Патетичната декларцийка в стил "10-ти конгрес"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

vayk
Контакти:

Патетичната декларцийка в стил "10-ти конгрес"

Мнениеот vayk » 09 окт 2013 19:25

Очаквах ръководството на Левски остро да осъди и да се разграничи от поведението на вчерашната пасмина, наричаща се "футболни фенове". Вместо това ставаме свидетели на сълзлива декларация в стил "Плеснахме с ръце, па се прегърнахме" и нито дума за безпрецедентния позорен акт срещу един български треньор и човек преди всичко. Така не се печели уважение господа! Напротив - това само засилва усещанията, че всичко е било подготвено и калкулирано на най-високо ниво. Тези типове не се посвениха да ругаят с неприлични думи дори синя легенда като Си аков, който очевидно също е загубил всякакъв авторитет. Жалко, много жалко.

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Re: Патетичната декларцийка в стил "10-ти конгрес"

Мнениеот brat domingo » 09 окт 2013 19:42

vayk написа:Очаквах ръководството на Левски остро да осъди и да се разграничи от поведението на вчерашната пасмина, наричаща се "футболни фенове". Вместо това ставаме свидетели на сълзлива декларация в стил "Плеснахме с ръце, па се прегърнахме" и нито дума за безпрецедентния позорен акт срещу един български треньор и човек преди всичко. Така не се печели уважение господа! Напротив - това само засилва усещанията, че всичко е било подготвено и калкулирано на най-високо ниво. Тези типове не се посвениха да ругаят с неприлични думи дори синя легенда като Си аков, който очевидно също е загубил всякакъв авторитет. Жалко, много жалко.

Прав си по принцип, само дето изглежда, че май точно Сираков е организирал сценката... Друг не се сещам, който може и има интерес от тая постановка.

urkoto

Мнениеот urkoto » 09 окт 2013 19:42

Пореден гениален тактически ход на Батков, стария ДС агент. Който си го може си го може явно.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 09 окт 2013 19:43

Цирк и постановки ,аз не помня тук от форума и един "левскар" да иска Иво Тонев в отбора.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 09 окт 2013 19:51

Декларацията е в стил на ви 10 грама бело да си имате и ни се махнете от главите. За пореден път наркоманите от сз продадоха Левски и идеята Левски.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 09 окт 2013 20:02

urkoto написа:Пореден гениален тактически ход на Батков, стария ДС агент. Който си го може си го може явно.

тоя Смолянски помак е ненадминат в тези неща.
Всичко вчера е организирано лично от него и платена на Гугутката и наркоманите от Запад.
Срам са тези идиоти за нашия клуб.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 09 окт 2013 20:07

Изповедта на Петев: Инцидентът беше планиран. Станах жертва, знаете на кого

Не съм престъпник или крадец, с какво заслужих това

Ивайло Петев даде пресконференция, на която обясни всичко от последните два дни. Както е известно, във вторник фенове го съблякоха гол до кръста, тъй като според тях той не е достоен да носи синята фланелка. По-рано днес стана ясно, че Петев няма да води „Левски“. Според треньора инцидентът е бил предварително планиран от фенове, които вероятно за първи път идват на стадиона. Петев не пожела да отговори дали е станал жертва на интриги между шефовете в клуба с думите: „Станах жертва, на кого, вие най-добре знаете.“

Ето цялото изказване на Ивайло Петев:

„Искам да благодаря на ръководството на „Левски“ за поканата, която беше отправена към мен. С най-добри чувства я приех, имах изключително големи амбиции, за да мога да дам своя принос за излизане от моментното състояние на „Левски“. Но това, което се случи вчера за мен, най-вероятно и за вас е изключително грозна ситуация и сцена, която се разигра. Дали е тенденциозно или не, аз имам мнение, но ще го запазя за себе си. Поради поредни такива за в бъдеще аз не бих желал да работя в такава обстановка в навечерието на клуб, който ще отпразнува 100-годишнината си. Това ми е мотивът, за да не съм треньор на „Левски“, започна Петев.

„Много неща премислих, все пак се съобразявам с мнението и на семейството ми, което не е маловажно. Не съм престъпник или крадец, а вчера се почувствах точно такъв. С какво съм заслужил това нещо?! Дойдох с най-добри чувства, исках да работя. Условията, за които се бяхме споразумели, бяха в дългосрочен план, за да мога да оставя във времето своя белег. Това нещо не се случи поради причини, които ви казах“, добави наставникът.

На въпрос, дали смята, че този случай е инсцениран от ръководен фактор в клуба, Петев отговори: „Не знам, но всичко беше планирано. Нямам идея кой има интерес. Аз съм най-малкият виновник в инцидента. Ощетен съм, не съм очаквал, че такова нещо може да се случи в 21 век. Аз станах жертва, но на кого и на какво, вие най-добре знаете. Аз дойдох с най-добри чувства да променя някои неща в „Левски“ и „Левски“ да изглежда така, както искат привържениците му.

На въпрос, давал ли е интервю, в което е казвал, че е фен на ЦСКА, Петев отговори: "Вчера на излизане от "Герена", може да го извадите, повтарям го и днес, не съм казвал такова нещо, не симпатизирам на друг столичен клуб."

"Не съм предупреждаван, че ще има провокации. Аз съм наясно при положение в последните две години какво се случи с предишния ми отбор, че ще има хора, които ще негодуват. Но начинът, по който стана това нещо вчера, е ненормален. Спах напълно спокоен. Сега, не мога да кажа дали е бил здравословен сънят ми. Но имаше изключително разочарование в семейството ми, което е едно от нещата да откажа това предизвикателство. А бях готов на всичко да помогна на „Левски“. Нарушават моите достойнства като човек, днес съм аз, утре може да е друг. Това е изключително грозна постъпка и не случайно е обиколила цял свят днес. Водих разговори с ръководството, но вече бях взел решение сутринта", добави Петев.
http://www.blitz.bg/sport/article/198133

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 09 окт 2013 20:09

zlatan написа:
urkoto написа:Пореден гениален тактически ход на Батков, стария ДС агент. Който си го може си го може явно.

тоя Смолянски помак е ненадминат в тези неща.
Всичко вчера е организирано лично от него и платена на Гугутката и наркоманите от Запад.
Срам са тези идиоти за нашия клуб.

OK, пито, платено, но кой и какво печели от целият този цирк?
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 09 окт 2013 20:10

Момчета и момичета, търсете виновника за този мутренски подход в обкръжението на Тонев и самия той ! Супер долен човек, да го знаете. Дано скоро го разберете, защото ви виждам като бледо копие на софийското локо.

bistan75
Контакти:

Мнениеот bistan75 » 09 окт 2013 20:15

Потресен съм в дън душа от станалото вчера.От всичко ставащо в отбора.Господа дрогирани малоумници проумявате ли какво направихте?Отвратен съм!На 38 съм и не мога да повярвам в какво сте се превърнали Вие Феновете!Повече на мач на ЛЕВСКИ няма до отида!Г-н Батков зарежи ги тия БОКЛУЦИ...да БОКЛУЦИ ДОЛНИ те не заслужават да имат ЛЕВСКИ!ЛЕВСКИ е не само отбор!Нека гугутката,маймунката,олигофрена...на майка му у п.....а нека те да си намерят треньор,спонсор и те да си правят селекция,да плащат заплати!ЕДИН ПОТОМСТВЕН ЛЕВСКАР ПО-МАЛКО!

Върни се в “Футбол - България”