Смисълът от "Купата на България" ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Смисълът от "Купата на България" ?

Мнениеот dunavfc » 18 сеп 2013 18:49

Айде,някой да ми обясни,какъв е смисъла от това провеждане на "Купата" ?
Много ми е интересно,какво ще спечели футбола на ревашните между Ботев - Нефтохимик,Славия - Пирин Разлог,Берое - Видима,ЦСКА - Хасково и т.н. ?
Погледнете само резултатите,едва един мач в който има някаква интрига ( Марек - Черно море ) всичко друго ще бъде абсолютна пародия на реванши пред 50 човека...
Защо се развали един турнир,който доскоро носеше страхотни емоции,особено за отборите,които са по ниско стъпало в Българският футбол ?

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Re: Смисълът от "Купата на България" ?

Мнениеот ZinedineZidane » 18 сеп 2013 18:51

Защото футболът се управлява от малоумници! Не стига, че има 38 мача за първенство, ами и по 2 за купата.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 сеп 2013 18:53

ZinedineZidane написа:Защото футболът се управлява от малоумници! Не стига, че има 38 мача за първенство, ами и по 2 за купата.

Те поне да имаха някакъв смисъл,ама то е тотална пародия...До там се стигна и един отбор ( Шумен ) да се отказва,защото просто за тях е непосилно и невъзможно да отстранят отбор от "А" група в два мача,а както са закъсали финансово,само им трябва и допълнителни разходи за гостуването в Бургас...

14 Ноември 2008
Контакти:

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 18 сеп 2013 18:54

За да може левски да спечели първа победа на гереня :mrgreen:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 сеп 2013 18:56

dunavfc написа:Айде,някой да ми обясни,какъв е смисъла от това провеждане на "Купата" ?
Много ми е интересно,какво ще спечели футбола на ревашните между Ботев - Нефтохимик,Славип - Пирин Разлог,Берое - Видима,ЦСКА - Хасково и т.н. ?
Погледнете само резултатите,едва един мач в който има някаква интрига ( Марек - Черно море ) всичко друго ще бъде абсолютна пародия на реванши пред 50 човека...
Защо се развали един турнир,който доскоро носеше страхотни емоции,особено за отборите,които са по ниско стъпало в Българският футбол ?

Ами идеята на турнира е да спечели най-добрият отбор. И в този формат се намалява вероятността от случайности. :idea:

Ако искаш да има само 1 мач и аутсайдерът да започва с 5 гола преднина, за да е по-интересно? :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 18 сеп 2013 18:57

Да, няма смисъл от повече от един мач на този етап от турнира. И, да, когато аутсайдерите сервират изненади, е по-интересно :)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 18 сеп 2013 18:58

Tommi написа:
dunavfc написа:Айде,някой да ми обясни,какъв е смисъла от това провеждане на "Купата" ?
Много ми е интересно,какво ще спечели футбола на ревашните между Ботев - Нефтохимик,Славип - Пирин Разлог,Берое - Видима,ЦСКА - Хасково и т.н. ?

Ами идеята на турнира е да спечели най-добрият отбор. И в този формат се намалява вероятността от случайности. :idea:

Ако искаш да има само 1 мач и аутсайдерът да започва с 5 гола преднина, за да е по-интересно? :roll:

Глупости, в пъти беше по-интересен формата до миналата година. ;)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 18 сеп 2013 18:59

БФС го направи това , че евроучастниците ни нямали достатъчно мачове през сезона и по този начин не били конкурентно способни в Европа .

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 сеп 2013 18:59

Tommi написа:

А не може ли двата мача да бъдат например от 1/4 финал нататък ? Я ми кажи ти какъв смисъл виждаш от този кръг и предстоящите реванши ? Знаеш ли,че за повече отбори разходите за организирането на мачовете ще бъде по-голям от приходите от билети и реклама ?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 сеп 2013 19:00

ЕМИЛ написа:БФС го направи това , че евроучастниците ни нямали достатъчно мачове през сезона и по този начин не били конкурентно способни в Европа .

Да де,ама сега ще се изиграят 38 мача...

Върни се в “Футбол - България”