Ясен Петров подаде оставка като старши треньор на Ботев Враца
16 септември 2013 17:12 Размер на шрифта: T- | T | T+
Ясен Петров подаде оставка като старши треньор на Ботев Враца
© botevvratza.com
Ясен Петров подаде оставка като старши треньор на Ботев Враца.
„Управителният съвет на клуба и голяма част от членовете на Общото събрание дискутирахме постъпката на Ясен Петров и нашето мнение е, че той трябва да преосмисли своето решение, тъй като е най-малкият виновник в така създадената ситуация. Решението му не е емоционално, а много добре осмислено. Нашето желание бе да остане начело на Ботев, но Петров е категоричен.”, коментира спортният директор на Ботев Валентин Станчев.
„Истината е една - разминават ни се някои виждания с ръководството. Очакванията са едни, а действителността е друга. При тези условия целта, за която съм дошъл е мираж. Пожелавам успех на момчетата. Вярвам в техните сили и възможности, че ще успеят. Благодаря на всички хора, с които работих във Враца. Трудно мога да мотивирам футболистите в така създалата се ситуация”, заяви Ясен Петров.
В предстоящите два мача – за купата и за първенството отборът ще бъде воден от досегашният помощник треньор Тодор Гарев.
Предположението ми е в Локо Пд или Левски за сетен път.
Къде мислите че ще отиде Ясен Петров?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- bojo0o0o94
- Контакти:
Re: Къде мислите че ще отиде Ясен Петров?
След още 2 издънки на Йока го чакайте в Левски.
В Англия с Николо Митко единия ще слага гипсокартон другия ще боядисва
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Ще иде на майка си у ............ дома.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Red_Pride написа:В Англия с Николо Митко единия ще слага гипсокартон другия ще боядисва
Викаш ще хваща баданарката

Последна промяна от ivan40 на 16 сеп 2013 22:23, променено общо 1 път.
Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
- shotgun blues
- Контакти:
Red_Pride написа:В Англия с Николо Митко единия ще слага гипсокартон другия ще боядисва

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Аз Ясен Петров не знам....знам Яшар Петров.
Ще работи като дюнерджия в АЛАДИН
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
- botevist_75
- Контакти:
ПО това време 23;05,предполагам,че като всички нормални смейни хора-у тях.
Върни се в “Футбол - България”