19 септември от 20.00 часа: ПСВ - Лудогорец, Динамо - Черноморец
3 октомври от 22.05 часа: Лудогорец - Динамо, Черноморец - ПСВ
24 октомври от 22.05 часа: Черноморец - Лудогорец, Динамо - ПСВ
7 ноември от 20.00 часа: Лудогорец - Черноморец, ПСВ - Динамо
28 ноември от 22.05 часа: Лудогорец - ПСВ, Черноморец - Динамо
12 декември от 20.00 часа: Динамо - Лудогорец, ПСВ - Черноморец
Пълната програма на Лудогорец в група "В":
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Пълната програма на Лудогорец в група "В":
Не им е лоша програмата. Най-силният отбор в тази група е Черноморец. Наскоро им гледах един мач, в сравнение с нашите отбора са като извънземни - бързина, физически много здрави, изобщо не бавят топката. Но програмата дава шанс на Лудогорец да мине напред.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
И ще се излъчват телевизионно от БНТ, мисля. Успех пожелавам 

- MagicMoments
- Контакти:
В София на мачовете ще има максимум 1000 човека,а на тия от 22.05 ще са 200-300 

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
MagicMoments написа:В София на мачовете ще има максимум 1000 човека,а на тия от 22.05 ще са 200-300
И защо ? Трябва да се напълни стадиона за всички мачове !
Ivo-Chernomoretz написа:MagicMoments написа:В София на мачовете ще има максимум 1000 човека,а на тия от 22.05 ще са 200-300
Защото потенциала им е толкова!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
Дано да не разпънат пак оня транспарант ''ЛУДОГРЕЦ''

“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
- Adrian Monk
- Контакти:
Ivo-Chernomoretz написа:MagicMoments написа:В София на мачовете ще има максимум 1000 човека,а на тия от 22.05 ще са 200-300
Ами хайде, щом трябва - заповядай, няма да те върнат поради липса на свободни места, а Домусчиев може да пусне и свободен вход за второто полувреме...

[offtopic]Като видях заглавието на темата отначало помислих, че нещо съм пропуснал и синьото БФС е извадило административно "Лудогорец" от "А" група...

"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров
-
- Контакти:
Adrian Monk написа:Ivo-Chernomoretz написа:MagicMoments написа:В София на мачовете ще има максимум 1000 човека,а на тия от 22.05 ще са 200-300
Ами хайде, щом трябва - заповядай, няма да те върнат поради липса на свободни места, а Домусчиев може да пусне и свободен вход за второто полувреме...![]()
[offtopic]Като видях заглавието на темата отначало помислих, че нещо съм пропуснал и синьото БФС е извадило административно "Лудогорец" от "А" група...[/offtopic]
Хубаво е да се подкрепя отбор независимо за кой си , когато постига и прави нещо

Очертават се три поредни мача със загуби на Лудогорец. Черно Море, Левски, ПСВ.
Чудно ми е на 3 октомври колко публика ще имат. Сигурно ще чупят рекорда за най-малка посещаемост в Европа.
Чудно ми е на 3 октомври колко публика ще имат. Сигурно ще чупят рекорда за най-малка посещаемост в Европа.

Върни се в “Футбол - България”