 юни 2009 13:05

POPCORN написа:Еми така е и после защо стават простотиите.Те се надрусат там напият се и айде на мач.И после като гледаме и се чудиме кой е виновен са , че правят такива работи.Аз незнам полицията как ги пуска.или не може да различи наркоман от нормлане чоек или незнам :!:

Батка, верно ли го говориш това? И в двете агитки има наркомани, така и хора, които продават наркотици. И докато при нас са някакви си от някой клуб, то при вас нали се сещаш, че е един пълничък и известен, дето ви е лице на агитката? Виж си вашия форум за справка - кой е най-лесния начин да се сдобиеш с дрога в сектор Г.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 01 юни 2009 14:04

За жалост това го има сред всички по-големи агитки, но тук отново не откриваме топлата вода. Това е отдавна разпространено явление в Англия, Италия, Германия, Холандия
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”