Михайлов: Злобарите само ускориха следващия ми мандат в БФС

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Михайлов: Злобарите само ускориха следващия ми мандат в БФС

Мнениеот hellyeah » 24 юли 2013 23:56

"Драма в централата няма"

Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов коментира успеха на Лудогорец в Шампионската лига.

Разградчани се класираха за третия кръг на надпреварата, след като надделяха с "класическото" 3:0 над Слован Братислава и чакат следващия си съперник.

Ето какво коментира Михайлов, който не пропусна да обсъди и належащите проблеми на родната ни футболна централа:

"Важното е, че отборът продължава. Разумна, резултатна игра, която нямаше как да не доведе до краен успех", заяви Михайлов, който седеше плътно до собственика на Лудогорец - Кирил Домусчиев, по време на мача днес.

"Много напрежение, много проблеми и при тях, но виждате, че се справиха.

При нас ли? Няма проблеми с БФС. Всичко е наред. Така или иначе ще има конгрес през тази година. Зложелателите ни просто, по без да искат, май увеличиха мандата ни предсрочно.

Сега съдът ще избута нещата по-напред от очакваното и това е. Няма драма". :) Хайде нека плюенето започне сега, троловете да се включват , нали имаше тема за най-големите тролове във форума на ГОНГ .
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Михайлов: Злобарите само ускориха следващия ми мандат в БФС

Мнениеот Levskar_90 » 24 юли 2013 23:59

Точно го е казал Боби. Пожелавам му дълги години, да ръководи БФС и така ще бъде. Успех Боби 8-)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 25 юли 2013 00:02

Levskar_90 написа:Точно го е казал Боби. Пожелавам му дълги години, да ръководи БФС и така ще бъде. Успех Боби 8-)

+1914.
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
M'bolhi
Контакти:

Мнениеот M'bolhi » 25 юли 2013 00:05

Ще води Северното крило в Софийския затвор!

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 25 юли 2013 00:10

M'bolhi написа:Ще води Северното крило в Софийския затвор!

Ти оттам ли пишеш в момента ?
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
M'bolhi
Контакти:

Мнениеот M'bolhi » 25 юли 2013 00:12

Не,пиша от Павлодар(Казахстан) :) Познато ли ти е ?

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 25 юли 2013 00:17

M'bolhi написа:Не,пиша от Павлодар(Казахстан) :) Познато ли ти е ?

Ми щом си там , хвани един автобус до Байконур и се помоли да те изстрелят със следващата ракета от космодрума ,вечер да те гледаме на небосвода някъде между голямата и малката мечка и да ти се радваме .
“Не купувам от Lafka”

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 25 юли 2013 00:33

hellyeah написа:"Драма в централата няма"

Президентът на Българския футболен съюз - Борислав Михайлов коментира успеха на Лудогорец в Шампионската лига.

Разградчани се класираха за третия кръг на надпреварата, след като надделяха с "класическото" 3:0 над Слован Братислава и чакат следващия си съперник.

Ето какво коментира Михайлов, който не пропусна да обсъди и належащите проблеми на родната ни футболна централа:

"Важното е, че отборът продължава. Разумна, резултатна игра, която нямаше как да не доведе до краен успех", заяви Михайлов, който седеше плътно до собственика на Лудогорец - Кирил Домусчиев, по време на мача днес.

"Много напрежение, много проблеми и при тях, но виждате, че се справиха.

При нас ли? Няма проблеми с БФС. Всичко е наред. Така или иначе ще има конгрес през тази година. Зложелателите ни просто, по без да искат, май увеличиха мандата ни предсрочно.

Сега съдът ще избута нещата по-напред от очакваното и това е. Няма драма". :) Хайде нека плюенето започне сега, троловете да се включват , нали имаше тема за най-големите тролове във форума на ГОНГ .Чудя се само , защо за употребата на думи като "четирибуквие" ,"прасе", "цеца панчаревска" и т.н. , потребителите получават бан , а за "перука","перуци","фелаини" такъв няма ?

Фелайни е обидно???
Автора мини на по-силни лекарства от тия къде вземаш сега няма полза!Такива като тебе фенове на Боби и др. такива като него най-вероятно и на Волен се кефиш са безнадежден случай нелечимо е! :mrgreen:

Потребителски аватар
M'bolhi
Контакти:

Мнениеот M'bolhi » 25 юли 2013 00:41

Фелайни трябва да бъде баннат завинаги!

Потребителски аватар
doniobbb
Контакти:

Мнениеот doniobbb » 25 юли 2013 00:43

И аз съм левскар ама Перуката е доказан неадекватник. Време е някой друг да седне на неговото столче. По белите държави шефовете на федерациите им са доказани мениджъри на големи компании, а не бивши футболисти, треньори етц ... Силно се надявам само след като Боби стане от столчето там да не седне г-н Млад Меринджей 24 Айнцу-цвайцу-дрън, дето името не може да си напише правилно сигурно :lol:

Върни се в “Футбол - България”