Айде,някой да ми обясни,какъв е смисъла от това провеждане на "Купата" ?
Много ми е интересно,какво ще спечели футбола на ревашните между Ботев - Нефтохимик,Славия - Пирин Разлог,Берое - Видима,ЦСКА - Хасково и т.н. ?
Погледнете само резултатите,едва един мач в който има някаква интрига ( Марек - Черно море ) всичко друго ще бъде абсолютна пародия на реванши пред 50 човека...
Защо се развали един турнир,който доскоро носеше страхотни емоции,особено за отборите,които са по ниско стъпало в Българският футбол ?
Смисълът от "Купата на България" ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- ZinedineZidane
- Контакти:
Re: Смисълът от "Купата на България" ?
Защото футболът се управлява от малоумници! Не стига, че има 38 мача за първенство, ами и по 2 за купата.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:Защото футболът се управлява от малоумници! Не стига, че има 38 мача за първенство, ами и по 2 за купата.
Те поне да имаха някакъв смисъл,ама то е тотална пародия...До там се стигна и един отбор ( Шумен ) да се отказва,защото просто за тях е непосилно и невъзможно да отстранят отбор от "А" група в два мача,а както са закъсали финансово,само им трябва и допълнителни разходи за гостуването в Бургас...
-
- Контакти:
За да може левски да спечели първа победа на гереня 

dunavfc написа:Айде,някой да ми обясни,какъв е смисъла от това провеждане на "Купата" ?
Много ми е интересно,какво ще спечели футбола на ревашните между Ботев - Нефтохимик,Славип - Пирин Разлог,Берое - Видима,ЦСКА - Хасково и т.н. ?
Погледнете само резултатите,едва един мач в който има някаква интрига ( Марек - Черно море ) всичко друго ще бъде абсолютна пародия на реванши пред 50 човека...
Защо се развали един турнир,който доскоро носеше страхотни емоции,особено за отборите,които са по ниско стъпало в Българският футбол ?
Ами идеята на турнира е да спечели най-добрият отбор. И в този формат се намалява вероятността от случайности.

Ако искаш да има само 1 мач и аутсайдерът да започва с 5 гола преднина, за да е по-интересно?

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Да, няма смисъл от повече от един мач на този етап от турнира. И, да, когато аутсайдерите сервират изненади, е по-интересно 

Tommi написа:dunavfc написа:Айде,някой да ми обясни,какъв е смисъла от това провеждане на "Купата" ?
Много ми е интересно,какво ще спечели футбола на ревашните между Ботев - Нефтохимик,Славип - Пирин Разлог,Берое - Видима,ЦСКА - Хасково и т.н. ?
Ами идеята на турнира е да спечели най-добрият отбор. И в този формат се намалява вероятността от случайности.![]()
Ако искаш да има само 1 мач и аутсайдерът да започва с 5 гола преднина, за да е по-интересно?
Глупости, в пъти беше по-интересен формата до миналата година.

БФС го направи това , че евроучастниците ни нямали достатъчно мачове през сезона и по този начин не били конкурентно способни в Европа .
Tommi написа:dunavfc написа:Айде,някой да ми обясни,какъв е смисъла от това провеждане на "Купата" ?
Ами идеята на турнира е да спечели най-добрият отбор. И в този формат се намалява вероятността от случайности.![]()
А не може ли двата мача да бъдат например от 1/4 финал нататък ? Я ми кажи ти какъв смисъл виждаш от този кръг и предстоящите реванши ? Знаеш ли,че за повече отбори разходите за организирането на мачовете ще бъде по-голям от приходите от билети и реклама ?
ЕМИЛ написа:БФС го направи това , че евроучастниците ни нямали достатъчно мачове през сезона и по този начин не били конкурентно способни в Европа .
Да де,ама сега ще се изиграят 38 мача...
Върни се в “Футбол - България”