Коментаторите на мача Левски-ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

brossy
Контакти:

Коментаторите на мача Левски-ЦСКА

Мнениеот brossy » 10 май 2009 13:31

Ден след мача,вече трезво мислещи искам да дадете мнение за коментаторите на БНТ.Според мен пристрастията,когато си на работа и зависи пряко от това трябва да се оставят на заден план.Червените коментатори по всякакъв начин се опитаха да омаловажът успеха на Левски.За мен се справиха доста аматьорски.Евала на червения фен Стефан Спасов(пастата).Аз съм от Перник и съм се занимавал със съдийство много добре го знам.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: Коментаторите на мача Левски-ЦСКА

Мнениеот a boy named goo » 10 май 2009 13:36

Вчера нито един коментатор не беше червен. Ивайло Ангелов е локомотивец, докато Никола Ибришимов е левскар.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

pensioner

Мнениеот pensioner » 10 май 2009 13:40

Не ги знам коментаторите ,аз бях на мача,но в БНТ напоследък коменират по-добре отпреди.

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 10 май 2009 13:41

a boy named goo написа:Вчера нито един коментатор не беше червен. Ивайло Ангелов е локомотивец, докато Никола Ибришимов е левскар.

Явно шефа Манченко им е наредил от горе.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 10 май 2009 13:42

brossy написа:
a boy named goo написа:Вчера нито един коментатор не беше червен. Ивайло Ангелов е локомотивец, докато Никола Ибришимов е левскар.

Явно шефа Манченко им е наредил от горе.

Какво им е наредил, да говорят какво им каже ли ?
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 10 май 2009 13:42

Съчувствам на ВСИЧКИ СИНИ И ЧЕРВЕНИ , които не бяха на стадиона и са се МЪЧИЛИ С БНТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 10 май 2009 13:44

Коментаторите бяха зле, но те винаги са си така.
Изображение

Потребителски аватар
LOKO_SF_FOREVER

Мнениеот LOKO_SF_FOREVER » 10 май 2009 13:54

ИВАЙЛО АНГЕЛОВ ЛОКОМОТИВЕЦ???????ТИ БРАТО ЛУД ЛИ СИ????ТОЯ 100 ПЪТИ СИ Е ПРИЗНАВАЛ ЧЕ Е БОЛЕН ЧОРБАР.НЕЩО МН СИ СЕ ОБЪРКАЛ БРАТО ;)
ЛОКО,СЕКС И АЛКОХОЛ!!!

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 10 май 2009 13:55

От Русе съм фен съм на ЦСКА бях на стадиона беше УНИКАЛНО, незнам как е бил коментара, мога да кажа че на стадиона си е тръпка, а това че истъпленията на Лумпените намаляват има шанс да се завърнат всички фенове по стадиона а не да се мъчат пред телевизорите, дерзайте ЦСКАри загубата си е загуба има 4 мача горе главите каквото е писано ще стане, според мен и двата отбора нямат сили за ШЛ!!!
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
pivcoto
Контакти:

Мнениеот pivcoto » 10 май 2009 13:57

Според мен във БНТ всички тотално не разбират от преки излъчвания.Значи:абсолютно ненужни и ненавременни повторения,в стартовия състав Милиев беше десен бек,никаква реакция за замазване или извинение за тази фрапантна грешка,тотална некадърност на всички нива(режисьори,оператори,коментатори).Просто един голям ужас.Той Гиби им се подсмиваше тайно на глупостите,който вършат

Върни се в “Футбол - България”