Идеята на IFS за нов стадион
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- liliputchica
Идеята на IFS за нов стадион
Одобрявате ли предложението на компанията,да строи стадион за 25 хил. с 40 млн. евро .Принципно аз съм радостен ,че се намират хора да инвестират в това време на криза.Какво обаче спестява госпожата представител на компанията в интервюто си.Защо не предложи примерно на Локо Сф. и Левски или защо не вложат тези пари в градският стадион в Пловдив,ще стане приказка...IFS Arena Plovdiv.Има нещо което крие според мен.Моля за вашите мнения
[offtopic]нямам[/offtopic]
- liliputchica
Re: Идеята на IFS за нов стадион
boabbb написа:Мустака нема ли пари да си направи Mustaka Arena Plovdiv, че сега търсите пари от некакви чужди компании. Тия Сашо Апашо не ги ли отбичи? Стадион ще ни правят да играеме заедно с еврейте![]()
Не съм от Пловдив, попитах чисто хипотетично,можех да напиша и Варна или Бургас..Стара Загора...според мен има нещо което тази жена спестява на хорският интерес
Смятам, че ако се строят нови стадиони, било национален, било този проект, трябва да са поне за 30 000, за да могат да приемат финал на Лига Европа. Доколкото четох в случая става дума за 25 000 с възможност за добавяне на още 5000. Хубаво е да се направи такъв стадион, дори и да си го делят Академик и Черноморец Бургас-София.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- liliputchica
doktora25 написа:Смятам, че ако се строят нови стадиони, било национален, било този проект, трябва да са поне за 30 000, за да могат да приемат финал на Лига Европа. Доколкото четох в случая става дума за 25 000 с възможност за добавяне на още 5000.
С толкова места са повечето стадиони в България.Защо не реновират 3-4 от тях

Четох интервюто, самия факт че иска ЦСКА да се измести от Армията обрича този проект. Лупи правилно и е казал "Ще ме обесят ако преместя отбора от Армията!".
Добре е като идея, но няма кой да играе и да ходи на мачове чак в Овча Купел. Да пробват с друг град.
Добре е като идея, но няма кой да играе и да ходи на мачове чак в Овча Купел. Да пробват с друг град.
miller4m2 написа:Четох интервюто, самия факт че иска ЦСКА да се измести от Армията обрича този проект. Лупи правилно и е казал "Ще ме обесят ако преместя отбора от Армията!".
Никой не е искал да мести ЦСКА от Армията.Чети внимателно:
http://www.sportal.bg/news.php?news=447714
I'M BLIND!IMPRESS ME!
ми Маджо и компания яко натискат за Овчикупел което не лошо Томов иска процент и след 25 -те години за което е прав ако дадът 50% след края н а договоро може и да имат стадион
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
luxorus написа:miller4m2 написа:Четох интервюто, самия факт че иска ЦСКА да се измести от Армията обрича този проект. Лупи правилно и е казал "Ще ме обесят ако преместя отбора от Армията!".
Никой не е искал да мести ЦСКА от Армията.Чети внимателно:
http://www.sportal.bg/news.php?news=447714
Напротив, местят ги.
Ще трябва да играят мачовете си на новия стадион, Армията само за тренировки и мачове на юношите...това, което казва госпожата е, че никой не взима Армията, тя си остава поверена на ЦСКА на концесия, но мачовете си ЦСКА трябва да ги играе на новия...
п.с. За колко години е договора? Колко време трябва да играят там? Чия собственост ще е новия стадион. А след 20-30 год. чия собственост ще е?
Какви неустойки са предвидени? Какво става ако не са в тройката на първенството (единият или двата отбора, без значение)? Щото и това е споменато там...
п.с.с. Ако плащат на ЦСКА по 6 млн. на година уи те вземат, че си стегнат Армията - за чий *уй ще им е тая "Армия"? Като не играят там?
А в елита-Синя симфония!
ЛЕФСКИ.ЦИКЛИ.КАКАФОНИЯ.
ЛЕФСКИ.ЦИКЛИ.КАКАФОНИЯ.
Работата с тези ми прилича на работата с испанските инвеститори на Христо Стоичков.
Като строят толкова стадиони какво се прави на ощипана г-жата !
Плаща си на който трябва и строят в Борисовата градина ! Всички знаем как става !
Няма какво да се прави на ощипана ученичка в 8 клас ! Или може би иска тя прибере някоя друга комисионна ?!
Плаща си на който трябва и строят в Борисовата градина ! Всички знаем как става !
Няма какво да се прави на ощипана ученичка в 8 клас ! Или може би иска тя прибере някоя друга комисионна ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Върни се в “Футбол - България”