Гледаемостта на българското футболно първенство.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Гледаемостта на българското футболно първенство.

Мнениеот dunavfc » 27 авг 2013 00:09

Първо да уточня,че нямам претенции,че данните са верни,но ако са,резултатите са доста обнадеждаващи 8-)

http://tv7.bg/sport-news/bulgaria-football/9806823.html

NEWS7 на първо място по гледаемост тази събота
Мачът Левски - Черно море по TV7 привлече вниманието на близо милион зрители тази неделя и достигна пазарен дял от близо 19%, нареждайки телевизията на първо място по гледаемост. До близо 700 хил. зрители достигна и срещата между настоящия шампион Лудогорец и Берое тази събота, като пазарният дял на TV7 по време на прякото предаване надвишава 10%.

Истински фурор продължават да бележат спортните събития, излъчвани по най-новия канал от групата – информационният NEWS7. Този уикенд NEWS7 за първи път се нареди на първо място по гледаемост сред телевизиите в България по време на излъчването на срещата Локомотив (София) - ЦСКА. В най-гледаните минути от мача пазарният дял на NEWS7 доближава 12%, изпреварвайки всички останали телевизии.

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Re: Гледаемостта на българското футболно първенство.

Мнениеот dindan » 27 авг 2013 00:12

Много ми е интересно как разбраха кой какво гледа ;)
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

South_Tribune
Контакти:

Мнениеот South_Tribune » 27 авг 2013 00:17

Имат камери във всяка къща :idea: :mrgreen: :mrgreen: хахаха
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 27 авг 2013 00:27

Предполагам, че повечето фенове на спорта са предпочели мача на Кубрат Пулев в събота. Освен това имаше много по-интерсен мач от Италия, а също и от Испания. "Преполагам" и днес Литекс-Любимец предпочетен пред МЮ-Челси или Гранада-Реал.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 авг 2013 00:30

Аз гледах Литекс-Любимец до края. Едва след това пуснах "дербито".
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 27 авг 2013 00:31

Естествено, че турската телевизия ще се изкара най-гледаната във вселената. Не казвам, че не е гледана А група, но тия "данни" са ми доста съмнителни.
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 27 авг 2013 00:35

Интересното е,че подобни резултати обявяваха и от БТВ,когато правата бяха при тях,така че точно в този случай,олигофрените от ТВ 7 могат да се доближават до истината.
Как се изчисляват тия резултати и на мен винаги ми е било много интересно,има си някакъв начин явно...
Аз лично предпочетох да гледам Литекс - Любимец,още повече като видях,че на английското дерби е доста скучно ;)
Последна промяна от dunavfc на 27 авг 2013 00:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 27 авг 2013 00:44

На заведение, където бях, се гледаше Литекс-Любимец до самия му край. Никой не му и направи впечатление, че някъде си, някакви си, опитват да спукат топката. Тоя мач беше 100 пъти по-интересен от английското безумие, което трудно може да се нарече футбол. Не случайно хората го предпочитат.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 27 авг 2013 00:50

Твоето мнение ме подсети,че докато бях на почивка на морето,всички заведения предаваха българските мачове и то абсолютно всички мачове,без значение дали се засичат с други първенства или не. Само в Слънчев Бряг положението беше различно,но там е обяснимо ;) Като цяло има доста оптимистично наченки,че хората малко или много се интересуват от случващото се в българското първенство. Ако се направят едни хубави стадиони,ако всички мачове се играят на осветление и разбира се,ако и футбола е с една идея по-интересен,българското първенство ще се радва на огромен интерес ;)

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 27 авг 2013 00:51

ако гледам футбол първо гледам мачовете от БГ и след това превключвам да гледам я испански я някъв друг футбол ...... а пък ако играе ЦСКА даже и не се замислям дали има друг мач по същото време ако ще и реал срещу барса да играят а ние с пирин гоце делчев ......

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Върни се в “Футбол - България”