Въпрос към управляващите !!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

milanov69
Контакти:

Въпрос към управляващите !!!!

Мнениеот milanov69 » 12 сеп 2013 10:54

Другари Министри, Депутати и други алчни създания, моля да ми кажете как мога да сменя статута на моето семейство и да станем сирийски бежанци ? Според моите сметки , аз , жената и двете деца ще си докарваме по 4400 лв. на месец !!! Е, поне така казва оня зам. Министър ! И бих посъветвал всеки Български гражданин със доход по 600лв. да прибегне до смяната си наБГ гражданство сис Сирийско такова ! Такъв смях няма по света !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Въпрос към управляващите !!!!

Мнениеот CTAHKO » 12 сеп 2013 10:57

На мен ми стига да съм циганин 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 12 сеп 2013 10:59

само ако знаеш колко са бежанците в БГ лошо ще ти стане човек.
И всичките си живуркат перфектно.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 12 сеп 2013 11:19

Няма пари за пенсионерите и майките ,а за чужденците има ...!? Те ще седят докато вземат документи и ще се емнат по Европа да вършат простотии .... с български паспорти! После ние ще четем как Англия , Германия или Скандинавските страни не ни искат в Европа.Една Италия сума помощи взе от Европейския съюз заради бегълците от Либия ,а ние ще умираме гладни и болни ,но ще храним мюсюлманските бегълци.Те няма да се интегрират. Щом от сега имат претенции ,че и стачки дигат ,какво ли ще е вече като имат документи?
Предлагам да ги натоварим по самолети и вагони и да заминават към Франция и САЩ,нали те искат да воюват!
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 12 сеп 2013 11:19

А ако се издокарам циганин от Сирия ? :lol:

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 12 сеп 2013 11:20

Не съм чул за тези 1000 лева отпускани на бежанците от Сирия. Ако е вярно, значи нашите управляващи съвсем са се побъркали. Аз работя всеки ден по 9-10 часа и не взимам толкова. Да не говорим, че парите идват от нашите джобове, което е още по-неприемливо. Вместо да ги дадът на пенсионерите и младите майки, те ги отпускат на някакви араби. Вярно, че войната е гадно нещо, но има държави много по-богати от България, които да помогнат. САЩ искат комфликт, заради химическото оръжие, но нека помогнат и на потърпевшите. Турция също е грамадна държава, защо ни ги пускат на нас? Нали са братя по-религия и съседи! Българите няма, какво да ядът, а министрите се занимават със Сирия. Отделно не знам, как ще накараме хиляди хора да стоят мирно и да не се занимават с делавери. Арабите са търговци и съм сигурен, че и тези ще започнат с гешефтите. Или ще се опитат да забегнат на запад, което е добре за нас. Изобщо, зада се харесаме на Запада се правим на такива, каквито не сме.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 12 сеп 2013 11:26

Със 150 лв минимална пенсия,310лв минимална работна заплата и 1100лв пари за издръжка на бежанец,държавата ни праща ЯСНО ПОСЛАНИЕ.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

milanov69
Контакти:

Мнениеот milanov69 » 12 сеп 2013 11:33

Нека Г-н Томислав Русев или Ники Александров или който и да е там от екипа, направи тази тема обществено достояние ! Хората в България имат право да знаят как управляващите се подиграват с тях ! Да знаят , че 3-4 % алчни тумбаци , живеят като крале, за сметка и на гърба на останалите 96-97 % от хората !

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 сеп 2013 11:40

JohnnieWalker написа:А ако се издокарам циганин от Сирия ? :lol:

Вече е правено гледам ... :mrgreen: :lol: :mrgreen: Мангалите взели да се представят за сирийци :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 12 сеп 2013 11:49

boabbb написа:
JohnnieWalker написа:А ако се издокарам циганин от Сирия ? :lol:

Вече е правено гледам ... :mrgreen: :lol: :mrgreen: Мангалите взели да се представят за сирийци :mrgreen:

Ние се смеем, ама като вземе помощ за социално слаб, детски, майчински, помощ за парно, субсидия от Евро рома и помощ за бежанец, можем да му мечтаем за дохода :lol:

Утре ако е удобни и индиици ще станат :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”